KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Suriye'ye ikinci yardım tırı

İHH Solhan Şubesi öncülüğünde başlatılan, Solhan Belediyesi ve Eğitim Bir- Sen Solhan Şubesi’nin katkılarıyla hazırlanan “Solhan’dan Suriye’ye Kardeşlik Eli” kampanyası kapsamında Suriye’deki savaş mağdurlarına, ikinci bir tır yardım gönderildi.

Suriye`ye ikinci yardım tırı
30 MAYIS 2016 PAZARTESİ 22:57
0
4903
0
AA aa

Solhan Belediyesi önünde Tırın hareketinden önce düzenlenen törende konuşan Solhan İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Muhammed Veysi Tunç,” Bugünleri gösteren Rabbimize hamd olsun. Solhan'dan Suriye'deki mazlum ve mağdur kardeşlerimize 2. Tırımızı inşallah ulaştıracağız. Biz inananlar olarak bize düşen sorumluluk şu zulmün ve zilletin izalesi, arzın imarı toplumun ıslahı ve adaletin ikamesidir. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte bize destek veren, katkı sunan hayırsever Solhan halkına ve esnafına, Sayın Belediye Başkanımız Abdulhakim beye ve tüm belediye çalışanlarına, değerli Eğitim Bir- Sen camiasına, desteklerini bizden esirgemeyen Binpınar yetkililerine, diğer sivil toplum kuruluşlarına, dini hassasiyeti olan siyasi partilere teşekkür ediyoruz. Bunun haricinde Ankara'dan, Bolu'dan, Muş'tan, Adana'dan ve diğer farklı illerden bize ulaşan hayırseverlerden de Allah razı olsun. İkinci tırın oluşmasında katkı sunan herkesten her kesimden rabbim razı olsun. Allah burada toplananlardan, emek verenlerden söylem ve eylemi ile destek olanlardan eylesin“ ifadelerini kullandı.

Daha sonra Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili, il bazında İHH'nın Suriye yaptığı yardımlar hakkında kısaca bilgi verdi. Gili,” Gönüllü kardeşlerimiz ile birlikte bu zor şartlarda insanların bize emanet ettiği yardımları mutlaka götüreceğiz. Ve canımız pahasına mutlaka orada dağıtacağız. İnsanlar bize güveniyorlarsa bizde bu insanların güvenine layık olmaya çalışacağız. Allah tekrar hepinizden razı olsun. İnşallah bundan sonrada çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecektir” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.08.2026
02:43
Mahmut Ayas adaylığını açıkladı!
Mahmut Ayas adaylığını açıkladı!
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim süreci hareketlenirken, eski Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, 'Beyaz Liste' ile yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ayas, yeni dönemde yatırım, istihdam, girişimcilik ve üyelerin sorunlarına daha etkin çözüm üretme hedefiyle yola çıktıklarını belirtti.
26.08.2026
02:42
Aşağı Çarşı`da Hak Sahiplerine 15 Günlük Başvuru Süresi
Aşağı Çarşı'da Hak Sahiplerine 15 Günlük Başvuru Süresi
Bingöl Belediyesi, Eski Saray Caddesi'nde (Aşağı Çarşı) sürdürülen yol genişletme çalışmaları kapsamında proje güzergahında yer alan hak sahiplerini başvuruya çağırdı. İlan tarihinden itibaren 15 gün içinde Plan ve Proje Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerekiyor.
26.08.2026
02:41
KYK yurt başvuruları başladı: Son gün 29 Ağustos
KYK yurt başvuruları başladı: Son gün 29 Ağustos
2026-2027 eğitim öğretim dönemi için KYK yurt başvuruları başladı. İlk kez yükseköğretim programına kayıt yaptıran öğrenciler ile ara sınıf öğrencileri, 29 Ağustos saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek.
26.08.2026
02:40
Motorinde Büyük İndirim
Motorinde Büyük İndirim
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatında 27 Ağustos 2026 saat 00.01'den itibaren geçerli olmak üzere 4 TL indirim bekleniyor.
26.08.2026
02:38
YÖK Başkanı Özvar, bölge rektörleriyle Ahlat`ta buluştu
YÖK Başkanı Özvar, bölge rektörleriyle Ahlat'ta buluştu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında Ahlat'ta gerçekleştirilen bölge üniversiteleri toplantısına katıldı. Toplantıda akademik gelişimden bölgesel iş birliklerine kadar birçok konu ele alındı.
25.08.2026
03:06
Baraç`tan AK Parti milletvekillerine eleştiri:
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın