KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Soysal, saldırıyı kınadı

Tavz Der Yönetim Kurulu Başkanı Murat Soysal, önceki gün Muş deplasmanında 12 Bingölspor oyuncu ve yöneticilerine yönelik gerçekleştirilen linç girişimini kınadı.

Soysal, saldırıyı kınadı
24 KASIM 2014 PAZARTESİ 21:29
0
4226
0
AA aa

Muş Hasköy karşılaşmasında yaşanan olayların ardından yazılı basın açıklaması yapan Soysal: “Kulübümüzün cemaziyülevveline bakılırsa şiddetten ve kargaşadan uzak kaldığı ve kitlesini bu tür eylemlerden uzak tuttuğu görülecektir. Onlar çok iyi biliyorlar ki spor ve şiddet zıt anlamlıdır ve bu kulübün felsefesine/misyonuna da terstir. Başarıyı sadece şiddette, kargaşa ve anarşide görenler unutmasınlar ki bu yöntem ne dün olumlu bir sonuç doğurmuş nede bu gün başarı getirecektir. Coğrafi mekânlar, iller farklı olsa da orada yaşayanların hepsi insandır ki vicdanı olan herkesin bu perspektiften bakması gerekir” dedi.

Açıklamasında ‘Birileri birilerine kendi şereflerini/onurlarını 3 kuruşa peşkeş çekmiş olabilir' şeklinde sert sözlere yer veren Sosyal: “Ki maalesef spor algısını böylesi bir kör bakış üstüne oturtmuşlar. Unutulmamalıdır ki bu takım ve ona gönül verenlerin onuru maddiyatla değer biçilmeyecek düzeyde güçlü ve kutsidir. Herkes şunu iyi bilmelidir ki bu kulübün Harcayacak bir antrenörü olmadığı gibi kurban edilecek bir futbolcusu da yoktur. Böylesi beklentiler içerisinde olup Kartal bakışlarla kulübe bakan ve onu sadece bir kesimin takımıymış gibi gören zihniyeti de kınıyoruz” dedi.

Açıklamasında Türkiye Futbol Federasyonu'na seslenen Sosyal, şunları söyledi: “12 Bingölspor Kulübü senden bir ayrıcalık, bir imtiyaz beklememektedir. Sadece hakkaniyet ölçüsünde içinde yaşadığımız hukuk devletinin koyduğu anayasal kurallara ve adalet ilkesine göre hareket etmeni bekliyoruz. BAL ligi acemi hakemlerin yetiştirildiği bir lig değildir olmamalıdır da, bu konuda maçlarda görevlendireceği hakemlerin de ehil olmaları noktasında hassas davranmalıdır. Bir sivil Toplum Kuruluşu olarak; her türlü haksız eleştiriye/psikolojik baskıya kulaklarını tıkamış 12 Bingölspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun, teknik heyetinin ve şampiyonluğu gözüne kesmiş futbolcularının yalnız olmadığını haykırıyor, herkese inat Bingöl adını futbolda zirveye yazacaklarına yürekten inanıyoruz.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın