KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Aralık 2025 Salı
°C

TFF açıkladı! 'Futbola Dönüş Protokolü'

Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu, 'Futbola Dönüş Öneri Protokolü'nün hazırlandığını açıkladı.

TFF açıkladı! `Futbola Dönüş Protokolü`
02 MAYIS 2020 CUMARTESİ 10:21
0
2537
0
AA aa

TFF Sağlık Kurulu, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen liglerin tamamlanması ihtimaline yönelik "Futbola Dönüş Öneri Protokolü" hazırladı.

İşte TFF'nin sitesinden yapılan açıklama;

TFF Sağlık Kurulu tarafından yeni tip Koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle ertelenen liglerin tamamlanması ihtimaline yönelik "Futbola Dönüş Öneri Protokolü" hazırlandı.

Bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile ilgili alınması gereken tedbirlerin ve genel prensiplerin detaylı bir şekilde anlatıldığı Futbola Dönüş Öneri Protokolü, Hazırlık Dönemi, Müsabaka Dönemi ve Pozitif Test Senaryosu olmak üzere çeşitli ana bölümlerden oluşuyor.

Liglerin oynanması sürecindeki tüm fazlara ilişkin çalışmalar tamamlanırken protokolün, "Genel Prensipler", "Hazırlık Dönemi - Bireysel ve Grup Antrenmanları Evresi" ile "Pozitif Test Senaryoları"nı içeren ilk kısmı yayınlandı.

Sağlık Kurulu; Sağlık Bakanlığı, Bilim Kurulu, Dünya Sağlık Örgütü, FIFA ve UEFA Sağlık Kurullarının uygulamalarıyla birlikte süreçler geliştikçe protokolü kamuoyu ve kulüplerle bölümler halinde paylaşmaya devam edecek.

Acıbadem Sports ve T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile hazırlanan protokol, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun tavsiye raporu ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın koordinasyonuyla devletimizin liglerin başlatılmasına yönelik kararı sonrasında uygulamaya konulacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.12.2025
20:56
Bingöl`de ürküten tablo! Uyuşturucu rakamları dikkat çekti
Bingöl'de ürküten tablo! Uyuşturucu rakamları dikkat çekti
Sentetik haplar, esrar ve kokain… Güvenlik güçlerinin 7 günlük bilançosu, uyuşturucunun ulaştığı tehlikeli boyutu gözler önüne serdi.
23.12.2025
20:33
Asgari ücret açıklandı! İşsizlik, kıdem tazminatı, 65 yaş, dul ve yetim aylığı zamlandı
Asgari ücret açıklandı! İşsizlik, kıdem tazminatı, 65 yaş, dul ve yetim aylığı zamlandı
2026 asgari ücret zammı, işveren ve hükümet temsilcilerinin katılımıyla yapılan komisyon toplantısının ardından belli oldu. Asgari ücret 2026 zammı ile SED belli oldu! İşsizlik, 65 yaş, engelli, dul ve yetim aylığı için son hesap...
23.12.2025
19:41
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla il genelinde emniyet ve asayiş hizmetlerine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü bildirdi.
23.12.2025
19:29
Yüzyılın Konut Projesi`nde kuralar çekiliyor
Yüzyılın Konut Projesi'nde kuralar çekiliyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülen Yüzyılın Konut Projesi'nde 29 Aralık 2025 Pazartesi günü gerçekleşecek kura çekimi için geri sayım başladı. Anadolu illerinde fiyatlar ve taksit miktarları ne kadar olacak? İşte detaylar…
23.12.2025
19:03
2026 yılı asgari ücreti belli oldu
2026 yılı asgari ücreti belli oldu
alışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Ocak 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücretin yüzde 27 zam yapılarak net 28 bin 75 TL olarak belirlendiğini duyurdu.
23.12.2025
05:21
Bingöl Üniversitesi 2026`yı
Bingöl Üniversitesi 2026'yı 'Üretim Yılı' İlan Etti
Teknopark, akıllı seralar, sanal borsa laboratuvarı ve üretim odaklı yeni fakültelerle Bingöl Üniversitesi, klasik kampüs anlayışını geride bırakıyor. 2026 yılının üniversite genelinde 'Üretim Yılı' olarak ilan edildiğini duyuran Rektör Çelik: 'Üniversitemizi tüketen değil, üreten bir yapıya dönüştürüyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın