KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Sporla uğraşan kötülük düşünmez

Vali İrfan Balkanlıoğlu, &';Sporla uğraşan insanlar hiçbir kötülük düşünmez, topluma ve sosyal hayata kısa sürede adapte olup ve her türlü suç ve suçu işlemekten uzak kalır” dedi.

Sporla uğraşan kötülük düşünmez
28 EKİM 2010 PERŞEMBE 09:12
0
2517
0
AA aa

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için kurulan Polis Gücü Spor Kulübü'nün sezon açılışı yapıldı.


Dün saat 15.00'da Bingöl Polisevi'nde gerçekleşen açılışa Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Serdar Atalay, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, kurum amirleri, emniyet mensupları ve kulübün yöneticileri ve üyeleri katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Akbal, emniyet mensuplarının polislik görevlerinin dışında sosyal içerikli faaliyetlerle toplumla içerisinde olduklarını söyleyerek, risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için böyle bir kulüp kurduklarını ifade etti.


Risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için bu tür aktivitelerin yapılması gerektiğine dikkat çeken Akbal, “Aynı zamanda bununla beraber polis halk diyaloglarını geliştirmek diyalogunu aktarmaktır. Bu kulübümüze 22 dalda 250 öğrenci ile başladık. Ancak amacımız daha fazla gence daha fazla etkinliklerde sayımızı arttırmayı düşünüyoruz. İlk başlangıçta 250 sporcumuz ve antrenörlerimizle birlikte 22 dalda hizmet verecek bir kulübümüz ileriki yıllarda sayın valimizin desteğiyle de 2 veya 3 katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.


İl Emniyet Müdürü Akbal'ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, bütün hastalıklara karşı direnç kazanmanın sporla mümkün olabileceğini vurgulayarak, “Sporla uğraşan insanlar hiçbir kötülük düşünmez. Topluma ve sosyal hayata kısa sürede adapte olup ve her türlü suç ve suçu işlemekten uzak kalır. Bu nedenle emniyet müdürümüzün bu hayırlı işe teşebbüs etmesini ve bu işe vesile olan herkesi kutluyorum. Terörle mücadelenin bir yönünde gençleri bu tür etkinliklerle hayırlı ve enerjili işlerde sarf etmektir” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.05.2026
23:59
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP'de mahkemenin verdiği 'mutlak butlan' kararı sonrası parti karıştı. Genel merkezde arbede ve polis müdahalesi yaşanırken, gözler şimdi il örgütlerine çevrildi. CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş'ın açıklaması ise 'Bingöl teşkilatı hangi tarafta?' sorusunun yanıt niteliğinde oldu.
24.05.2026
21:58
Genç`te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç'te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç İlçe Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi'nde yapımı sürdürülen park projesinde çalışmalar devam ediyor. Daha önce olumsuzluklarla anılan alanın, modern ve güvenli bir sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.
24.05.2026
16:36
Bingöl`de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl'de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir merkezindeki 10 mezarlıkta bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.
24.05.2026
15:48
Bingöl`de 33 Şehit, 33`üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
Bingöl'de 33 Şehit, 33'üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
'Yıkıcıya, bölücüye, darbeciye asla fırsat vermeyeceğiz' diyen Bingöl Valisi Cahit Çelik; 'Devletimizce takip edilen kararlı politikalarla bir daha bu topraklarda terör belası yaşamayacak; binlerce yıl birlik ve beraberlik içinde, dostça ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz' dedi.
24.05.2026
15:04
1,5 Tonluk ‘Tosun Paşa` alıcısını bekliyor
1,5 Tonluk 'Tosun Paşa' alıcısını bekliyor
Kurban Bayramı öncesi hareketliliğin başladığı Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki 'Tosun Paşa' vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Dev cüssesiyle dikkat çeken kurbanlık, alıcısını bekliyor.
24.05.2026
14:45
Bingöl`de
Bingöl'de 'Büyü' Vaadiyle 500 Bin TL'lik Vurgun: 3 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de sosyal medya üzerinden 'büyü yapma' bahanesiyle bir vatandaşı yaklaşık 500 bin TL dolandırdığı belirlenen 3 şüpheli, Van'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın