KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Şubat 2025 Cumartesi
°C

Terörle mücadele sürecek!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, “devlet olarak terörle mücadelemiz, içerde ve dışarda devam edecektir. Nereye saklanırlarsa saklansınlar mücadelemiz sürecek. Kimin arkasına saklanırlarsa saklansınlar güçlü bit şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Terörle mücadele sürecek!
26 MAYIS 2017 CUMA 07:14
0
2033
0
AA aa

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Muş'taki ziyaretinin ardından havayoluyla Bingöl'e geldi. Bingöl Havalimanında Vali Yavuz Selim Köşger, Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Buradan Bingöl Valiliğine geçen Bakan Kaya, Vali Köşger ile bir süre basına kapalı görüşme yaptı. Daha sonra TEOG ve YGS sınavlarında başarılı olan öğrencilerle bir araya gelen Bakan Kaya, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Bakan Kaya, valilik ziyaretinin ardından beraberindekilerle çarşı merkezindeki esnafı ziyaret etti. Esnafa bol kazançlar dileyen Bakan Kaya, vatandaşlar da sohbet etti. Yaşlı bir kadınla Kürtçe konuşan Bakan Kaya, Bingöl kadayıfının da tadına baktı.

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Esnaf ziyaretini tamamlayan Bakan Kaya, Fırat Kalkanı Hareketinde şehit düşen Muhammed Koşan ile Diyarbakır'da şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın ailesini ziyaret etti. Şehit Koşan'ın annesi Fatma ve Babası Abdullah ile bir süre sohbet eden Kaya, devlet olarak şehit ailelerinin yanında olduklarını vurguladı. Şehit Karaman'ın eşi Serap ile de yakından ilgilenen Kaya, şehit oğlu Kadir'i kucağına alarak sevdi.

“TERÖRLE MÜCADELE SÜRECEK”

Şehit ailelerini ziyaret ettikten sonra gazetecilere açıklamada bulunan Kaya, bölgede sürdürülen terör operasyonların devam ettiğini söyledi.

Kaya, “Bölgede yürütülen operasyonlar sırasında Mehmetçiklerimiz maalesef şehit düştü. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Devletimize ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Her zaman şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkıyoruz. Emanet olarak gördüğümüz sahip çıktığımız şehitlerinizin evlatları bizim evlatlarımızdır. Muş ve Bingöl'deki şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Onların bu duruşları bizim için gurur vesilesidir. Şehit ailelerimizin bu duruşu bizim için çok önemli” dedi.

Terörle mücadelenin devam edeceğini vurgulayan Kaya, şunları söyledi: “İnşallah devlet olarak terörle mücadelemiz, içerde ve dışarda devam edecektir. Nereye saklanırlarsa saklansınlar mücadelemiz sürecek. Kimin arkasına saklanırlarsa saklansınlar güçlü bit şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelemizi güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Şehitlerimize tekrardan Allah'tan rahmet diliyorum.”

Basın açıklamasının ardından Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerini ziyaret eden Kaya, buradaki çocuklarla bir araya geldi. Çocukların sorunlarını dinleyen Kaya, daha sonra hava yoluyla Bingöl'den ayrıldı.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2025
19:32
Hesarek`e ruhsat engeli! Kapatıldı!
Hesarek'e ruhsat engeli! Kapatıldı!
Bingöl'de Üniversite Termal Tesisinin ardından bir kapatma kararı da Hesarek Kayak Merkezi için verildi. Türkiye'deki birçok tesis için verilen karardan etkilenen Hesarek'te yatılı konaklama ile teleferik ve telesiyej sistemi kapatıldı. Kafeterya ve acemi pisti açık olacak.
07.02.2025
18:11
Bingöl`de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeni ile 77 köy yolu ulaşıma kapandı.
07.02.2025
14:17
Bingöl`de ‘İŞKUR Gençlik Programı` sözleşmesi imzalandı
Bingöl'de 'İŞKUR Gençlik Programı' sözleşmesi imzalandı
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), devlet üniversiteleriyle birlikte öğrencilerin istihdam edilebilirliğini artırmak ve aynı zamanda öğrencilere bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplin kazandırmak amacıyla İŞKUR Gençlik Programı'nı başlattı. Bu kapsamda Bingöl Üniversitesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında iş birliği sözleşmesi imzalandı.
07.02.2025
13:59
Termal Tesis Konusu ‘Bürokratik Krize` mi dönüştürülüyor?
Termal Tesis Konusu 'Bürokratik Krize' mi dönüştürülüyor?
Hijyen noktasında eleştirilerin odağındaki Bingöl Üniversitesi Ilıcalar Uygulama Oteli ve Termal Tesisi'nin 15 gün süreyle kapatılması bürokratik krizi tetikledi. Üniversite kanadı bunu 'Rektörü yıpratma' olarak yansıtırken, kamuoyu ise kapatma kararı nedeniyle Valiyi takdir ve tebrik ediyor. Yorumlar ise karşılıklı suçlama ve savunma odaklı sürüyor! İşin aslı ne? Kim ne yapmak istiyor?
07.02.2025
12:32
Bingöl Üniversitesi`nden termal tesisleri için ‘sıkı tedbir` vurgusu!
Bingöl Üniversitesi'nden termal tesisleri için 'sıkı tedbir' vurgusu!
Tesisteki hijyen sorununa dair alınan yeni kararları duyuran Bingöl Üniversitesi, 'Bu tür durumların önlenmesine dair radikal tedbirler almış bulunuyor ve bu tedbirleri kararlılıkla devam ettireceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz' açıklamasında bulundu. Alınan tedbirler is şöyle sıralandı;
07.02.2025
12:01
Bingöl`de ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 8 tabanca, av tüfeği fişek ve mermi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın