KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Şubat 2026 Salı
°C

Suriye'ye ikinci yardım tırı

İHH Solhan Şubesi öncülüğünde başlatılan, Solhan Belediyesi ve Eğitim Bir- Sen Solhan Şubesi’nin katkılarıyla hazırlanan “Solhan’dan Suriye’ye Kardeşlik Eli” kampanyası kapsamında Suriye’deki savaş mağdurlarına, ikinci bir tır yardım gönderildi.

Suriye`ye ikinci yardım tırı
30 MAYIS 2016 PAZARTESİ 22:57
0
4343
0
AA aa

Solhan Belediyesi önünde Tırın hareketinden önce düzenlenen törende konuşan Solhan İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Muhammed Veysi Tunç,” Bugünleri gösteren Rabbimize hamd olsun. Solhan'dan Suriye'deki mazlum ve mağdur kardeşlerimize 2. Tırımızı inşallah ulaştıracağız. Biz inananlar olarak bize düşen sorumluluk şu zulmün ve zilletin izalesi, arzın imarı toplumun ıslahı ve adaletin ikamesidir. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte bize destek veren, katkı sunan hayırsever Solhan halkına ve esnafına, Sayın Belediye Başkanımız Abdulhakim beye ve tüm belediye çalışanlarına, değerli Eğitim Bir- Sen camiasına, desteklerini bizden esirgemeyen Binpınar yetkililerine, diğer sivil toplum kuruluşlarına, dini hassasiyeti olan siyasi partilere teşekkür ediyoruz. Bunun haricinde Ankara'dan, Bolu'dan, Muş'tan, Adana'dan ve diğer farklı illerden bize ulaşan hayırseverlerden de Allah razı olsun. İkinci tırın oluşmasında katkı sunan herkesten her kesimden rabbim razı olsun. Allah burada toplananlardan, emek verenlerden söylem ve eylemi ile destek olanlardan eylesin“ ifadelerini kullandı.

Daha sonra Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili, il bazında İHH'nın Suriye yaptığı yardımlar hakkında kısaca bilgi verdi. Gili,” Gönüllü kardeşlerimiz ile birlikte bu zor şartlarda insanların bize emanet ettiği yardımları mutlaka götüreceğiz. Ve canımız pahasına mutlaka orada dağıtacağız. İnsanlar bize güveniyorlarsa bizde bu insanların güvenine layık olmaya çalışacağız. Allah tekrar hepinizden razı olsun. İnşallah bundan sonrada çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecektir” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.02.2026
00:07
Ekinyolu mevkiinde kaza: 3 yaralı
Ekinyolu mevkiinde kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş karayolu Ekinyolu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.
24.02.2026
00:06
'İslam Düşmanlığınızı Laiklikle Örtemezsiniz'
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, bazı meslek odaları ve sendikaların yayımladığı bildiriye sert tepki gösterdi. Kava, 'Laiklik adı altında milletin inancına düşmanlık ediliyor' dedi.
24.02.2026
00:05
'Muhtarlık Makamı Siyasetin Değil Halkın Hizmetindedir'
Bingöl'de muhtarlık kurumunun işleyişine ilişkin değerlendirmesinde, muhtarların asli görevinin halka hizmet etmek olduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 'Muhtarlık makamı siyasilerin kölesi değil, milletin hizmetkârı olmalıdır' dedi.
24.02.2026
00:03
Bingöl`de Atık Yağlar Sabuna Dönüşüyor
Bingöl'de Atık Yağlar Sabuna Dönüşüyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi öğrencileri, atık yağları sıvı sabuna dönüştürerek hem çevre bilinci kazanıyor hem de okulun temizlik giderlerine katkı sağlıyor.
24.02.2026
00:01
Sülbüs Dağı`nda zorlu kış tırmanışı
Sülbüs Dağı'nda zorlu kış tırmanışı
Dağcılar bir araya gelerek Sülbüs Dağına zorlu kış tırmanışı gerçekleştirdi. Yoğun kar örtüsü ve sert hava koşulları altında ilerleyen sporcular, planlı ve disiplinli bir şekilde hareket ederek zirveye ulaştı.
23.02.2026
03:42
'Kuaförler güzellik salonu gibi çalışamaz ama göz yumuluyor'
Bingöl'de Güzellik Salonu İşletmecisi Necla Gülek, bayan kuaförlerinin yetki alanı dışına çıkarak hizmet verdiğini belirtti ve defalarca yaptığı şikayetlerden dönüş alamadığını vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın