KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Mart 2024 Cuma
15 °C Kısmen güneşli

Sürücü, şanlıurfa'dan ak parti aday adayı

Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Sürücü görevinden istifa ederek, Şanlıurfa'dan AK Parti aday adayı oldu.

Sürücü, şanlıurfa`dan ak parti aday adayı
10 MART 2011 PERŞEMBE 20:52
0
4660
2
AA aa

 

Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Sürücü yaptığı yazılı açıklamada, görevinden istifa ederek; Şanlıurfa'dan AK Parti aday adayı olduğunu söyledi.
Sürücü yaptığı yazılı açıklama şöyle dedi; “Enstitü Müdürlüğü sırasında birçok hizmetlere imza attım.  Enstitünün araştırma istasyonlarının hepsini rantabl bir hale getirdim. Türkiye Cumhuriyeti ile Suriye Arap Cumhuriyeti arasında, 23 Aralık 2009 Tarihinde Şam'da imzalanan "Tarım Alanında Ekonomik Bilimsel ve Teknik İşbirliği Mutabakatı Muhtırası” gereği Suriye'deki çeşitli araştırma enstitüsü ve Halep Üniversitesi ile ortak projeler hazırlandık ve işbirliği kapsamında Halep Pamuk Araştırma İdaresi ile birlikte, Halep'de makinalı pamuk hasadı ile ilgili tarla günü düzenledik. Ve hep ekip çalışmasına inanarak başarılar sağladık. AK Parti döneminde Türkiye'nin önü açıldı hem yurt içi hem de yurt dışında çok güzel ve başarılı işlere imza atıldı. Çok önemli reformlar yapıldı. Ülkemizin, bölgemizin ve Şanlıurfa ilimizin ekonomik, sosyal, bilimsel ve hukuksal olarak daha da ileriye götürülmesi açısından, bende karınca kararınca bir katkım olur düşüncesiyle AK Parti'den aday adaylığımı koyuyorum. Biz hangi görevde olsak Allah'ın izniyle onu hakkıyla başaracağıma inanıyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı, geçmişimiz geleceğimizin aynasıdır. Aday adaylığım ülkeme, bölgeme, Şanlıurfa'ma ve bütün milletimize hayırlı uğurlu olsun. Halkımızın her kesimini samimi duygularla kucaklar, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Sürücü kimdir?
Şanlıurfa Birecik'te 1965 yılında doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa'da tamamladı. 1990 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak bölümünden mezun oldu. 1990 Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Öğretmenlik Sertifikası'nı almaya hak kazandı.
1990-91 eğitim öğretim döneminde Çukurova Üniversitesi Fen bilimleri Enstitüsü, Toprak Ana Bilim Dalında yüksek lisans yapmaya başladı. Bir yıl Hayriye Sabancı Yabancı Diller (YADEM) okulunda İngilizce okudu. Toprak Bölümü'nde yüksek lisans derslerini aldı.
15.05.1992 tarihinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Toprak Bölümü'nde araştırma görevlisi oldu.  Ondukuz Mayıs Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Toprak Anabilim Dalında 08.09.1995 tarihinde yüksek lisans tezini verdi.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Toprak Anabilim Dalında doktorasını 08.12.1999 tarihinde tamamladı. Eserleri ile yurt dışı ve içinde bir çok sempozyumlara katıldı. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere otuzdan fazla bilimsel makale ve yazıları vardır.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden 20.10.2001 tarihinde ayrılarak Mülga Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Köy Hizmetleri Şanlıurfa Araştırma Enstitüsü'ne naklen atandı. 2001-2003 yılları arasında Enstitünün Toprak, Su, Bitki ve Gübre analiz laboratuarında çalıştı.
20 Mayıs 2003 tarihinde Köy hizmetleri Şanlıurfa Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne vekâleten, 09.01.2004 tarihinde ise asaleten Enstitü Müdürü olarak atandı.
Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün kapanmasından sonra 01.04.2005 tarihinde T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Toprak ve Su Kaynakları Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'ne Enstitü Müdürü olarak yeniden atandı.  
GAP Eğitim Yayım ve Araştırma Merkezi ile Şanlıurfa Toprak ve Su Kaynakları Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nün kapatılarak yeniden kurulan GAP Toprak su Kaynakları ve Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'ne 16.01.2008 tarihinde müdür olarak atandı.
4 Ocak 2011 tarihinde Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesine Öğretim Üyesi olarak atandı. Halen ayni Üniversite de Öğretim Üyesi olarak Görev yapmaktadır.
Askerlik görevini 2000 yılında yaptı. Yabancı dili İngilizce olup, evli ve dört çocuk babasıdır.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ahmet (@Misafir_2562)
14 Mart 2011 Pazartesi 00:43
Çok isabetli bir karar, Hocamızı taniyoruz, hem samsunda hem şanlıurfada çok başarılı çalışmlar yapmış, çok çalışkan o kendisi için değil hep başkası için düşünür. imkanlar olursa çok güzel hizmetler yapaçatır.
selam sana sayin hocam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29960)
10 Temmuz 2018 Salı 14:30
@Ahmet Eyvallah . Allah razı olsun
28.03.2024
23:45
Bingöl sandık başına gidiyor!
Bingöl sandık başına gidiyor!
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bingöl'de de halk, 31 Mart 2024 Pazar günü merkez ve 7 ilçe ile 3 belde belediyesinin başkanı, belediye meclis üyeleri ile il genel meclis üyeleri ve muhtarların belirlenmesi için sandık başına gidilecek. Kim, nasıl oy kullanacak, neler yasak olacak? İşte Bingöl seçimine dair tüm detaylar….
28.03.2024
23:40
Çapak:
Çapak: 'Üniversitemiz kendi emsalleri arasında bir numara'
'Gelişimde Lider Üniversite' sloganıyla hareket ettiklerini belirten Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, 'Bütün olarak bakıldığında üniversitenin geldiği nokta, kendi emsalleri arasında bir numara. Hem fiziki olarak hem de nitelik olarak, nicelik olarak bu böyle. Fiziki anlamda 110 hektar iken, halihazırda 324 hektara çıkarıldı. Türkiye'de bal alanında ilk Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Belgesi alan bal bizimki olacak' dedi.
28.03.2024
23:36
MEB açıkladı! 1 Nisan`da okullar tatil olacak
MEB açıkladı! 1 Nisan'da okullar tatil olacak
Türkiye 31 Mart günü sandığa gitmeye hazırlanırken yapılacak seçimlerin ertesi günü, eğitime 1 gün ara verilmesine ve öğretmenlerin idari izinli sayılmasına karar verildi.
28.03.2024
11:30
Bingöl`de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de gece yarısı meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
27.03.2024
23:07
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruda, ortaöğretim mezunu toplam 30 destek, güvenlik ve büro personelleri alınacağı belirtildi. Aranan şartlar ve başvuru tarihleri şöyle;
27.03.2024
23:05
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Ramazan ayı vesilesiyle topladıkları nakdi ve ayni yardımları maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ailelerine dağıttılar. Okul Müdürü Arslan; 'Ailelerimizin yanında olmak, bu mübarek ayda dualarına mazhar olmak tek gayemizdi. Tabi bu uygulamamız örnek olursa, bundan da mutluluk duyarız.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın