KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2026 Cuma
°C

Soydukları evi ateşle verdiler

Karlıova ilçesinde bir eve giren kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler, yüklü miktarda parayı aldıktan evi ateşe verdiler.

Soydukları evi ateşle verdiler
28 OCAK 2013 PAZARTESİ 09:38
0
1917
1
AA aa

Bingöl'ün Karlıova İlçesi Turgut Özal Mahallesi'nde, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ayetullah Demir'in evine giren hırsız veya hırsızlar, yüklü miktarda parayı aldıktan sonra evi ateşe verdi.

Edinilen bilgiye göre, Ayetullah Demir rahatsızlanan çocuğunu Bingöl Devlet Hastanesine götürdü. Çocuğunu hastaneye yatıran Demir, Karlıova'ya döndü. Ancak eşi Bingöl'de olduğu için akşam yemeği için kardeşinin evine gitti. Bu arada evin boş olduğunu fırsat bilen hırsız veya hırsızlar evin mutfak penceresinden içeri girerek yüklü miktarda para çaldı. Daha sonra da evi ateşe verdiler. Yangını fark eden komşular, durumu ev sahibine ve itfaiyeye bildirdi. Yangına müdahale edilerek söndürüldü, ancak ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Olay ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Silikoz hastası olduğu öğrenilen Ayetullah Demir, kimse ile bir husumetinin olmadığını ve hırsızların parayı çaldıktan sonra evi neden ateşe verdiklerine bir anlam veremediğini söyledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zazaye çoligıj (@Misafir_11841)
28 Ocak 2013 Pazartesi 16:58
laiklik ve demokrasi sağolsun.. mağdur ailelerin canı cehenneme önemli olan devletin hırsızıdır, hırsızın canı, malı çok daha önemlidir. o evde insanlar cayır cayır yansa bile yimne bu hırsızın elini kestirmez yüce devletimiz..!!! sen çok ytaşa laiklik çk yaşa senden olmasayadı bu hırsızların elini keserdi öcüler sen ne güzel şeysin öyle..!!
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
14.05.2026
13:24
Valilik emri yayımlandı! Bingöl`de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Valilik emri yayımlandı! Bingöl'de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Bingöl Valiliği, ruhsatsız ve ruhsata aykırı yapılaşmaların önlenmesine yönelik kapsamlı bir genel emir yayımladı. Bingöl Valisi Cahit Çelik imzasıyla yayımlanan '2026/1 Sayılı Genel Emir' kapsamında, özellikle köyler, yaylalar, meralar ve belediye sınırları dışındaki alanlarda kaçak yapılaşmaya karşı sıkı tedbirler alınacağı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın