KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mart 2025 Salı
°C

Temayül, kardeşlik ortamında gerçekleşti

AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Hikmet Dengeşik, Pazar günü gerçekleştirilen temayül yoklamasının çoğulcu demokratik kültür ve Bingöl halkının değerlerine yakışır şekilde geçtiğini söyledi.

Temayül, kardeşlik ortamında gerçekleşti
03 MART 2015 SALI 23:07
0
1968
0
AA aa

 Yaptığı açıklamada Pazar günü yapılan temayül yoklamasının kardeşlik ortamında gerçekleştiğini vurgulayan Dengeşik: “Temayül yoklaması çoğulcu demokratik kültür ve Bingöl halkının değerlerinde yakışır tarzda ve olgunlukta geçti. Bütün aday adayı arkadaşlarımız AK Parti'nin ahlaki ve siyasi ilkelerine uygun davrandı. Partimizin her kademedeki yönetici ve mensupları, bütün köy ve mahalle temsilcilerine çok teşekkür ederim. Ayrıca Aziz Bingöl Halkına gösterdiği sabır ve anlayıştan dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HİKMET DENGEŞİK KİMDİR

1966 yılında Bingöl'ün Genç ilçesinde doğdu. İlkokulu Genç İlçesi Sürekli Köyü ilkokulunda, Ortaokul ve Lise eğitimini ise Bingöl İmam Hatip Lisesinde 1984 yılında tamamladı. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazanan Dengeşik, 1988 yılında Kamu Yönetiminden mezun oldu. 1989 yılında Bingöl kaymakam adayı olarak memuriyet hayatına başladı. 1990 yılında 1 yıl süre ile İngiltere'de dil ve meslek eğitimi gördükten sonra Kırşehir Akpınar, Mersin Aydıncık ile Konya'nın Taşkent ve Doğanhisar ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. İçişleri bakanlığında 6 aylık kaymakamlık kursunu müteakiben 1993 yılında samsun Asarcık ve Konya Güneysınır ilçelerinde kaymakamlık yaptı.1996 yılında içişleri bakanlığına atanan Dengeşik, İçişleri Bakanlığı merkezinde çeşitli görevlerde bulundu. Halen içişleri bakanlığında hukuk müşaviri olarak görev yapan Dengeşik bu görevinden istifa ederek AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı oldu. Dengeşik, evli ve 2 çocuk babası.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.03.2025
03:30
Bingöl Belediyesi`nden günlük 2 bin kişiye iftar yemeği
Bingöl Belediyesi'nden günlük 2 bin kişiye iftar yemeği
Ramazan ayı boyunca Bingöl Belediyesi yemekhanesinde günde 2 bin kişiye 4 çeşit yemekten oluşan iftar menüsü ikram edilecek.
04.03.2025
03:29
Bingöl`ün genç yetenekleri ödülleri topladı
Bingöl'ün genç yetenekleri ödülleri topladı
Bingöl'den liseli gençler toplam 12 alanda yapılan yarışmada 6 birincilik, 2 ikincilik, 4 üçüncülük elde etti. Danışman Öğretmen Çelikkaya; 'Bu başarı, Bingöl'ün eğitim alanında bölgesel rekor kırmasına zemin hazırlarken, aynı zamanda genç zihinlerin bilimsel araştırma ve teknolojik inovasyona olan inancını da pekiştiriyor' dedi.
04.03.2025
03:29
Bingöl`de eğitime 1 gün ara verildi
Bingöl'de eğitime 1 gün ara verildi
Etkili olan kar yağışı nedeniyle Bingöl merkez ve 5 ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi.
04.03.2025
03:27
Bingöl`de uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerinin uygulamasında uyuşturucu, Genç İlçesi'nde ise ruhsatsız silah ele geçirildi.
03.03.2025
03:08
Bingöl`de MOBESE başında trafik cezası zulmü!
Bingöl'de MOBESE başında trafik cezası zulmü!
Bingöl'de park yasağını engelleyemeyen İl Trafik Komisyonu'nun kararıyla her defasında yönü değiştirilen Hürriyet Caddesi'nde sürücülere yazılan cezalar da katmerli olmaya başladı. Yeterli tedbirin alınmadığı caddede MOBESE üzerinden 'ters yöne girmek' suçundan caza yağdırılıyor. Aynı kusura farklı maddeler üzerinden yazılan cezalar da görüldü.
03.03.2025
03:07
Vatandaşın susuzluk isyanı!
Vatandaşın susuzluk isyanı!
Bingöl'de Düzağaç bölgesinde günlerdir etkili olan su kesintileri, tepkiye neden oldu. Ramazan nedeniyle ciddi sıkıntı yaşayan halk, Belediye ile iletişim kuramamaktan yakınıyor!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın