KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Tarkan'la uyuşamayız

Fransız şarkıcı Dany Brillant'la düet yapacak olan Candan Erçetin, Tarkan'la sesinin uyuşmadığını söyledi.

Tarkan`la uyuşamayız
28 MAYIS 2007 PAZARTESİ 09:30
0
1136
0
AA aa
Beyaz Show'a konuk olan Dany Brillant, Parkorman'daki konserinde çok güzel kadınlar gördüğünü söylemişti. Bunun hatırlatan Beyaz, "Türk kızı ile evlenip sünnet olur musun" diye sordu. Brillant'ı İstanbul'a getiren ünlü organizatör Erkan Özerman, "Danny Tunus kökenli ve zaten sünnetli" dedi.
Candan Erçetin'le düet
Ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant'ın, 'Histoire d'un Amour' isimli yeni albümünün tanıtımı için düzenlediği dünya turnesinin Türkiye ayağı 8 Haziran Parkorman'da gerçekleşecek. Fransa'nın ve dünyanın önde gelen ses sanatçıları arasında yer alan Brillant, aynı zamanda 9 Haziran İzmir ve 11 Haziran'da Ankara'da sevenleriyle buluşacak. Türkiye'ye üç kez gelerek özel gecelerde sahneye çıkan Brillant, ilk kez halkla bütünleşecek. Sanatçıya Ankara konserinde ünlü sanatçı Candan Erçetin eşlik edecek. Konuyla ilgili olarak önceki gün gerçekleştirilen basın toplantısında Dany Brillant, Candan Erçetin ve organizatör Erkan Özerman hazır bulundu. Candan Erçetin'in dokuz kasetini dinleyerek sesini beğendiğini söyleyen Brillant, "Fransız kültüründa bir sanatçı olduğu için kendisini seçmedim. Türkçe şarkılarını dinledim ve çok güzel şarkı söylüyor. Sesini beğendiğim için kendisiyle sahnede şarkı söyleyeceğim" dedi.
Candan Erçetin, ise duygularını şu sözlerle dile getirdi "İlk kez bir sanatçıyla düet yapacağım. Dany Fransız olduğu için değil, sesini ve kendisini çok beğendiğim için onunla düet yapmaya karar verdim. Türkiye'den bir sanatçıyla düet yapma fikri hiç düşünmedim. Çünkü müziklerin örtüşmesi ve yakın olması gerekiyor. Dany ile sahne reflekslerimiz çok yakın." 'Tarkan ile birlikte sahne alır mısınız?' sorusuna  ise Erçetin, "Dediğim gibi Tarkan'ın müziğini bir yere koyduğunuz zaman o elektronik bir müzik yapıyor. Onun için Tarkan ile sahnede uyuşamayız" diye konuştu. İkili aynı zamanda Eylül ayında Paris'te büyük bir konser vereceklerinin de müjdesini verdi.
Sezen Aksu konuğu
TRT'de 'Beraber ve Solo Şarkılar' isimli programı hazırlayıp sunan Candan Erçetin, önümüzdeki hafta Sezen Aksu'nun programa konuk olarak katılacağını söyledi. Son günlerde Sezen Aksu cephesinde yaşanan olayları bir üzüntüyle izlediğini belirten Erçetin, "Zaman zaman haklı ya da haksız şeyler yazılıp çizilecektir. Sanatçının amacı ürütmektir. Sezen Aksu da üreten bir insandır. Kendisiyle geçtiğimiz hafta konuştum ve gayet iyiydi" dedi. Ellerinde ve ayaklarındaki çiçek motifleriyle dikkat çeken Erçetin, "Geçici dövmedir. Hatta kendim yapıyorum. 6 günde bir çiziyorum. Çünkü siliniyor" dedi.


hürriyet/kelebek
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2026
16:05
`Ay Grubu` suç örgütüne operasyon
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı.
14.07.2026
13:42
Bingöl`de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare`ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın