KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

TİMBİR'den Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile resmen kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ile bir araya geldi.

TİMBİR`den Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı`na ziyaret
25 MAYIS 2023 PERŞEMBE 16:09
1
1512
0
AA aa

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nda gerçekleşen görüşmede TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar'a birliğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Görüşmede, Cumhurbaşkanlığının, 7 Mart 2023 tarih ve 6906 sayılı kararnamesi ile resmen birlik statüsü verilen Türk İnternet Medya Birliği'nin (TİMBİR), 14 ülke, 81 il de temsilciliği bulunan sayıları 1000'i aşan internet haber sitesi, Webtv ve Webradyo'dan oluşan bir yapıyı temsil ettiğini belirten Dr. Basa, amaçlarının yeni nesil medyanın bir arada hareket etmesini sağlamak olduğunu kaydetti. Dr. Basa ayrıca Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile 14-15 Haziran 2023 tarihleri arasında ortaklaşa gerçekleştirecekleri 'Afetlerde Habercilik ve Risk Yönetimi' Çalıştayı hakkında bilgilendirdiği Başar'ı aynı tarihlerde gerçekleştirilecek TİMBİR Genel Kurulu'na davet etti.

Ziyaret sırasında TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa, Başar'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Mart 2023 tarihinde imzaladığı ‘6906' sayılı TİMBİR'in kuruluş belgesini sundu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın