KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Şubat 2026 Cuma
°C

Su analiz raporu açıklandı

İl Sağlık Müdürlüğü, Bingöl merkez ve ilçelerinin ocak ve şubat aylarına ait su analiz raporunu yayımladı.

Su analiz raporu açıklandı
26 MART 2011 CUMARTESİ 00:33
0
3680
2
AA aa

 

İl Sağlık Müdürlüğü Gıda ve Çevre Kontrol Şube Müdürlüğü denetim elemanları ile Sağlık Grup Başkanlıklarında çalışan çevre sağlığı hizmetlerini yürütmekle görevli elemanlarca Bingöl genelinde yapılan kimyasal ve mikrobiyolojik su numune sonuçları açıklandı.
 
İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, yaptığı yazılı açıklamada Bingöl merkez ve ilçelerinin ocak ve şubat aylarına ait su analiz raporunu bildirdi.
Tekin, açıklamasında şunları kaydetti: “Sağlık Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık Grup Başkanlıklarımızca; il ve ilçe merkezleri ile beldelik yerlerde tahlil sonuçları kirli çıkan sular için ilgili belediyelere, köy yerleşim yerlerinde tahlil sonuçları kirli çıkan sular için İl Özel İdare Genel Sekreterliğine gerekli uyarı yazıları yazılmış olup, alınması gereken tedbirlerin ivedilikle alınarak, tüketime verilen içme ve kullanma sularının mutlak süratle 24 saat esasına göre devamlılık arz edecek şekilde klorlanarak dezenfeksiyon işlemine tabi tutulması istenmiştir. Tahlil sonuçları kirli çıkan köy suları için ilgili köy muhtarları resmi yazı ile bilgilendirilmiştir.”
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
onur topçu (@Misafir_2884)
27 Mart 2011 Pazar 23:39
İçme sularımızı, eskimiş ve kansorojen Asbest borulardan tüketmeykteyiz.Bu boruların değiştirilmesi gerekmez mi?
onur topçu (@Misafir_2883)
27 Mart 2011 Pazar 23:29
İÇME SULARIMIZI, ESKİMİŞ VE KANSOROJEN ASPET BORULARDAN TÜKETMEKTEYİZ BUNDAN VAHİM BİR DURUM OLABİLİRMİ....
13.02.2026
18:02
Vali Çelik Kiğı`da muhtarlarla bir araya geldi
Vali Çelik Kiğı'da muhtarlarla bir araya geldi
Bingöl Valisi Cahit Çelik Kiğı ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
13.02.2026
13:42
Hesarek`te gerçeğini aratmayan tatbikat
Hesarek'te gerçeğini aratmayan tatbikat
Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'nde yapılan çığ ve telesiyejde mahsur kalma tatbikatı, gerçeği aratmadı. Tatbikatı yöneten Vali Yardımcısı Şahin; 'Arkadaşlarımızın disiplin içerisinde hareket ettiği, verilen talimatlara titizlikle uyduğunu gözlemledik.'
12.02.2026
17:01
Suça Sürüklenen Çocuklara
Suça Sürüklenen Çocuklara 'Diversiyon' Modeli!
Adalet Bakanlığı, suça sürüklenen çocukların cezaevine girmeden topluma kazandırılmasını hedefleyen 'Diversiyon' modeli üzerinde çalışıyor. 16 ülkede uygulanan sistem, yargılama yerine eğitim ve denetimi esas alıyor. Ancak modelin Türkiye'de ne kadar başarılı olacağı tartışma konusu.
12.02.2026
16:45
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Büyük Başarı
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Büyük Başarı
57. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finali'nde Bingöl rüzgârı esti. 20 projeyle yarışmaya katılan Bingöllü öğrenciler, farklı alanlarda birincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
12.02.2026
16:09
Genç`te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Genç'te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, kalp ve böbrek rahatsızlıklarıyla mücadele eden Yağmur Ok'un talebi üzerine, günlük yaşamını kolaylaştıracak özel bir koltuk desteği sağladı.
12.02.2026
15:53
Bekiroğlu`ndan Gençlere: Kendinizi Arayın
Bekiroğlu'ndan Gençlere: Kendinizi Arayın
Bingöl Üniversitesi'nde 'Hayatın Hızında Kendini Bulmak' konferansında öğrencilerle bir araya gelen düşünce ve edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Halit Bekiroğlu, hız ve tüketim çağında bireyin kendini arama yolculuğunu anlattı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın