KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Eylül 2024 Perşembe
°C

Solhanspor'a çirkin iftira!

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Arhavi Belediyespor ile olaylı müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Solhanspor Kulüp Yönetimi; 'Sahaya atlayan iki taraftardan birinin elinde vuvuzela vardır. Arhavi cephesi tarafından yapılan çirkin algı operasyonu ile bıçak olarak gösterilmeye çalışılmıştır

Solhanspor`a çirkin iftira!
15 OCAK 2018 PAZARTESİ 00:44
1
2396
0
AA aa

Solhanspor ile Arhavi Belediyespor arasında geçtiğimiz hafta Çarşamba günü oynanan olaylı karşılaşma sonrasında Solhanspor, Kulüp sayfasında yaşanan olaylara dair bir açıklama yaptı.  

Karşılaşma sonrasında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Solhan olarak ve Solhan Spor olarak her zaman FairPlay'a önem verdik. Kazanmak ve kaybetmek oyunun bir parçası anlayışıyla gelen her takımı en güzel şekilde ağırlayarak uğurladık. Müsabakanın geçici, dostluğun kalıcı olacağı inancını taşıdık. 750 kişilik salonumuzda 2000 taraftara oynadığımız tüm maçlarımızda gereken hassasiyeti en güzel şekilde göstermeye gayret ettik. Ama maalesef hafta içi oynadığımız Arhavi Bld. Spor karşılaşmasında Atmacalar taraftar grubu tarafından yaşanabilecek her türlü çirkinlik ile karşı karşıya kaldık. Sporcularımıza, Teknik Heyetimize müsabaka boyunca ağza alınmayacak her türlü küfürler koro halinde söylendi, yedek kulübemizdeki sporcularımıza tükürükler, balgamlar atıldı. Hakemlerimiz, gözlemcilerimiz sadece seyirci kaldılar. Üstelik Arhavi Bld. Başkanı ve Arhavi Kaymakamı bütün bunlara sadece seyirci kaldılar. Hatta sırf takımımızı bu denli baskı altında tutmak, tehdit etmek için normalde karşı tarafta olan Hakem Masası ve Yedek Kulübeleri maç öncesi taraftarın olduğu bölüme alınmıştı. Salon sporlarında "Gerizekalı" kelimesinin bile küfür sayıldığı ve daha önce kulübümüzün bu kelimeden dolayı Federasyon tarafından resmi yazı ile uyarıldığı bir dönemde umarız ki kulübümüze yapılan bu çirkinlikler karşılıksız kalmaz. Federasyonumuza tüm görüntüler atılmış olup, gerekli işlemlerin yapılması talebinde bulunulmuştur. Ne olursa olsun Solhan Spor misafirperverliğinden vazgeçmeyeceğimizi, Solhan Spor'umuzun Büyük Hikâyesini tüm Türkiye'ye kanıtlayacağımızı bildirmek isteriz.”

İKİNCİ AÇIKLAMA YAPILDI

Solhanspor Kulübünün bu açıklamasından sonra Arhavi Belediyespor tarafından bir açıklama yapılmış olup açıklamada, taraftarın nizami tezahürat ettiği ve hiçbir sıkıntının yaşanmadığı aktarılırken, 7 Ekim 2017 tarihinde Bingöl'de oynanan karşılaşmada taraftarın sahaya bıçakla indiği iddiasını paylaşması üzerine Solhanspor, ikinci bir açıklama yaptı.

Solhanspor Kulübü tarafından zorunlu açıklama olarak paylaştığı metinde şu ifadelere yer verildi: “10 Ocak 2018 Çarşamba günü Arhavi deplasmanında karşılaştığımız çirkin durumlar neticesinde üstelik kendi spikerlerinin anlatımıyla desteklenen görüntüler yardımıyla yaptığımız kamuoyu açıklamasından sonra Arhavi Bld. Spor Kulübü ve Atmacalar Taraftar Grubunun kendi sayfalarında yaptıkları yalan-yanlış açıklamaları kınıyoruz. Servis ettikleri kısa videoda taraftarımızın elindeki "vuvuzela"yı bıçak olarak göstermeye çalışarak kendilerini aklamaya çalıştıklarını şiddetle kınayarak belirtmek isteriz. Ayrıca;

1. Solhan Spor'umuz setlerde 2-1 öndeyken oynanan 4.sette Rakip takım oyuncusu Ricardo gerginliği başlatan sporcu oldu. Üstelik müsabaka içerisinde ve müsabaka sonrasında defalarca özür diledi.

2. Bu görüntüler 4.sette teknik molaya girildiği anda çekilen görüntülerdir. Maçı etkileyen bir durum söz konusu olmadığı için müsabaka devam ettirilmiştir. Müsabaka gözlemci Raporunda da durum aynen belirtilmiştir. Ve Federasyonumuz tarafından herhangi bir cezaya da gerek duyulmamıştır.

3. Sahaya atlayan 2 taraftardan birinin elinde "vuvuzela" vardır. Arhavi cephesi tarafından algı operasyonu yapılarak çirkince bıçak olarak gösterilmeye çalışılmıştır.

4. Maç öncesi güvenlik kontrolü yapılarak taraftarımız salona alınmıştır. Emniyet raporlarında müsabaka temiz olarak görülmektedir.

5. Kesinlikle müsabaka 2-3 defa durmamıştır. Maçın tamamı izlendiğinde yazılanın ne kadar yalan ve iftira içerdiği tüm kamuoyu tarafından görülecektir.

6. Müsabaka sonrasında Arhavi Bld. Spor'un Başta Ahmet Kavaz olmak üzere Teknik Heyeti ve sporcuları en güzel şekilde uğurlanmıştır.

7. Kendi evimizde oynadığımız Arhavi Bld. Spor müsabakasının tarihi 07 Ekim 2017 Cumartesi idi. Üzerinden tam 3 ay geçmesine rağmen bizim paylaştığımız ‘Kamuoyu Açıklaması'ndan sonra servis edilmesi de manidardır.

Tam 3 ay sonra bizim yaptığımız açıklamadan sonra kendilerini aklamaya çalışmaları ne kadar aciz ve haksız olduklarını belgelemiştir. Bu yalan-yanlış demeçlerini şiddetle kınıyor, gereğini yapacağımızı tüm kamuoyuna bildirmek isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.09.2024
14:31
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Bakan Işıkhan paylaştı: Artık SGK tarafından karşılanacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.
19.09.2024
12:06
Bingöl`de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl'de tarihi eser ve uyuşturucu ele geçirildi! 23 gözaltı!
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen 3 aylık teknik ve projeli bir takip sonucu düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Tarihi eser ve uyuşturucu el geçirilen operasyon sonrası gözaltına alınanlardan 6'sı tutuklandı, bir kişiye ev hapsi verildi.
19.09.2024
11:42
SÜTAŞ`tan Bingöl Üniversitesi`ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
SÜTAŞ'tan Bingöl Üniversitesi'ne ziyaret ve iş birliği görüşmeleri
Ziyaret sırasında, Yeni Nesil Üniversite Vizyonu çerçevesinde tarım ve hayvancılık alanında silikon vadisinin kurulmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
19.09.2024
11:14
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti düğmeye basıyor: vekiller rapor verecek
AK Parti'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan halkın şikayetlerini bizzat milletvekillerinden dinleyecek. Erdoğan yeni yasama dönemi öncesinde milletvekilleriyle bir araya gelecek ve saha raporları isteyecek.
18.09.2024
17:41
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İş-Kur, 40 personel alınacağını duyurdu
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 40 personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarih ve koşulları ise şöyle;
18.09.2024
17:24
Erbakan:
Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir'
Bingöl'ün Genç İlçesi'ne gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Millî Görüş belediyeciliği demek önce ahlak ve maneviyat demektir. Millî Görüş belediyesinde zaten seçimde de söylediğimiz gibi, ahlaklı belediyecilikte rüşvet, yolsuzluk ve suiistimal olmaz. Bunların hepsi Allah'ın izniyle tarihe karışmıştır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın