KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Temmuz 2026 Salı
°C

Tefsir yarışmasında derece yaptılar

Hutbe Yarışmasında Bingöl il birinciliği bulunan, Arapça yarışmasında ise bölge yarışmalarına katılan Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Türkiye geneli yapılan tefsir yarışmasında da derece yaptı.

Tefsir yarışmasında derece yaptılar
10 HAZİRAN 2014 SALI 23:46
0
4853
0
AA aa

Önder İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği ile www.arapcayarismalari.org.tr'nin ortaklaşa düzenlediği Türkiye Geneli İmam Hatip Okulları arası tefsir yarışmasına Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 12 çalışma ile katıldığı ve yapılan değerlendirme sonucunda 4 çalışmanın derece yaptığı öğrenildi. 9. sınıfların İhlas, 10. Sınıfların Kevser ve 11. Sınıfların ise Kafir'un Sürelerinden sorumlu olduğu ve çeşitli tefsirlerden faydalanarak kendi yorumları ile hazırladıkları çalışmaların değerlendirmeleri geçtiğimiz hafta açıklandı. 12 çalışma ile Türkiye Geneli İmam Hatip Okulları arası tefsir yarışmasına katılan Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Filiz Bozkurt ve Zeynep Döğer 9. sınıflar düzeyinde, Aylin Boz 10. Sınıf düzeyinde ve Muhammed Metin Akdeniz ise 11. Sınıf düzeyinde derece yaptılar. Dereceye giren öğrencilere Akademi Arapça tarafından 1 yıl süreyle ücretsiz Arapça eğitimi, MP4 çalar, tefsir kitabı ve Kur-an´ı Kerim hediye edildiğini söyleyen Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Selahattin Akdeniz, öğrencileri tebrik edip başarılarının devamını diledi. (İLKHA) 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.07.2026
22:56
Murat Nehri`nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Murat Nehri'nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Genç Belediyesi, Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasını kapsayan sahil düzenleme projesinin ilk etabını hayata geçiriyor. Parklar, yürüyüş yolları ve seyir teraslarıyla Murat Nehri kıyısı ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.
27.07.2026
22:55
Hülakü:
Hülakü: 'Barışı Müzakere ve Mücadeleyle İnşa Edeceğiz'
Genç'te vatandaşlar ve esnafla bir araya gelip talep ve beklentileri dinleyen DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, yürütülen sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kalıcı barışın diyalog, müzakere ve demokratik siyaset zemininde inşa edilebileceğini söyledi.
27.07.2026
22:54
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig`de!
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig'de!
Yükselen Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, Trabzon'da düzenlenen Terfi Ligi müsabakalarında gösterdiği başarıyla Bingöl spor tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi'ne yükseldi. Tamamı Bingöl'de yetişen genç sporculardan oluşan takım, profesyonel liglerde mücadele etme hakkı kazandı.
27.07.2026
22:53
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan meme kanserinde erken teşhisin tedavi başarısını önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Bingöl Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Yusuf Dener, özellikle 40 yaşından itibaren düzenli mamografi taramasının ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
27.07.2026
18:10
Zilan Tepesi`nde Gün Doğumu Coşkusu
Zilan Tepesi'nde Gün Doğumu Coşkusu
Doğaseverler, Terörsüz Türkiye süreciyle yeniden canlanan yaylalarda buluştu. TAVZ-DER tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Zilan Tepesi'nde kamp kuran katılımcılar, gece yürüyüşünün ardından güneşin doğuşunu zirveden izledi.
27.07.2026
14:21
Hatısaru;
Hatısaru; 'Verimli Tarım Arazileri Korunmalı'
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Solhan'ın Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası'nda planlanan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesine ilişkin vatandaşların endişelerini yerinde dinlediklerini belirterek, verimli tarım arazilerinin enerji yatırımlarına açılmaması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın