KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Sütaş seçim döneminde kullanılıyor

CHP Bingöl Milletvekili Adayı Zeki Korkutata, SÜTAŞ'ın seçim malzemesi olarak kullanıldığını ileri sürdü.

Sütaş seçim döneminde kullanılıyor
07 HAZİRAN 2011 SALI 09:09
0
2986
0
AA aa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl Milletvekili Adayı Korkutata, düzenlediği basın toplantısında AK Parti'yi eleştirdi.

 
Seçim çalışmaları kapsamında gezdikleri yerde halkın AKP iktidarına karşı tepkili olduğunu söyleyen Korkutata, “Bu tepkiler karşısında halktan aldığı destekle CHP önümüzdeki dönem hükümeti kuracaktır. Öncelikle belirtmek istediğim bir husus var. Halkımız siyaset simsarlarına karşı dikkatli olmalıdır. Halkımız oyunu kendi iradesiyle kullansın. Kimsenin etkisinde kalmadan ve öne çıkan birtakım insanların etkisinde kalmadan oy kullansınlar. Bu sıralar ‘bizler bu kadar oy getireceğiz' diyen ve partilerle pazarlıklar yapan sözde önde gelen insanlar türedi. Vatandaşımız bunlara itibar etmesin. Bu sıralar bu denli şahıslar çok fazla. Gittiğimiz en ücra köylerde dahi vatandaşlar bundan şikâyetçi. Halk teveccüh gösterip bizi seçerse bizler kesinlikle yandaş olmayacağız. Hizmetleri eşit bir şekilde yürüteceğiz. Önümüzdeki günlerde Başbakan Bingöl'e gelecek. Merakla bekliyoruz, Bingöl halkına bu defa ne söyleyecek. Acaba bu defa hangi vaadi verecek. Başbakanın verdiği hiçbir vaat yerine gelmedi. Doğalgaz, havaalanı, altyapı ve duble yollar gibi, verilen vaatlerin hiçbiri tamamlanmadı. Bazılarına ise hiç başlanılmadı” ifadelerini kullandı.
 
SÜTAŞ'ın seçim malzemesi yapılacağı iddia eden Korkutata, “İnşallah Başbakan gelip SÜTAŞ'ı seçim malzemesi yapıp bu yatırımının Bingöl'ü kalkındıracağından bahsetme gafletinde bulunmaz. Ama bunu bilmekteyiz SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz Bingöl'e geldiği zaman kendisine ne gereken ilgi gösterilmiş ve ne de yer tahsisi yapılmıştır. Bu nedenle Bingöl'den buruk ayrılmışlardır. Partimizin irtibata geçtiği SÜTAŞ yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre Bingöl'de SÜTAŞ'a verilen arazinin fahiş fiyat ile teklif verilmiş. Bu olaydan sonra SÜTAŞ yetkilileri de bu şartlarda yatırım yapmayacaklarını belirtmişler. Ben özellikle bu noktaya dikkat çekmek istiyorum. Başbakan Bingöl'e geldiğinde hep vaatler vermiştir ama vaatleri yerine gelmemiştir. Kanaatimizce Başbakanın gündeme getireceği tek konu SÜTAŞ yatırımıdır. SÜTAŞ mevzusu yaklaşık bir yıldır Bingöl'ün gündeminde. Eğer bu yatırımı Bingöl'e çekmek isteseydiler çoktan bunu çözerdiler” şeklinde konuştu.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın