KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Solhanspor set vermedi!

Bingöl'ün Voleybol temsilcisi Solhanspor, 16'ncı hafta müsabakasında Tokat ekibi Niksar Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek, maçı set vermeden kazandı.

Solhanspor set vermedi!
15 OCAK 2018 PAZARTESİ 19:59
1
2923
0
AA aa

2017-2018 sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubu 16'ncı hafta müsabakaları oynandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden Bingöl'ün Voleybol temsilcisi Solhanspor, 14 Ocak 2018 Pazar günü sezonun 16'ncı hafta müsabakasında Tokat ekibi Niksar Belediyespor'a konuk oldu. Niksar'da oynanan karşılaşmada voleybol temsilcimiz, beklentisini elde etti.

Niksar'dan 3 puanı kaptı

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden Bingöl'ün Voleybol temsilcisi Solhanspor, 2017-2018 voleybol sezonunda 16'ncı hafta müsabakasında Niksar Belediye Spor'a konuk oldu. Sezonun ilk yarı üçüncü haftasında Bingöl'de oynanan karşılaşmada 2 puanı elde eden temsilcimiz, ikinci yarıda oynadığı deplasman müsabakasında ise 3 puanı kaptı. 14 Ocak 2018 Pazar günü saat: 14.00'da başlayan karşılaşmanın ilk setini 25-19 alarak 1-0 öne geçip avantaj elde eden Solhanspor, karşılaşmanın ikinci setini de oyun üstünlüğü kurarak 25-19 kazanıp karşılaşmada 2-0 üstünlük sağladı. Karşılaşmanın 3'üncü setinde mücadelesini bırakmayan ve Solhan ekibi ile kıyasıya mücadele eden ev sahibi ekip, umduğunu bulamadı. Karşılaşmanın 3'üncü setini ise Solhanspor 25-23 kazanarak karşılaşmayı 3-0 tamamladı. Bu skor ile 3 puanı hanesine yazdıran Solhan ekibi, puanını 36'ya yükseltti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın