KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2026 Çarşamba
°C

Tavz-der gönüllüleri yüzen ada'da buluştu

Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği'nin Solhan gönüllüleri tarafından organize edilen “Tavz-Der gönüllüleri piknik etkinliği” Yüzen Ada'da gerçekleştirildi.

Tavz-der gönüllüleri yüzen ada`da buluştu
23 HAZİRAN 2014 PAZARTESİ 20:10
0
6146
0
AA aa

Etkinliğe derneğin Diyarbakır, Muş, Bingöl merkez, Genç ve Solhan'daki aktif çalışan 160 gönüllü üyesi katıldı. Etkinlik; Tavz-Der başkanı murat Soysal'ın açılış konuşması ile başladı, Mola Mehmet Saygın'ın sohbeti ve Mevlüt okuması ve Kavurma ikramıyla sürdü.

Tavz-Der Başkanı Soysal: “Derneğe gönül vermiş ve bu noktada fedakarca hareket eden kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Tavz-Der'in Bingöl başta olmak üzere Muş ve Diyarbakır'da bulunan gönüllüleri Sadece Tavz'a değil, Bingöl geneline ve dolayısıyla Türkiye'ye hizmet sunuyor. Geniş düşünen, ırki taassupların ve makro milliyetçiliğin tesirinde kalmadan hareket merkezine İslam'ı oturtan bir anlayışa sahip olup bu anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Organizasyon; Mola Mehmet Saygın'ın Gençlik ve İslam Kardeşliği konulu sohbeti ile sürdü. Diyarbakır ve Genç'ten gelenlerin Mevlüt okuması ile devam eden etkinliğe katılanlara kavurma ve pilav ikramı yapıldı. Tavz-Der gönüllüleri piknik etkinliği Yöresel halk oyunlarının oynanması ile son buldu.

Tavz-Der piknik organizatörü Yüksel Dere, Bayram tatilinde Genç İlçesine bağlı Sarmakaya Köyünde 2'inci piknik etkinliği düzenleneceğini söyledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
18.03.2026
02:33
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl'de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil yoldan çıktı. Kazada 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
18.03.2026
02:32
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı`nda görev değişimi
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi
Saadet Partisi Bingöl'ün Genç ilçesinde ilçe başkanlığı görevine Nihat Turhan getirildi. Uzun yıllardır görev yapan Suat İşcan, görevi Turhan'a devretti.
18.03.2026
02:30
Kebude:
Kebude: 'Çanakkale ruhu asla sönmeyecektir'
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale ruhunun birlik, direniş ve bağımsızlığın simgesi olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın