KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Solhanspor taraftarının Efeler Ligi coşkusu

TVF 1.ligde mücadele eden Solhanspor, liglerin mevcut haliyle tescillenmesinin ardından Efeler Ligine yükseldi. Yönetim ve taraftar grubu, ilçeden Bingöl merkeze kadar araç konvoyuyla kutlama yaptı.

Solhanspor taraftarının Efeler Ligi coşkusu
11 MAYIS 2020 PAZARTESİ 20:21
19
7389
16
AA aa

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1.ligde mücadele eden Solhanspor, ligi 45 puanla 2. Sırada tamamlamış ve Play-Off'lara katılmaya hak kazanmıştı.

Ardından Ankara'da oynan Play-Off yarı final müsabakalarında da galip ayrılan yeşil beyazlı ekip, finale kaldı. Ancak dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) nedeniyle ertelenen müsabakalar, oynanmayarak mevcut haliyle bugün tescillendi.

Liglerin tescillendiğinin açıklanmasının ardından yönetim ve taraftarlar, araçlar eşliğinde Solhan ilçesinden Bingöl'e kadar kutlama gerçekleştirildi. 

Solhanspor kulüp Başkanı Sebahattin İslamoğlu, Efeler Ligine çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı. İslamoğlu, “2013 yılından beri Solhanspor yönetimindeyim ve geçen yıldan bu yana da başkanlığını yürütmekteyim. Bu yıl Efeler ligine çıktık. Ve bu heyecanı Bingöl halkı ile birlikte yaşıyoruz. İnşallah hedefimiz Balkanlar Ligi. Bu heyecan gerçek anlamda anlatılmaz, yaşanır” dedi.

Taraftarlardan Abdullah Bildik ise, “Solhanpor kulübü 2013 yılında kurulmuştu. Bu yıl birinci ligde mücadele ediyordu ve 4 yıldır da yarı final müsabakalarında Solhan'ımızı temsil ediyordu. Efeler Ligi'ne çıkmak için ancak bu yıla nasip oldu. Yarı finalden sonra pandemi nedeniyle final müsabakaları oynanmadı. Ancak bugün ligler tescillendi. Federasyon başkanı, Solhanspor'un içinde bulunduğu 4 takımın Efeler ligine çıktığını açıkladı” şeklinde konuştu.

Şehir turu yönetim ve taraftarlar, ardından Solhan ilçesine doğru hareket etti.,

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58775)
26 Mayıs 2020 Salı 16:28
Solhan spor bence dünya tarihe altın harflerle yazabilir o ruh var...maçlar solhan da yönetim solhanda olmak maksadıyla..bingolun sevdası solhan gibi olmaz solhaninkide Bingöl gibi olmaz..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58483)
14 Mayıs 2020 Perşembe 02:21
BİZ SOLHAN'LI TARAFTARLAR OLARAK, 3000 KİŞİLİK ÇOK AMAÇLI KAPALI SPOR SALONUN İLÇEMİZE ACİLEN YAPILMASI VE SİZDEN BUNU HABER SİTENİZDE PAYLAŞILMASINI BEKLİYORUZ... (Bu Sene Son Sene Olmasın)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58455)
13 Mayıs 2020 Çarşamba 11:57
KÜLÜBUN İLK KURUCUSU VE HALEN YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLMAKTAN GURUR DUYDUĞUM SOLHAN SPOR A EFELER LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİM . ACİLEN SOLHANDA 3000 KİŞİLİK SPOR SALONUN YAPILMASI LAZIM GENÇLERİMİZLE NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR TEBRİKLER SOLHAN
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58451)
13 Mayıs 2020 Çarşamba 10:53
Solhan spor voleybol oyuncuları başta olmak üzere tüm yönetici ve temsilcileri tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58438)
13 Mayıs 2020 Çarşamba 02:36
Bir Şanlıurfalı olarak Haliliye Spora ve Solhan Spora Basarilar dilerim...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58422)
12 Mayıs 2020 Salı 17:53
Solhan spor hak ettiği yerde tebrikler
Maçlar Solhan da oynamalı
Muazzam taraftarımız var . Bingöl de oynanacak olursa Solhan spor kapanır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58421)
12 Mayıs 2020 Salı 17:10
Muş ilinde ikamet eden bir bingöllü olarak solhan sporun başarısını kutluyorum tebrikler ...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58411)
12 Mayıs 2020 Salı 08:05
Sporda Koskoca bir şehrin yıllardır yakalıyamadıgı bir başarıyı küçük bir ilçe başardı helal olsun sonuna kadar destekliyoruz, şimdi Fenerbahçe galatasaray düşünsün!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58410)
12 Mayıs 2020 Salı 07:16
solhan sporu ederim ama bence solhan sporu solhanlılar yönetmeli.bingöllü yöneticiler yönetirse işimiz yaş 3 ay sonra solhan spor kapanır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58405)
12 Mayıs 2020 Salı 01:51
Gururumuz solhanspor. Bir Bingöllü olarak gurur duydum. Başarılar..
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın