KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Sporla uğraşan kötülük düşünmez

Vali İrfan Balkanlıoğlu, &';Sporla uğraşan insanlar hiçbir kötülük düşünmez, topluma ve sosyal hayata kısa sürede adapte olup ve her türlü suç ve suçu işlemekten uzak kalır” dedi.

Sporla uğraşan kötülük düşünmez
28 EKİM 2010 PERŞEMBE 09:12
0
2653
0
AA aa

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için kurulan Polis Gücü Spor Kulübü'nün sezon açılışı yapıldı.


Dün saat 15.00'da Bingöl Polisevi'nde gerçekleşen açılışa Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Serdar Atalay, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, kurum amirleri, emniyet mensupları ve kulübün yöneticileri ve üyeleri katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Akbal, emniyet mensuplarının polislik görevlerinin dışında sosyal içerikli faaliyetlerle toplumla içerisinde olduklarını söyleyerek, risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için böyle bir kulüp kurduklarını ifade etti.


Risk altında bulunan ve spor yapma imkanı bulamamış çocuk ve gençleri zararlı çevre etkilerinden korumak için bu tür aktivitelerin yapılması gerektiğine dikkat çeken Akbal, “Aynı zamanda bununla beraber polis halk diyaloglarını geliştirmek diyalogunu aktarmaktır. Bu kulübümüze 22 dalda 250 öğrenci ile başladık. Ancak amacımız daha fazla gence daha fazla etkinliklerde sayımızı arttırmayı düşünüyoruz. İlk başlangıçta 250 sporcumuz ve antrenörlerimizle birlikte 22 dalda hizmet verecek bir kulübümüz ileriki yıllarda sayın valimizin desteğiyle de 2 veya 3 katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.


İl Emniyet Müdürü Akbal'ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, bütün hastalıklara karşı direnç kazanmanın sporla mümkün olabileceğini vurgulayarak, “Sporla uğraşan insanlar hiçbir kötülük düşünmez. Topluma ve sosyal hayata kısa sürede adapte olup ve her türlü suç ve suçu işlemekten uzak kalır. Bu nedenle emniyet müdürümüzün bu hayırlı işe teşebbüs etmesini ve bu işe vesile olan herkesi kutluyorum. Terörle mücadelenin bir yönünde gençleri bu tür etkinliklerle hayırlı ve enerjili işlerde sarf etmektir” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.08.2026
03:45
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Bahçeli'nin seçim sistemi ve Siyasi Partiler Yasası'nın değiştirilmesi çağrısının ardından AK Parti kulislerinde yeni düzenleme iddiaları gündeme geldi. Resmi ittifak sisteminin korunması, ancak ortak liste ve çatı parti gibi seçim iş birliklerinin zorlaştırılması üzerinde durulduğu öne sürüldü.
24.08.2026
03:43
Bingöl`de peş peşe iki acı:
Bingöl'de peş peşe iki acı: 'Daha kaç can gidecek?'
Genç'te Murat Nehri'nde Mehmet Hazar'ın, ertesi gün Çevrimpınar'da Ahmet Kişeçok'un yaşamını yitirmesi Bingöl'ü yasa boğdu. Art arda gelen ölümlerin ardından sosyal medyada 'Bingöl'de neden dalgıç ekibi yok?', 'Baraj sirenleri çalışıyor mu?' ve 'Daha kaç can kaybedilecek?' tepkileri yükseldi.
24.08.2026
03:42
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Motorinin ardından benzine de zam geldi. Benzinin litre fiyatı 2 lira 74 kuruş artarken, Bingöl'de benzin 74,08 TL, motorin ise 85,51 TL'den satılıyor.
24.08.2026
03:41
MHP`de delegelik krizi! Akça`dan sert tepki
MHP'de delegelik krizi! Akça'dan sert tepki
MHP Bingöl Merkez İlçe eski Başkanı Yusuf Akça, merkez ilçe delegeliğinin gerekçe gösterilmeden listeden çıkarıldığını belirterek karara tepki gösterdi. Akça, 'Bu karar üyelerin iradesine ve parti içi demokrasiye vurulmuş açık bir darbedir' dedi.
24.08.2026
03:40
Bingöl`de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bulgurluk köyünde çıkan örtü yangını, ekiplerin koordineli müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.
24.08.2026
03:38
Bingöl`de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın