KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Solhanspor'dan iki transfer

Solhanspor, Sırp Milli sporcu Goran Bjelıca ve genç libero Furkan Cöne ile anlaştığını açıkladı.

Solhanspor`dan iki transfer
16 OCAK 2019 ÇARŞAMBA 19:16
0
1972
0
AA aa

20108-2019 sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig B grupta mücadele eden Voleybol temsilcimiz Solhanspor, biri yabancı ve biri de Türk olmak üzere iki sporcu ile anlaştığını duyurdu.

2018-2019 sezonu başından buyana eksik kadro ile mücadele eden Solhanspor, Sırbistan Milli Takım formasını sayısız kez giymiş ve aynı zamanda takımın kaptanlığını da yapmış olan 1985 doğumlu, 206 cm boyundaki smaçör Goran Bjelıca ve 2014 Genç Yıldızlar Milli Takımıyla Balkan Şampiyonasında en iyi manşetçi seçilen ve aynı zamanda U19 Milli Takım forması da giyen 1997 doğumlu Libero Furkan Cöne ile anlaştığını duyurdu.

GORAN BJELICA

Sırp Milli Sporcuyu Solhanspor'da transferi ile ilgili kulübün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Voleybol 1.Ligi B Grubu'nda mücadele eden Solhan Spor'umuz Sırbistan Milli Takım formasını sayısız kez giymiş ve aynı zamanda kaptanlığını da yapmış olan 1985 doğumlu, 206 cm boyundaki smaçör Goran Bjelıca ile anlaşmıştır. Geçen sezon Rusya Süper Lig takımlarından Gazprom-Yugra Surgut takımında forma giyen yeni transferimize Solhan Spor Ailesi olarak hoşgeldin diyor, Efeler Ligi yolunda başarılar diliyoruz.”

FURKAN CÖNE

Solhanspor'un ikinci libero transferi ile ilgili kulübün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada şu ifadeler kaydedildi: “Voleybol 1.Ligi B Grubu'nda mücadele eden Solhan Spor'umuz kariyerine İstanbul B.B. Spor Kulübünde başlayan ve en son Malatya B.B. Spor forması giyen 1997 doğumlu Libero Furkan Cöne ile anlaşmıştır. 2014 Genç Yıldızlar Milli Takımımızla Balkan Şampiyonasında en iyi manşetçi seçilen ve aynı zamanda U19 Milli Takım forması da giyen yeni transferimize Solhan Spor Ailesi olarak hoşgeldin diyor, Efeler Ligi yolunda başarılar diliyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın