KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Solhanspor 3 puanla başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhanspor, ligin 14'üncü hafta karşılaşmasında Hatay Büyükşehir Belediye Spor'u 3-1 mağlup ederek, ikinci sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Solhanspor 3 puanla başladı
07 OCAK 2018 PAZAR 22:20
2
3177
0
AA aa

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B Grubunda mücadele eden Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, 2017-2018 sezonu ikinci yarı ilk hafta müsabakasını geride bıraktı.

6 Ocak 2018 Cumartesi günü başlayan ikinci yarı müsabakalarında Solhanspor, 7 Ocak 2018 Pazar günü Hatay temsilcilerinden Hatay Büyükşehir Belediye Spor'u konuk etti. Karşılaşması öncesi salonu dolduran ve bir an olsun susmayan taraftar, karşılaşmaya damga vurdu.

Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu'nda saat: 14.00'da başlayan müsabakayı, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Solhan'da görev yapan hâkim ve savcılar, Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu ile kurum ve kuruluş amirleri ve coşkulu taraftar izledi.

SOLHANSPOR, 3 PUANIN SAHİBİ OLDU

7 Ocak 2018 günü saat: 14.00'da taraftarın coşkulu tezahüratları ile Solhan Kapalı Spor Salonu'nda oynanmaya başlayan karşılaşmanın ilk setini Solhanspor 25-22 kazanarak 1-0 üstünlük elde etti. Karşılaşmanın ikinci setini ise Hatay Büyükşehir Belediye Spor 25-22 kazanarak karşılaşmaya eşitlik getirdi. 1-1 devam eden karşılaşmanın 3'üncü setinde oyun hakimiyetini eline alan Solhanspor, bu seti 25-19 kazanarak skoru 2-1'e taşıdı. Müsabakanın 4'üncü setinde de mücadelesine aynı kararlılıkla devam eden ve teknik moladan sonra hakimiyet elde eden Solhanspor, karşılaşmanın son setini ise 25-14 kazanarak karşılaşmayı 3-1 üstün tamamladı.

Solhanspor aldığı bu sonuç ile hanesine 3 puan yazdırıp 14'üncü hafta itibari ile 33 puan elde ederek 3'üncü sıradaki yerini korudu.

SÖNMEZ'DEN TEŞEKKÜR

Solhanspor ile Hatay Büyükşehir Belediye Spor karşılaşmasında 3 puanı alan taraf olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Solhanspor Kulübü Başkanı Ferhat Sönmez, sezonun ikinci yarısı ilk karşılaşmasını kendi evinde oynayan Solhanspor'un 3 puan ile ikinci yarıya başlamanın önemli olduğunu vurguladı.

Karşılaşmada galip gelmelerinde en büyük payın taraftarın olduğunu belirten ve bu taraftarın takımın arkasında olması ile takımın elde edemeyeceği başarının olmayacağını söyleyen Sönmez, “Solhanspor karşılaşmasını izlemek için Bingöl'den gelen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ile Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Solhan'da görev yapan hâkim ve savcılar, Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu, İl Genel Meclisi Üyeleri Abdurrahim Sayılı, Atik Süt, Belediye Meclis Üyeleri ile kurum ve kuruluş amirleri ve karşılaşmada göreve alan görevlilere teşekkür ederim. Karşılaşmada emek veren ve 3 puan sevincini bizlere yaşatan sporcu ve teknik ekibimi de tebrik eder, başarıların devamını dilerim. Salonu dolduran ve karşılaşma boyunca bir an olsun takımını yalnız bırakmayarak desteklerini sürdüren Solhansporumuzun Büyük taraftarına da ayrıca teşekkür ederim. Bu taraftar her türlü sevince layıktır. İnşallah onların da desteği ile sevinçlerimiz daim olur.” İfadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.12.2025
17:51
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz`ın Bingöl programı netleşti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Bingöl programı netleşti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, 30 Aralık 2025 Salı günü bir dizi program ve açılış için Bingöl'e geliyor. Ziyaret kapsamında ödül töreni, okul açılışları ve Kentpark temel atma töreni gerçekleştirilecek.
29.12.2025
17:13
Gözler Hesarek`te! Hafta sonu açılabilir
Gözler Hesarek'te! Hafta sonu açılabilir
Bingöl'de etkisini artıran kar yağışıyla birlikte gözler kentin kış turizmindeki en önemli adresi olan Hesarek Kayak Merkezi'ne çevrildi. Tüm hazırlıkların tamamlandığı tesiste kar kalınlığı 20 santimetreyi aşarken, beklenen yoğun karla birlikte merkezin hafta sonu kapılarını açması bekleniyor.
29.12.2025
16:38
Bingöl`den Gazze`ye Umut Eli: Kermes Geliri Yerine Ulaştı
Bingöl'den Gazze'ye Umut Eli: Kermes Geliri Yerine Ulaştı
Bingöl Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Gazze yararına düzenlenen kermeste toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Etkinlik, öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun desteğiyle örnek bir dayanışmaya dönüştü.
29.12.2025
15:29
Bingöl İçin Kuvvetli Kar ve Dondurucu Soğuk Uyarısı
Bingöl İçin Kuvvetli Kar ve Dondurucu Soğuk Uyarısı
Bingöl Valiliği, Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün son tahmin raporuna dikkat çekerek 29 Aralık – 3 Ocak tarihleri arasında il genelinde etkili olacak kuvvetli kar yağışı, buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
29.12.2025
15:18
Bingöl`de eğitime 1 gün ara verildi
Bingöl'de eğitime 1 gün ara verildi
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
29.12.2025
15:08
Bingöl`de 96 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 96 köy yolu ulaşıma kapandı
Meteorolojinin uyarı yaptığı Bingöl'de etkili olan kar yağışıyla birlikte kent genelinde 96 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi 53 araç ve 110 personel ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın