KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Haziran 2026 Perşembe
°C

Solhanspor sezonu açtı!

Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig B Grubunda mücadele edeceği 2018-2019 sezonu için çalışmalara başladı.

Solhanspor sezonu açtı!
07 EYLÜL 2018 CUMA 20:44
1
4549
0
AA aa

Sezon hazırlıklarına başlayan Solhanspor'un Başantrenörü Mehmet Şükrü Çobanoğlu, takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Solhan'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Çobanoğlu, Bingöl'ün spor şehri olduğunu söyledi.

A'dan Z'ye herkesin spora çok büyük katkısı olduğunu vurgulayan Çobanoğlu; “Bingöl-Solhan ilçemiz voleybol ile ilgili son dört yıldır rekabette büyük bir heyecan yaşıyor. Bu bağlamda değerlendirdiğimiz zaman gerek ligdeki diğer takımların gücünü, kadro şekillenmesini ve hedefini bizim takımımızın gücüyle muhakkak ki mukayese ediliyordur. Ben birinci lig kadrolarıyla ilgili son kısa bir dönemde yani üç dört haftalık bir etapta değerlendirme yaptığım bağlamda bir kaç şey söylemek istersem;  ‘ligimizin bu sene çok daha modern voleybola yatkın görüntüde olacağını bizim de buna ayak uydurmayla ilgili çalışmalarımızın iyi gittiğini, oyuncular bazında da portföyümüz her geçen günde zenginleştiğini görmekteyiz. Biz her takımı ciddiye aldığımız sürece, her takımı değerli gördüğümüz müddetçe ve çalışmalarımızı da doğru bir projeksiyon içerisinde yaptığımız sürece Bingöl'ümüze ve dolayısıyla Solhan'ımıza katkı sağlayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 “EN ZAYIF TAKIM DAHİ BANA GÖRE CİDDİDİR”

Lige başlarken takım değerlendirmelerinde bulunmanın doğru bulmadığını ve transferlerin kiralık oyuncu alma ve yabancı oyuncu alma durumunun olduğunu belirten Çobanoğlu, “Bu çok yeterli bir zaman dilimidir. Burada bir iki küçük İhtiyaç duyulduğu durumlarda takımların şeklini, beklentilerini değiştirebilir. Bunu şu anlamda belirtmek istiyorum, normal bir takım düşünebiliriz bu normal takım lig içerisinde ilk dördün içerisine zorla girmiştir şanslarının da yardımıyla. Fakat Ocak ayı içerisinde yapacağı eksikleri giderme ve beklentileri giderirse birdenbire hedef takımı olma durumuna gelebiliyor. O nedenle şu anda ben grubumuzda bulanan 14 takımda geçen yıllara oranla kadrolarını daha zenginleştirildiğini, portföylerini artırdığını, yabancı oyuncu kullanma oranlarını yüzde 85 olduğu takımların ve en vasat takımların da en az iki oyuncu kullandığını, oyuncuların kapasitesini, coğrafi koşullara uyumu, takımla birlikte olma, kimyasının oluşması ve hedefe kilitlenmesi ayrı olaylardır. Bunları görmeden, bunları yaşamadan en azından ikinci devrenin ortasına kadar bence hedefle ilgili net bir yorum yapmak çok çok zor. Ama şu bir gerçek, en zayıf takım dahi bana göre ciddidir. Onu ciddiye almak gerekir. Ciddiye alarak karşı takıma motivasyonumuzu yüksek tutmak gerekir. Ve bu bağlamda ligde her geçen gün biraz daha hedefe yürüyen, beklentilere cevap verebilme düşüncesine, pozitif bir anlayış sergileyen bir takım olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.06.2026
14:28
HÜDA PAR`dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR'dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Adaklı ziyaretinde ilçe merkezi ve köylerdeki sorunları gündeme taşıdı. Bingöl-Adaklı yolunun yıllardır çözüm beklediğini belirten Emiroğlu, yetkililere çağrıda bulunarak, 'Bu yol binlerce vatandaşın kullandığı hayati bir güzergâh. Yaşanan mağduriyet artık sona ermelidir' dedi.
18.06.2026
13:49
Bingöl`ün mayıs ayı konut satış verisi açıklandı
Bingöl'ün mayıs ayı konut satış verisi açıklandı
Türkiye genelinde konut satışları mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre gerilerken, Bingöl'de 175 konut satışı gerçekleşti. Veriler, bölgede en fazla konut satışının Elazığ'da yapıldığını ortaya koydu.
18.06.2026
13:31
Komşu illerden gelip Bingöl`de dileniyorlar! Zabıta yakalayıp cezayı kesti!
Komşu illerden gelip Bingöl'de dileniyorlar! Zabıta yakalayıp cezayı kesti!
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı.
18.06.2026
01:39
Efrayim Bebek İçin Bir Gecede 2 Milyon TL Bağış Toplandı
Efrayim Bebek İçin Bir Gecede 2 Milyon TL Bağış Toplandı
Bingöl'de SMA Tip-1 hastalığıyla mücadele eden Efrayim Gökalp'in tedavisine destek amacıyla düzenlenen bağış programında 2 milyon TL yardım toplandı. Sosyal medya platformu X üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında hayırseverler destek için adeta seferber oldu.
18.06.2026
00:52
Acı haber yasa boğdu! 15 Yaşındaki genç hayatını kaybetti
Acı haber yasa boğdu! 15 Yaşındaki genç hayatını kaybetti
Adana'da serinlemek amacıyla girdiği sulama kanalında akıntıya kapılan 15 yaşındaki Harun Dalçek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden gencin Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Yayağansöğüt köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
18.06.2026
00:51
Genç Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor
Genç Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor
Genç Belediye Meclisi, İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel'e Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi gündemiyle olağanüstü meclis toplantısı yapma kararı aldı. Teklifin kabul edilmesi halinde, Genç ilçesi tarihinde ilk kez bir kişiye Fahri Hemşehrilik Beratı verilmiş olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın