KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Suriye'ye ikinci yardım tırı

İHH Solhan Şubesi öncülüğünde başlatılan, Solhan Belediyesi ve Eğitim Bir- Sen Solhan Şubesi’nin katkılarıyla hazırlanan “Solhan’dan Suriye’ye Kardeşlik Eli” kampanyası kapsamında Suriye’deki savaş mağdurlarına, ikinci bir tır yardım gönderildi.

Suriye`ye ikinci yardım tırı
30 MAYIS 2016 PAZARTESİ 22:57
0
4923
0
AA aa

Solhan Belediyesi önünde Tırın hareketinden önce düzenlenen törende konuşan Solhan İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Muhammed Veysi Tunç,” Bugünleri gösteren Rabbimize hamd olsun. Solhan'dan Suriye'deki mazlum ve mağdur kardeşlerimize 2. Tırımızı inşallah ulaştıracağız. Biz inananlar olarak bize düşen sorumluluk şu zulmün ve zilletin izalesi, arzın imarı toplumun ıslahı ve adaletin ikamesidir. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte bize destek veren, katkı sunan hayırsever Solhan halkına ve esnafına, Sayın Belediye Başkanımız Abdulhakim beye ve tüm belediye çalışanlarına, değerli Eğitim Bir- Sen camiasına, desteklerini bizden esirgemeyen Binpınar yetkililerine, diğer sivil toplum kuruluşlarına, dini hassasiyeti olan siyasi partilere teşekkür ediyoruz. Bunun haricinde Ankara'dan, Bolu'dan, Muş'tan, Adana'dan ve diğer farklı illerden bize ulaşan hayırseverlerden de Allah razı olsun. İkinci tırın oluşmasında katkı sunan herkesten her kesimden rabbim razı olsun. Allah burada toplananlardan, emek verenlerden söylem ve eylemi ile destek olanlardan eylesin“ ifadelerini kullandı.

Daha sonra Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili, il bazında İHH'nın Suriye yaptığı yardımlar hakkında kısaca bilgi verdi. Gili,” Gönüllü kardeşlerimiz ile birlikte bu zor şartlarda insanların bize emanet ettiği yardımları mutlaka götüreceğiz. Ve canımız pahasına mutlaka orada dağıtacağız. İnsanlar bize güveniyorlarsa bizde bu insanların güvenine layık olmaya çalışacağız. Allah tekrar hepinizden razı olsun. İnşallah bundan sonrada çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecektir” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın