KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Tanıklık yapacak

Sezen Aksu 'Şinanay' şarkısıyla ilgili son günlerde basında yer alan haberlere açıklık getirdi.

Tanıklık yapacak
19 MAYIS 2007 CUMARTESİ 14:51
0
1104
0
AA aa
Şarkı Söylemek Lazım" adlı yarışma programında Ferda Anıl Yarkın'ın, "Aslında 'Şinanay' şarkısı Fuat Güner'e aittir” demesi, Güner'in de bu açıklamayı doğrulaması gerginliğe yol açmıştı. Canlı yayın sırasında yaşanan bu iddia üzerine Sezen Aksu da telefonla canlı yayına bağlanarak, "Onno Tunç kendini savunacak durumda değil. Ama ben yıllardan beri arkadaşım olan Fuat'a bir şeyler söylemek istiyorum; Fuat lütfen yargıya başvur. Her ne varsa ben cezasını çekmeye hazırım. Şu anda Onno Tunç'un suç ortağı olarak görünüyorum. Tekrar ediyorum; bu beste 5 kez tekrarlanmıştır ve beste Onno'nundur" demişti. Birkaç gündür ekranda ve köşelerde yaşanan 'Şinanay kimin?' krizi, yargıya intikal etti. Onno Tunç'un çocukları tarafından mahkemelik olan davada Sezen Aksu da tanıklık yapacak. Birkaç gündür kamuoyunun gündeminde olan olayla ilgili son olarak Sabah Gazetesi'nden Özay Şendir'in, "Sezen Aksu Fuat Güner'i neden aradı" başlıklı yazısı, Aksu'yu harakete geçirdi.
İşte Aksu'nun açıklaması:

"18 Mayıs tarihli Sabah Gazetesi'nde yayınlanan "Sezen Aksu Fuat Güner'i neden aradı" başlıklı, Özay Şendir imzalı haberde, Sezen Aksu'nun, Fuat Güner'i aradığı, 'Aramızda bu işi halledelim' dediği belirtilmiştir. Yanlış anlamalara ve yeni polemiklere yol açmaması için bu konuyu aydınlatma gereğini duyuyoruz. Pazar Akşamı, 'Şarkı Söylemek Lazım' adlı yarışma programından sonra, Sezen Aksu'yu arayan Fuat Güner'dir. Sezen Aksu, Fuat Güner kendisini arayıp not bıraktığı için, nezaket kuralları gereği ve sanatçı duyarlılığıyla Fuat Güner'i aramış; iki taraf da, yaşananlardan duydukları derin üzüntüyü belirtmişlerdir. Sezen Aksu, Onno Tunç'un çocukları tarafından yargıya intikal ettirilen davada tanıklık yapma konusundaki kararında ısrarlıdır."

hürriyet/kelebek

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2026
16:05
`Ay Grubu` suç örgütüne operasyon
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı.
14.07.2026
13:42
Bingöl`de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare`ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın