KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Su analiz raporu açıklandı

İl Sağlık Müdürlüğü, Bingöl merkez ve ilçelerinin ocak ve şubat aylarına ait su analiz raporunu yayımladı.

Su analiz raporu açıklandı
26 MART 2011 CUMARTESİ 00:33
0
3648
2
AA aa

 

İl Sağlık Müdürlüğü Gıda ve Çevre Kontrol Şube Müdürlüğü denetim elemanları ile Sağlık Grup Başkanlıklarında çalışan çevre sağlığı hizmetlerini yürütmekle görevli elemanlarca Bingöl genelinde yapılan kimyasal ve mikrobiyolojik su numune sonuçları açıklandı.
 
İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, yaptığı yazılı açıklamada Bingöl merkez ve ilçelerinin ocak ve şubat aylarına ait su analiz raporunu bildirdi.
Tekin, açıklamasında şunları kaydetti: “Sağlık Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık Grup Başkanlıklarımızca; il ve ilçe merkezleri ile beldelik yerlerde tahlil sonuçları kirli çıkan sular için ilgili belediyelere, köy yerleşim yerlerinde tahlil sonuçları kirli çıkan sular için İl Özel İdare Genel Sekreterliğine gerekli uyarı yazıları yazılmış olup, alınması gereken tedbirlerin ivedilikle alınarak, tüketime verilen içme ve kullanma sularının mutlak süratle 24 saat esasına göre devamlılık arz edecek şekilde klorlanarak dezenfeksiyon işlemine tabi tutulması istenmiştir. Tahlil sonuçları kirli çıkan köy suları için ilgili köy muhtarları resmi yazı ile bilgilendirilmiştir.”
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
onur topçu (@Misafir_2884)
27 Mart 2011 Pazar 23:39
İçme sularımızı, eskimiş ve kansorojen Asbest borulardan tüketmeykteyiz.Bu boruların değiştirilmesi gerekmez mi?
onur topçu (@Misafir_2883)
27 Mart 2011 Pazar 23:29
İÇME SULARIMIZI, ESKİMİŞ VE KANSOROJEN ASPET BORULARDAN TÜKETMEKTEYİZ BUNDAN VAHİM BİR DURUM OLABİLİRMİ....
26.01.2026
23:41
Bingöl`de Arıcılık Verimliliğini Artıracak Önemli İş Birliği
Bingöl'de Arıcılık Verimliliğini Artıracak Önemli İş Birliği
Kovan başı verim düşüklüğünün nedenlerini araştırarak çözüm yolları geliştirmeyi amaçlayan proje için Bingöl Üniversitesi ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında eğitim ve danışmanlık sözleşmesi imzalandı.
26.01.2026
23:36
Vali Çelik`ten saldırıya uğrayan operatöre geçmiş olsun ziyareti
Vali Çelik'ten saldırıya uğrayan operatöre geçmiş olsun ziyareti
Karla mücadele sırasında saldırıya uğrayan İl Özel İdaresi personeli Serhat Bürkek'i evinde ziyaret eden Vali Cahit Çelik, 'Personelimizin işini kolaylaştıracak destek ve anlayışı bekliyoruz' dedi.
26.01.2026
17:01
Bingöl`de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile KADEM Bingöl Temsilciliği, kadın yükümlülerin eğitim, rehberlik ve sosyal destek faaliyetleriyle topluma yeniden kazandırılmasını amaçlayan iş birliği protokolü imzaladı.
26.01.2026
16:47
Hesarek Kayak Merkezi`nde Sömestr Yoğunluğu
Hesarek Kayak Merkezi'nde Sömestr Yoğunluğu
Bingöl'ün gözde kış turizm noktası Hesarek Kayak Merkezi, yarı yıl tatiliyle birlikte hem şehir içinden hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerle dolup taştı. Karın keyfini çıkarmak isteyenler pistleri doldurdu.
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia;
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek`te talihsiz kaza!
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın