KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Tenis'te polis gücü damgası

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği Gençler Tenis Turnuvası'nda Bingöl Polis Gücü Spor Kulübü'nün tenis branşında mücadele eden sporcular, derece yaptı.

Tenis`te polis gücü damgası
30 EKİM 2010 CUMARTESİ 10:57
0
3132
0
AA aa

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen gençler tenis il birinciliği müsabakaları dün itibari ile başladı. 

Tenis il temsilciliği 2010 yılı faaliyet programında yer alan gençler, tenis il birinciliği müsabakalarına Bingöl Polis Gücü Spor Kulübü'nün tenis branşında mücadele eden sporcular, damgasını vurdular. Turnuvanın birinci ve ikincileri Bingöl Polis Gücü Spor Kulübü'nün tenis branşında mücadele eden sporcular oldu.

Dün Gençlik Merkezi'nin arka tarafında bulunan tenis kortunda gerçekleşen müsabakaları İl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Ferhat Kılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Enver Bazencir, İl Tenis Temsilcisi Serpil Koşal ve Tenis Antrenörü İrfan Kılınç izledi.

Bingöl Polis Gücü Spor Kulübü'nün tenis branşında mücadele eden sporcular birinci ve ikinci olurken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına mücadele eden sporcu ise üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara madalya ve Bingöl Polis Gücü Spor Kulübü tarafından spor ayakkabı takdim edildi.

Daha önce büyükler tenis turnuvasının düzenlendiğini hatırlatan İl Tenis Temsilcisi Serpil Koşal, Bingöl'de ilk defa gençler tenis turnuvasının düzenlediğini ifade ederek, gençleri daha çok bu spor branşında spor yapmaya davet etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın