KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Sürücülerin karla imtihanı

Kar yağışının 45 gündür etkili olduğu Karlıova ilçesinde sürücüler de zor anlar yaşıyor. Yolda kayan bir tır, belediyeye ait iş makinesiyle çekip kurtarılırken, bir esnafta sürekli kırılan zincir yerine halat sararak çözüm buldu.

Sürücülerin karla imtihanı
27 OCAK 2019 PAZAR 23:02
0
1684
0
AA aa

Kar yağışının etkili olduğu Karlıova ilçesinde, çetin kış şartları zor anlar yaşatıyor. 45 gündür ilçede belirli aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle araçlarını kullanmak zorunda kalan vatandaşlar da kendileri çözüm üretiyor. Tüp dağıtımı yapan Erkan Değirmenci, sürekli zincirlerin kırılması nedeniyle, tekerine zincir görevi görmesi için halat sardı. Halatın zincirden daha iyi olduğunu belirten Değirmenci, karlı yolları da aşarak evlere servis yapıyor.

Tır kaydı, kepçe yardımına yetişti

Öte yandan Trabzon'dan Karlıova'ya kömür getiren bir tır da kar nedeniyle kayarak belediye caddesini bir süre trafiğe kapattı. Durumdan haberdar olan ve sürekli bölgede karla mücadele çalışması yapan Karlıova Belediyesine ait iş makinesi yardıma gönderildi. İş makinesinin kepçesine takılan zincirle tır çekilmeye çalışıldı. Uzun uğraşlar sonucu zincirle iş makinesi tarafından çekilen tır kurtarılarak yoluna devam etmesi sağlandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın