KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

Sporla uğraşan kötülük düşünmez

Vali İrfan Balkanlıoğlu, &';Sporla uğraşan insanlar hiçbir kötülük düşünmez, topluma ve sosyal hayata kısa sürede adapte olup ve her türlü suç ve suçu işlemekten uzak kalır” dedi.

Sporla uğraşan kötülük düşünmez
28 EKİM 2010 PERŞEMBE 09:12
0
2648
0
AA aa

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için kurulan Polis Gücü Spor Kulübü'nün sezon açılışı yapıldı.


Dün saat 15.00'da Bingöl Polisevi'nde gerçekleşen açılışa Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Serdar Atalay, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, kurum amirleri, emniyet mensupları ve kulübün yöneticileri ve üyeleri katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Akbal, emniyet mensuplarının polislik görevlerinin dışında sosyal içerikli faaliyetlerle toplumla içerisinde olduklarını söyleyerek, risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için böyle bir kulüp kurduklarını ifade etti.


Risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için bu tür aktivitelerin yapılması gerektiğine dikkat çeken Akbal, “Aynı zamanda bununla beraber polis halk diyaloglarını geliştirmek diyalogunu aktarmaktır. Bu kulübümüze 22 dalda 250 öğrenci ile başladık. Ancak amacımız daha fazla gence daha fazla etkinliklerde sayımızı arttırmayı düşünüyoruz. İlk başlangıçta 250 sporcumuz ve antrenörlerimizle birlikte 22 dalda hizmet verecek bir kulübümüz ileriki yıllarda sayın valimizin desteğiyle de 2 veya 3 katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.


İl Emniyet Müdürü Akbal'ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, bütün hastalıklara karşı direnç kazanmanın sporla mümkün olabileceğini vurgulayarak, “Sporla uğraşan insanlar hiçbir kötülük düşünmez. Topluma ve sosyal hayata kısa sürede adapte olup ve her türlü suç ve suçu işlemekten uzak kalır. Bu nedenle emniyet müdürümüzün bu hayırlı işe teşebbüs etmesini ve bu işe vesile olan herkesi kutluyorum. Terörle mücadelenin bir yönünde gençleri bu tür etkinliklerle hayırlı ve enerjili işlerde sarf etmektir” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM`de tavan dikiş tutmuyor!
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
21.08.2026
03:06
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik ve kasko hasarlarında vatandaşların başvurabileceği ortak iletişim noktası oluşturuluyor. 1 Eylül'de devreye alınması planlanan ALO 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi (OHİM) ile hasar bildirimlerinin tek merkezden alınarak ilgili sigorta şirketlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.
21.08.2026
03:05
Bingöl`ün bilim gururlarına Özel`den tebrik
Bingöl'ün bilim gururlarına Özel'den tebrik
TÜBİTAK 2204-C Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye birincisi olan BİLSEM öğrencileri, Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Özel, öğrencileri ve proje ekibini kutlayarak bilimsel çalışmalarındaki başarılarının artarak devam etmesini diledi.
21.08.2026
03:04
'Bingöl balı için sahada bizi yalnız bırakmayın'
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Salcı, 1.500 bal üreticisinin emeğini daha güçlü bir marka değerine dönüştürmek için Bingöllü iş insanlarına destek ve iş birliği çağrısında bulundu. Birliğin 2027 hedefi ise Bingöl balını Avrupa Birliği pazarına taşımak.
21.08.2026
03:03
Bingöl`de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Bingöl'de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Hafriyat kamyonuna arkadan çarpan pikabın ön kısmı büyük ölçüde hasar görürken, sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, araçtan çıkarılarak ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın