KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Thy rezalette ısrarcı

Geçtiğimiz hafta Bingöl-İstanbul seferinde yolcuların bavullarını Bingöl’de unutan THY, aynı hatayı dün yeniden tekrarladı. Yaşananlara isyan eden yolcuların tepkisi ise sert oldu; “Bu nasıl bir anlayıştır ki, hatalar ardı ardına sıralanıyor? Bu sorumsuzluğa dur diyecek, vatandaşın hakkını koruyacak kimse yok mu?”

Thy rezalette ısrarcı
15 AĞUSTOS 2015 CUMARTESİ 00:14
0
3498
2
AA aa

Ağustos ayının ilk haftasında Bingöl'de İstanbul'a yapılan uçak seferinde yolcuların bagajlarını Bingöl'de unutarak daha önce yaşanan hatalar zincirine yeni bir halka ekleyen Türk Hava Yolları, aynı hatayı dün yeniden tekrarladı.

12.15 seferiyle İstanbul Atatürk Havalimanı'na inen yolcular, THY tarafından yapılan “Maalesef bagajlarınız Bingöl'de unutuldu” açıklamasıyla şoka etkisi yaşadılar. Yaşananlara isyan eden yolcular, Türk Hava Yolları firmasını ‘sorumsuz davranmak, maddi ve manevi zarar vermekle' suçladılar.

Bingöl Online Gazetesi'ne yaşananları anlatan yolculardan Ahmet Başkan, sert sözler sarf etti ve yetkili makamları göreve çağırdı.

“BU SORUMSUZLUĞUN BİR CEZASI YOK MU?”

Ağustos ayı başında aynı hatanın tekrarlandığını hatırlatan Başkan; “Hem yolcuların bagajını unutmuşlardı, hem de Ankara-Bingöl seferi iptal edilerek yolcular mağdur edilmişti. Ne yazık ki, dün yaşananlar bugün yeniden tekrar etti. Ne acı ki, adamlar çok basit bir açıklamayla insanlara yol verdiler. Bu kadar basit mi? Yaz dönemindeyiz ve gurbetçiler artık dönüş yolunda. Bu unutkanlıklar yüzünden insanlar havalimanında mahsur kalıyor ve THY hiçbir kolaylık sağlamıyor. Hastası olan var, acelesi olan var, belki hayati bir işi olan var… Bu insanların yaşadığı mağduriyet nasıl giderilecek? THY o kadar rahat ve vurdumduymaz ki, konaklama ve farklı bir uçakla yolculuğun devamını sağlama zahmetinde bile bulunmuyor. Kendi kabahatlerinin cezasını yine vatandaşa ödetiyorlar. Bu insanlar bu cezayı hak edecek ne yaptı? Bu nasıl bir sorumsuzluktur! Hem bagajları unut, hem de hiçbir kolaylık sağlamadan insanları çaresizce ortada bırak. Bu nasıl kabul edilir? Bu kuruma hesap soracak, düştüğü bu rezaletin hesabını soracak makam yok mu? Her türlü güvelik önlemini sağlayan firma nasıl oluyor da bagajları kontrol etmeden yola çıkabiliyor? Bir de kalkıp dünya markası olduklarını savunuyorlar. Artık ilgili makamlar vatandaşın mağduriyetinin hesabını sorma zahmetinde bulunmalı. Hatayı yapan her kimse, bunun cezasını ödemeli. Aksi halde bu vurdumduymazlıkla insanlar mağdur olmaya devam edecek” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
sefil bilo maho aga (@Misafir_19172)
20 Ağustos 2015 Perşembe 11:19
mafya da ne beklenirki mepsi cevdet akrabalaridir hepside torbile oraya girmisler
YOLCU yolcu (@Misafir_19158)
16 Ağustos 2015 Pazar 12:53
yaşanan olaya bende şahit oldum, olay tamamen Bingöl acentesinin marifeti lcw mallarını buradan uçakla gönderiyor bu nakliyeden ücret alıyor (yolcu bagajlarını sanki babalarının hayrına götürüyorda)
bundan dolayı yolcu bagajlarını ankara uçağıyla gönderiyorlar. havalimanı ile görüştüm tamamen thy acentesi, kolileri yükleyen firma personeliylede görüştüm malları istanbula oradan italyaya gönderiyorlar Gazete bunu biliyor neden yazmıyor
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın