KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Mart 2026 Pazartesi
°C

Sporla uğraşan kötülük düşünmez

Vali İrfan Balkanlıoğlu, &';Sporla uğraşan insanlar hiçbir kötülük düşünmez, topluma ve sosyal hayata kısa sürede adapte olup ve her türlü suç ve suçu işlemekten uzak kalır” dedi.

Sporla uğraşan kötülük düşünmez
28 EKİM 2010 PERŞEMBE 09:12
0
2400
0
AA aa

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için kurulan Polis Gücü Spor Kulübü'nün sezon açılışı yapıldı.


Dün saat 15.00'da Bingöl Polisevi'nde gerçekleşen açılışa Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Serdar Atalay, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, kurum amirleri, emniyet mensupları ve kulübün yöneticileri ve üyeleri katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Akbal, emniyet mensuplarının polislik görevlerinin dışında sosyal içerikli faaliyetlerle toplumla içerisinde olduklarını söyleyerek, risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için böyle bir kulüp kurduklarını ifade etti.


Risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için bu tür aktivitelerin yapılması gerektiğine dikkat çeken Akbal, “Aynı zamanda bununla beraber polis halk diyaloglarını geliştirmek diyalogunu aktarmaktır. Bu kulübümüze 22 dalda 250 öğrenci ile başladık. Ancak amacımız daha fazla gence daha fazla etkinliklerde sayımızı arttırmayı düşünüyoruz. İlk başlangıçta 250 sporcumuz ve antrenörlerimizle birlikte 22 dalda hizmet verecek bir kulübümüz ileriki yıllarda sayın valimizin desteğiyle de 2 veya 3 katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.


İl Emniyet Müdürü Akbal'ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, bütün hastalıklara karşı direnç kazanmanın sporla mümkün olabileceğini vurgulayarak, “Sporla uğraşan insanlar hiçbir kötülük düşünmez. Topluma ve sosyal hayata kısa sürede adapte olup ve her türlü suç ve suçu işlemekten uzak kalır. Bu nedenle emniyet müdürümüzün bu hayırlı işe teşebbüs etmesini ve bu işe vesile olan herkesi kutluyorum. Terörle mücadelenin bir yönünde gençleri bu tür etkinliklerle hayırlı ve enerjili işlerde sarf etmektir” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.03.2026
00:32
Bingöl`de Motorin Fiyatı Rekor Kırıyor
Bingöl'de Motorin Fiyatı Rekor Kırıyor
Motorin fiyatlarındaki artış durdurulamıyor! Bingöl'de tabelalar rekor seviyeleri gösterirken, zamlar sürücüleri ve özellikle taşımacılık sektörünü olumsuz etkiliyor.
22.03.2026
23:50
Bingöl`de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bingöl'de Bayramın Acı Tablosu: 1 Ölü, 29 Yaralı
Bayram süresince Bingöl'de meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı. Kazalar farklı noktalarda yaşansa da sebepler yağışlı zeminde aşırı hız ile sürücü hataları olarak öne çıktı!
22.03.2026
23:49
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı`nda 14 ay uçuş yok!
Ve kapandı...! Bingöl Havalimanı'nda 14 ay uçuş yok!
Bingöl Havalimanı, pist ve apron yenileme çalışmaları nedeniyle Pazar günü yapılan son seferlerin ardından 14 ay süreyle kapatıldı. Yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenlendi.
22.03.2026
23:48
Bingöl`de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
Bingöl'de 3 Yeni Sağlık Hizmet Binası İhale Ediliyor
İhale, 3 Nisan 2026 tarihinde EKAP üzerinden gerçekleştirilecek. İşin süresi, yer tesliminden itibaren 240 takvim günü olarak belirlendi.
22.03.2026
23:47
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi 4 Minibüs Hattını 10 Yıllığına Kiraya Veriyor
Genç Belediyesi, şehir içi ulaşımda kullanılacak 4 adet M plakalı minibüs/midibüs hattını 10 yıllığına ihale ile kiraya vereceğini duyurdu. İhale 23 Mart 2026 tarihinde Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.
22.03.2026
23:46
Bingöl`de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'de erozyon kontrolü için galvanizli kafes tel yapılacak
Bingöl'ün Çapakçur Mikro Havzası Yelesen, Şaban Ortaköy ve Aşağıköy bölgelerinde kuru duvar eşik ve galvanizli kafes tel yapımı işi için ihale düzenlenecek. İhale, 30 Mart 2026 tarihinde elektronik ortamda EKAP üzerinden gerçekleştirilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın