KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Sözleşmelilerin kadroya geçişi bir milattır

Sağlık–Sen Bingöl Şube Başkanı Nedim Hant, &';Bütün sözleşmeli personellerin kadroya geçişi ülkemizde tarihi bir çığır açmıştır” dedi.

Sözleşmelilerin kadroya geçişi bir milattır
06 HAZİRAN 2011 PAZARTESİ 09:10
0
2096
0
AA aa

Sağlık–Sen Bingöl Şube Başkanı Hant, yaptığı yazılı açıklamada sözleşmenin personele kadro verilmesini değerlendirdi.

 
Memur-Sen Genel Kurulu'nda Başbakan tarafından verilen sözleşmeli personele kadro sözü yerine getirildiğini söyleyen Hant, sözleşmeli personelin kadroya geçilmesi kanunun resmi gazetede yayımlandığını ifade etti.
 
Yetkiye ulaştığı 2009 yılından itibaren gerek toplu görüşmeler, gerekse yargı mücadeleleri neticesinde sayısız kazanım elde eden Memur-Sen ve Sağlık-Sen, 4/B ve 4924 Kapsamındaki sözleşmeli personele kadro hakkını hizmet sendikacılığı vizyonuna yakışan bir finalle sonuçlandırdı” diyen Hant, “Bu hizmet sendikacılığımızın en büyük semeresidir. Hizmet sendikacılığı tarihinde son yüzyıla damgasını vuran ve tüm sözleşmelilerin kayıtsız şartsız kadroya geçişine imkan tanıyan bu kazanımda, en büyük destekçimiz, olmazsa olmazlarımız üyelerimize, Memur-Sen ve Sağlık – Sen Genel Merkezlerimize, Memur-Sen Genel Kurulu'nda camiamıza ve teşkilatımıza söz veren ve sözünü vakit geçmeden yerine getiren Başbakanımıza ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın