KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Solhan'da yoksul aileye çamaşır makinesi

Solhan’da hizmet veren bir kamu kurumu çalışanları, yoksul olan bir ailenin ihtiyaçlarına kısmen de olsa katkı sunmak için çamaşır makinesi alıp aileye teslim etti.

Solhan`da yoksul aileye çamaşır makinesi
02 OCAK 2013 ÇARŞAMBA 09:02
0
3668
0
AA aa

Solhan'da hizmet veren ve kurum isminin açıklanmasını isteyen kurum yetkilileri, yoksul olan bir ailenin ihtiyaçlarına kısmen de olsa katkı sunmak için harekete geçtiler.

Boğlan Mahallesi'nde ikamet eden bir ailenin ev eşyası ihtiyaçlarından dolayı böyle bir çalışmaya katıldıklarını dile getiren kurum yetkilileri, ailenin ihtiyaçlarından biri olan çamaşır makinesini alıp aileye teslim ettiklerini dile getirdiler.

Kurum isminin açıklanmasını istemeyen kurum çalışanları, bunun sosyal sorumlulukları gereği yaptıklarını dile getirip her kesin her şeyi devletten bekleme düşüncesinin olmaması için imkânları olanların böylesi hayır hizmetlerinde bulunması gerektiğine inandıklarını dile getirirken diğer kamu kuruluşların da imkânları doğrultusunda bu kapsamda yardımlaşma ve dayanışma hizmetine girmelerinin ilçemize fayda sağlayacaklarına inandıklarını aktardılar. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.06.2026
03:36
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıl sonra profesyonel liglerde yeniden umut olan, şampiyonluklarla 2. Lig kapısını aralayan 12 Bingölspor'da tarihi bir kırılma yaşanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ın görevi bırakma kararı, sadece bir yönetim değişikliği değil; Bingöl futbolunun geleceğine ilişkin ciddi soru işaretlerini de beraberinde getirdi.
03.06.2026
00:20
Kiğı`da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Kiğı'da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Bingöl'ün kuzey ilçelerinde yıllardır çözülemeyen ulaşım sorunları yeniden gündemde. Kiğı-Bingöl yolu başta olmak üzere Yedisu ve Yayladere bağlantılarındaki yol problemleri, bölge halkının tepkisini her geçen gün artırırken vatandaşlar seslerini duyurmak için Karayolları Elâzığ 8. Bölge Müdürlüğü'ne kadar yürüyüş düzenlemeye hazırlanıyor.
02.06.2026
23:39
Bingöl, Muhtarlar Zirvesi`ne Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, Muhtarlar Zirvesi'ne Ev Sahipliği Yapacak
Türkiye'nin dört bir yanından muhtarlar Bingöl'de buluşacak. İçişleri Bakanlığı himayelerinde düzenlenecek Muhtarlar Zirvesi ve Bahar Şenliği'nde yerel yönetimlerin sorunları, çözüm önerileri ve geleceğe yönelik vizyon masaya yatırılacak. Programda ayrıca sevilen sanatçılar Celal Karatüre ve Yakup Koçak sahne alarak konser verecek.
02.06.2026
23:08
Bingöl`de yapı stokunun risk haritası çıkarılacak
Bingöl'de yapı stokunun risk haritası çıkarılacak
Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazanan 'Bingöl CBS Tabanlı Bina Ölçekli Risk Envanteri Projesi' ile kentteki yapı stokunun mevcut durumu bilimsel verilerle ortaya konulacak. Proje kapsamında belirlenen mahallelerdeki binaların özellikleri tek tek kayıt altına alınarak deprem riskine karşı kırılganlık düzeyleri analiz edilecek.
02.06.2026
14:16
12Bingölspor`da kritik süreç: Kongre kararı alındı, gözler stat ve tesis projelerinde
12Bingölspor'da kritik süreç: Kongre kararı alındı, gözler stat ve tesis projelerinde
30 yıl sonra 2. Lig'e yükselen 12Bingölspor'da kongre kararı alınırken, kulübün geleceğine ilişkin belirsizlik sürüyor. Aşağı Çarşı Sahası ve yeni şehir stadyumu için proje ve ihale süreçleri devam ederken, camia verilen destek ve tesisleşme sözlerinin hayata geçirilmesini bekliyor.
02.06.2026
13:25
Efrayim bebek için esnaflardan anlamlı destek: Bir günlük gelirler bağışlanacak
Efrayim bebek için esnaflardan anlamlı destek: Bir günlük gelirler bağışlanacak
Bingöl'ün tek SMA Tip-1 hastası bebeği Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyaya destekler büyüyerek devam ediyor. Kermesler, yardım organizasyonları ve bağış kampanyalarının yanı sıra kent esnafı da Efrayim bebeğin yaşam mücadelesine katkı sunmak için seferber oluyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın