KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Tabiat ve Çeşitliliğin Korunması Eğitimi

Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personelince, 530 öğrenciye Tabiat ve Biyolojik Çeşitliliğin korunması konulu eğitimler verildi.

Tabiat ve Çeşitliliğin Korunması Eğitimi
02 NİSAN 2018 PAZARTESİ 21:39
0
1590
0
AA aa

Çocuklara tabiat bilincini aşılamak, ülkenin ve bölgenin biyolojik çeşitliliğini öğretmeyi amaçlayan eğitimlerde tabiatın kurulu olduğu hassas dengeler ve bu dengelerin muhafazası için gerekli çalışmalardan bahsedildi.

Konuya ilişkin DKMP Bingöl Şubesi tarafından yapılan açıklamada, “Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personelince; geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, tabiatı koruma bilincini aşılamak, ülkemizin ve bölgemizin biyolojik çeşitliliğini, tabiatın çok hassas dengeler üzerine kurulu olduğunu ve bu dengenin bozulmamasının bizlerin elinde olduğunu aktararak farkındalık oluşturmak amacıyla okullarda ‘Tabiat ve Biyolojik Çeşitliliğin Korunması' konulu eğitimler devam ediyor” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın