KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Şubat 2025 Çarşamba
°C

Taraftar dediğin 90 dakika susmayandır

Antakyaspor deplasmanı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen B.Bingölspor Teknikdirektörü Şerafettin Tutaş, önemli açıklamalarda bulundu

Taraftar dediğin 90 dakika susmayandır
23 KASIM 2007 CUMA 18:57
0
1046
0
AA aa
Stadyuma gelip sessizce maç izlemenin bir avantaj sağlamadığına işaret eden Tutaş; “Taraftar dediğin 90 dakika susmayandır. Biz halkımızdan bunu istiyoruz” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.lig 1. Gurup'ta mücadele eden B.Bingölspor, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Antakyaspor maçı çalışmalarını tamamladı. Pazar günü oynanacak maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirten Teknik Direktör Şerafettin Tutaş, takımda morallerin yüksek olduğunu söyledi.
Bingöl'de görev yapan yaygın ve yerel basın mensupları ile kahvaltı programında sohbet eden Tutaş, takımın yeni yeni oturduğunu ifade etti.
Takımda eksik ya da sakat futbolcu bulunmadığını belirten Tutaş; "Takımın başında 5. maça çıkacağım. İlk haftalarda tesadüfi olarak deplasmanda 2 maç alınmış ve sonrası gelmemiş. Alınan başarıları küçümsemiyorum ama ben geldiğimde futbolcum 60. dakikadan sonra saha içinde hareket edemez duruma geliyordu. Yaptığımız kondisyon ağırlıklı çalışmalarla oyuncularımın şimdi 90'ıncı dakikada bile depar atması takımda kondisyon sorununun kalmadığını gösteriyor " açıklamasını yaptı.
Takım olma adına kurumsallaşmak için kısa sürede önemli adımlar atıldığını aktaran Tutaş, bu şekilde hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.
Amaçlarının, Bingöl'e ve Bingöllülere layık bir takım çıkarmak olduğunu dile getiren Tutaş, alınan deplasman yenilgilerinin bir ölçü olarak benimsememesi gerektiğini vurguladı.
Son 3 deplasman maçlarında şansızlık yüzünden kaybettikleri söyleyen Tutaş, Antakyaspor maçıyla bunu gidereceklerini söyledi.
Bir gazetecinin 'Seyirci desteğini nasıl buluyorsunuz? sorusuna karşılık Tutaş, Fatih Terim'in sözlerini hatırlattı ve "Tribündeki sayıdan memnunuz ancak biz seyirci değil taraftar istiyoruz. Gelip orada maç izlemekle iş bitmiyor. Taraftar dediğin 90 dakika boyunca takımını destekleyecek. Taraftardan bizi desteklemelerini bekliyoruz" yanıtını verdi.
Yönetime de teşekkür ettiğini belirten Tutaş, mevcut yönetim bugüne kadar tüm isteklerini yerine getirdiklerini söyledi. Tutaş, yönetim, taraftar ve futbolcuların işbirliği içinde uyumlu bir şekilde çalışması halinde B.Bingölspor'un önümüzdeki yıl 2. Lig'e çıkacağına inandığı ifade etti.
 


BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.02.2025
16:03
Bingöl`de özel termal tesisin erkek havuzu kapatıldı
Bingöl'de özel termal tesisin erkek havuzu kapatıldı
İki numunesi olumsuz çıkan havuz, üçün numunenin de olumsuz çıkması üzerine 15 gün süreyle kapatıldı. Önümüzdeki günlerde yeniden numune alınacak.
12.02.2025
15:28
Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi değişiyor
Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi değişiyor
Uzm. Dr. Nesibe Haydaroğlu'nun Bingöl Devlet Hastanesi Başhekim görevlendirmesini sonlandıran Sağlık Bakanlığı, il dışından yeni bir isim atayacak.
12.02.2025
14:37
Bingöl uçuşları iptal edildi
Bingöl uçuşları iptal edildi
Hava muhalefeti nedeniyle İstanbul-Bingöl ve Ankara-Bingöl uçak seferleri iptal edildi.
12.02.2025
14:08
Desan Tersanesi Türkiye`nin gururu oldu; Malezya`da stratejik gemi yapımı için imzalar atıldı
Desan Tersanesi Türkiye'nin gururu oldu; Malezya'da stratejik gemi yapımı için imzalar atıldı
Türkiye ve Malezya arasındaki savunma işbirliği, önemli bir projeyle güçleniyor. Desan Tersanesi, Malezya İçişleri Bakanlığı için 99 metre uzunluğunda, çok amaçlı bir görev gemisi inşa edecek. 24 ay içinde tamamlanacak olan bu gemi, Malezya Sahil Güvenlik Komutanlığı (MMEA) envanterindeki en büyük gemi olma özelliğini taşıyacak.
12.02.2025
13:40
Bingöl Kent Konseyi Başkanı Açıkbaş`tan yüksek kira tepkisi ve çözüm çağrısı!
Bingöl Kent Konseyi Başkanı Açıkbaş'tan yüksek kira tepkisi ve çözüm çağrısı!
Yüksek kiralara karşın 'Denetim mekanizmalarının yetersiz kalması, toplumun hem ekonomik hem de psikolojik düzenini alt üst etmiştir' diyen Açıkbaş; 'Yeterli ve hakkaniyetli bir mekanizma olmayınca, vatandaş serbest piyasanın olmayan vicdanına terk edilmektedir. Tüm muhatapların ortak akıl ve vicdanda buluşup çözüm odaklı formüller geliştirmeleri gerekmektedir.'
12.02.2025
12:49
DSİ Bingöl`de suyun gücünü yatırıma dönüştürüyor
DSİ Bingöl'de suyun gücünü yatırıma dönüştürüyor
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, 'Bingöl'e 46 milyar 625 milyon TL değerinde 163 tesis inşa ettik. Bingöl'e suyumuzu başarıyla yöneterek; toprağımıza bereket, enerjimize güç, üretimimize değer kattık. Bingöllüler için daha çok çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın