KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Solhanspor puanı kaptı

Solhanspor ile Ziraat Bankası Voleybol takımı arasında oynanan karşılaşmada setlerde 3-2 üstünlük ile karşılaşmayı tamamlayan temsilcimiz, 2 puanı hanesine yazdırarak 2'nci sıraya yükseldi.

Solhanspor puanı kaptı
07 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE 21:05
0
1409
0
AA aa

5 Ocak 2019 günü oynanması gereken karşılaşma, hava muhalefeti nedeniyle rakip takımın Solhan'a gelememesinden dolayı ertelenen 14'üncü hafta müsabakası Solhanspor ile Ziraat Bankası Voleybol takımı arasında 6 Şubat 2019 Çarşamba günü oynandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler B grupta 19'uncu hafta geride kalırken Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, sezonun ikinci yarısının ertelenen maçı için sahaya çıktı.

Sezonun ertelenen 14'üncü hafta müsabakası için Solhanspor, Ziraat Bankası Voleybol takımını konuk etti. 6 Şubat 2019 günü saat: 17.00'da Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu'nda oynanan karşılaşmada taraftar salonu doldurdu.

Karşılaşmanın ilk setine iyi başlayan ve seyirci desteği ile de devam eden Solhanspor, bu seti 25-16 kazanarak setlerde 1-0 üstünlük elde etti. Karşılaşmanın ikinci setinde de mücadelesini bırakmayan Solhanspor, bu seti ise 25-23 kazanarak 2-0 üstünlük elde ederek üçüncü sete iyi başladı. Karşılaşmanın 3'üncü setinde de iyi mücadele eden ancak son sayılarda istediğini yapamayan Solhanspor, bu seti 24-26 kaybetti. 2-1 skordan sonra oyunda etkili olan rakip takım karşılaşmanın 4'üncü setini ise 15-25 kazanarak 2-2 eşitliği sağladı. Karşılaşmanın netice setinde ise başa baş giden mücadeleyi Solhanspor 16-14 kazanarak karşılaşmayı 3-2 tamamlayıp 2 puanı hanesine yazdırarak yoluna devam etti.

Grupta 50.4 puan ile lider olan Palandöken ekibinden sonra en fazla puan toplayan Solhanspor, 41 puan ile ikinci sıraya yükseldi.

MALATYA'YI KONUK EDECEK

Ertelenen 14'ü hafta karşılaşmasında istediği 3 puanı alamayan Solhanspor, ligin 20'nci hafta müsabakasında galibiyet alarak yoluna devam etmek istiyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler B grupta 20'nci hafta müsabakaları 10 Şubat 2019 Pazar günü oynanacak. Voleybol temsilcimiz Solhanspor, ligin 20'nci hafta karşılaşmasında Malatya temsilcisi Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımı ile karşılaşacak. Karşılaşma Pazar günü saat: 14.00'da Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu'nda oynanacak. Efeler ligi hedefi ile mücadele eden ve playy off müsabakaları için önemli bir durumda olan Solhanspor, 20'nci hafta karşılaşmasını kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın