KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Solhanspor hazırlıklara başladı!

Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, 2017-2018 sezonu devre arasında verilen 4 günlük aradan sonra ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Solhanspor, yaptığı idmanlarla ligin ikinci yarısına hazır olduğunu gösterdi.

Solhanspor hazırlıklara başladı!
01 OCAK 2018 PAZARTESİ 20:54
2
3830
0
AA aa

2012 yılında kurulan ve 2013-2014 Türkiye Voleybol Federasyonu 3'üncü ligde müsabakalara katılan Solhanspor, 2017-2018 voleybol sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 1'inci Lig Erkekler B gurubunda mücadele ediyor. Temsilcimiz Solhanspor, yaptığı idmanlarla sezonun ikinci yarısına hazır olduğunu gösterdi.

14 takımın mücadele ettiği Türkiye Voleybol Federasyonu 1'inci Lig Erkekler B gurubu 2017-2018 sezonu 29 Eylül 2017 günü başladı. Solhanspor ligin ilk sınavını Hatay Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımı ile yaptı.

Hatay'da oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanarak lige başlayan Solhanspor, 14 takımın mücadele ettiği gurupta, ligin ilk yarısında oynanan 13 karşılaşmanın 10'unu kazanırken 3 karşılaşmayı kaybetti. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmalarda 10'unu galibiyet ile sonuçlandıran Solhanspor, topladığı 30 puan ile gurupta 3'üncü sırada yer alıyor.

İlk yarının ardından verilen 4 günlük izinden dönen oyuncular ve teknik ekip sezonun ikinci yarısı için hazırlıklara başladı. 28 Aralık 2017 günü toplanmaya başlanan takım, ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Bu sezon önemli transferler ile gündeme gelen Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, 7 Ocak 2018 Pazar günü başlayacak olan lig'in ikinci yarı müsabakaları öncesi sezona hazır olduğu gösterdi.

Temsilcimiz Solhansor, 2 yabancı uyruklu sporcuyu kadrosuna katarak hedefine odaklanırken ikinci yarıda istediği sonuçları almak için hazırlıklarına devam ediyor.

Solhanspor, ikinci yarının ilk karşılaşmasında Hatay temsilcilerinden Hatay Büyük Şehir Belediye Voleybol takımını konuk edecek. Karşılaşma 7 Ocak 2018 Pazar günü Solhan Kapalı Spor Salonunda oynanacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın