KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2025 Cuma
°C

Solhanspor'dan üç transfer daha

Geçtiğimiz yıl Play-Off müsabakalarında mücadele eden Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, bu yıl da transferler ve yapılan oyuncu görüşmelerinde hedefini yüksek tuttuğunu gösteriyor.

Solhanspor`dan üç transfer daha
06 TEMMUZ 2017 PERŞEMBE 00:09
0
1469
0
AA aa

Yeni sezon için hedef belirleyen Solhanspor, başantrenör Akif Gürgen ve akabinde iç transferler yaptıktan sonra transfer görüşmelerine devam ederek iddialı bir kadro ile yola çıkacağını gösterdi.

İki yabancı sporcu ve efeler liginde oynayan oyuncular ile anlaşan Solhanspor, son olarak; Afyon Belediyesi Yüntaş'tanLibaro Selim Yıldırım,Palandöken Belediyesi'nden smaçör Esat Dalgıç ve Fenerbahçe'den Libero Mesut Akman ile anlaştı.

YILDIRIM SOLHANSPOR'DA

Transferleri ile çok konuşulan Solhanspor, Efeler Ligi'nde oynayan bir oyuncuyu daha renklerine bağladı. Solhanspor, geçtiğimiz sezon Afyon Belediye Yüntaş'ta forma giyen liberoSelim Yıldırım'ı transfer etti.

Voleybol kariyeri başarılarla dolu olan 1986 doğumlu, 1.87 cm boyundaki tecrübeli Libero Selim Yıldırım artık Solhanspor'da.

Solhanspor'a Efeler Ligi takımlarından Afyon Belediyesi Yüntaş'tan transfer olan tecrübeli Libero Yıldırım; 2010-2011 Sivas 4 Eylül Belediye Spor 1. Lig (Şampiyon), 2011-2012 Sivas 4 Eylül Belediye Spor Süper Lig, 2012-2013 Yenisehir Belediye Spor Süper Lig, 2013-2014 Sivas 4 Eylül Belediye Spor 1. Lig (Finalfour) ve 2. Devre Afyon Belediyesi (Playoff), 2014-2015 Gümüşhane Torul Süper Lig, 2015-2016 Afyon Belediye Yüntaş Spor 1. Lig Şampiyonu ve son olarak 2016-2017 Afyon Belediye Yüntaş Spor Efeler Ligi'nde mücadele ederken 2017-2018 sezonu için Solhanspor'a transfer oldu.

Solhanspor'un yeni transferi Yıldırım, transfer anlaşmasından sonra şu ifadeleri kullandı: “Neredeyse tüm şehrin taraftarı olduğu bir takıma gelmekten ve bu ailenin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum. Şehirdeki insanların, kulüp başkanı ve yöneticilerin bu derece voleybola istekli ve alakalı olmaları beni ayrıca heyecanlandırıyor. Antrenörümüzün de sporculuk kariyerinde benimle aynı mevkide olmuş olmasının bana ayrıca bir şeyler katacağını düşünüyorum. Dolayısıyla bu sezon hem bana ve takım arkadaşlarıma, hem de arkadaşlarımın ve benim de takıma ve Bingöl şehrine çok şey katacağını düşünüyorum. Umarım hepimizin ortak hedefi olan Efeler ligi yolunda; yönetici, antrenör, teknik ekip, takım arkadaşlarım ve tüm taraftarlar ile birlikte yaşayacağımız tüm zorlukları tek bir yürek olarak aşıp bu hedefe ulaşacağız.”

DALGIÇ, SOLHANSPOR'DA

Voleybol kariyerine Bursa Emniyet Spor'da başlayan 1988 doğumlu ve 1.93 cm boyundaki tecrübeli Smaçör Esat Dalgıç artık Solhanspor'da. Emniyet Spor, Tofaş Spor, Sivas 4 Eylül Belediye, Afyon BelediyeYüntaş, İnegöl Belediye Spor gibi takımların formasını giyen Dalgıç, Geçen sezon Solhanspor ile aynı grupta yer alan ve Play Off'larda da Solhanspor ile karşılaşan Erzurum Palandöken Belediyespor'dantransfer oldu.

Solhanspor'un yeni transferi Yıldırım, transfer anlaşmasından sonra şu ifadeleri kullandı: “Solhanspor'u seçmemdeki en büyük etken; şehrin ve yönetimin voleybola verdiği değer ve saygıdır. Salonlardaki yok olup giden seyirci desteğini en iyi şekilde geri getirmeye çalışan taraftarlarımızı canı gönülden kutluyorum. Efeler Ligi yolunda da bu takımın bir parçası olacağımdan dolayı çok mutluyum.”

FENERBAHÇELİ LİBERO SOLHANSPOR'DA

Transferleri ile dikkat çeken Solhanspor'unFenerbahçeli libero ile de anlaştığı öğrenildi.

Voleybol kariyerine Fenerbahçe'de başlayan 1992 doğumlu, 1.85 boyundaki libero Mesut Akman, Solhanspor'da.

Fenerbahçe altyapısında voleybol hayatına başlayan ve daha sonra İnegöl Belediyesi ve Payas Belediyesi 2011 takımlarında oynayan Akman, 2014-2015 sezonunda Adana Beyza'da oynadı. 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe formasını terleten Solhanspor'un yeni transferi, geçtiğimiz sezon ise Isparta Eğirdir'de oynadı.

Solhanspor'un yeni transferi Akman, transfer anlaşmasından sonra şu ifadeleri kullandı: “Geçen sezon görüşmelerimiz olmuştu ancak kısmet olmamıştı. Yeni sezon için tekrar yapılan görüşmeler neticesinde voleybola gönül veren bir şehrin takımında; yönetici büyüklerim ve takım arkadaşlarımla istenilen hedefe ulaşmak için ben de elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Hepimize hayırlı olsun.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2025
18:11
Bingöl`de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeni ile 77 köy yolu ulaşıma kapandı.
07.02.2025
14:17
Bingöl`de ‘İŞKUR Gençlik Programı` sözleşmesi imzalandı
Bingöl'de 'İŞKUR Gençlik Programı' sözleşmesi imzalandı
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), devlet üniversiteleriyle birlikte öğrencilerin istihdam edilebilirliğini artırmak ve aynı zamanda öğrencilere bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplin kazandırmak amacıyla İŞKUR Gençlik Programı'nı başlattı. Bu kapsamda Bingöl Üniversitesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında iş birliği sözleşmesi imzalandı.
07.02.2025
13:59
Termal Tesis Konusu ‘Bürokratik Krize` mi dönüştürülüyor?
Termal Tesis Konusu 'Bürokratik Krize' mi dönüştürülüyor?
Hijyen noktasında eleştirilerin odağındaki Bingöl Üniversitesi Ilıcalar Uygulama Oteli ve Termal Tesisi'nin 15 gün süreyle kapatılması bürokratik krizi tetikledi. Üniversite kanadı bunu 'Rektörü yıpratma' olarak yansıtırken, kamuoyu ise kapatma kararı nedeniyle Valiyi takdir ve tebrik ediyor. Yorumlar ise karşılıklı suçlama ve savunma odaklı sürüyor! İşin aslı ne? Kim ne yapmak istiyor?
07.02.2025
12:32
Bingöl Üniversitesi`nden termal tesisleri için ‘sıkı tedbir` vurgusu!
Bingöl Üniversitesi'nden termal tesisleri için 'sıkı tedbir' vurgusu!
Tesisteki hijyen sorununa dair alınan yeni kararları duyuran Bingöl Üniversitesi, 'Bu tür durumların önlenmesine dair radikal tedbirler almış bulunuyor ve bu tedbirleri kararlılıkla devam ettireceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz' açıklamasında bulundu. Alınan tedbirler is şöyle sıralandı;
07.02.2025
12:01
Bingöl`de ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 8 tabanca, av tüfeği fişek ve mermi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
07.02.2025
11:50
Bingöl`de tipi etkili oldu! 4 ilçede kar tatili oldu
Bingöl'de tipi etkili oldu! 4 ilçede kar tatili oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan tipi, hayatın felç etti. Ayrıca Bingöl'ün Adaklı, Karlıova, Kiğı ve Yayladere ilçelerinde kar yağışı nedeni ile eğitime 1 gün ara verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın