KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Tesla Türkiye için iş ilanlarını yayınladı!

Bu yıl sonuna kadar Türkiye faaliyetlerine resmen başlayacak olan Tesla, ülkemizdeki ilk mağazasını İstanbul'da açacak. İlk merkezde görev yapmak üzere çeşitli personellere ihtiyaç duyan firmanın iş ilanları LinkedIn üzerinde yayınlandı.

Tesla Türkiye için iş ilanlarını yayınladı!
26 HAZİRAN 2018 SALI 05:43
2
2501
0
AA aa

Dünyanın en aktif elektrikli otomotiv firması olan Tesla, son aylarda yaşadığı krizlere rağmen Türkiye gibi yeni pazarlara girmek için gün sayıyor. 

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'deki şarj istasyonlarının haritasını paylaşan şirket, bir de “servis uzmanı” adıyla iş ilanı yayınlamıştı. Tesla, İstanbul'da acilen ihtiyaç duyduğu yeni personeller için gerekli ilanları bu kez kendi sitesi üzerinden değil, LinkedIn üzerinden yayınladı. 

Elon Musk, henüz açılış tarihi netleşmeyen İstanbul'daki Tesla merkezinin açılışına katılacağını duyurmuştu. Firmanın ülkemiz pazarında satışa sunmak için en çok sabırsızlandığı otomobil ise Model 3 olacak. 

Bildiğiniz üzere Model 3, firmanın en ekonomik otomobili konumunda yer alıyor. İstanbul'daki merkezde bulunacak mağaza ve teknik servis hizmetleri içinde öncelikli olarak destek verilecek araçlardan birisi de Model 3 olacak. 

Tesla bu ilanlarla birlikte İstanbul'daki kadrosunun kısa zamanda oturtmak istiyor. İşe alınacak personellerin seçilmesi ve gerekli eğitimlerin verilmesinin ardından açılışların, yaz aylarının sonunda ya da sonbahar başlangıcında gerçekleşeceğini söyleyebiliriz.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın