KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ocak 2026 Salı
°C

Solhan'da silahlı saldırı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde bir markete düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Solhan`da silahlı saldırı
16 EKİM 2010 CUMARTESİ 08:51
0
8563
1
AA aa

Edinilen bilgiye göre Solhan İlçesi Yeşilova Mahallesi'nde bulunan bir marketin önüne gelen Osman B. iş yerini uzun namlulu silahla bir süre taradıktan sonra olay yerinden kaçtı. Markette ağır yaralanan Nizamettin Yıldız ve Emin Akça, çevredeki vatandaşlar tarafından kaldırıldıkları Solhan Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Silahlı saldırı olayının ardından bölgeye gelen polis ekipleri inceleme yaparken, olayın faili Osman B.'nin firari olduğu ve yakalanması için geniş çaplı çalışmaların devam ettiği belirtildi. Polis ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, Osman B.'ye yardım ettiği gerekçesiyle 2 kişinin gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
yunus eriş (@Misafir_82)
16 Ekim 2010 Cumartesi 19:50
bu haberi yayınlamanıza hiç gerek yoktu zahmet olmuş..çünkü siziin bilgilerle emniytin bilgileri arasında hiçbir fark yok..bence sitenizin ismini değiştip emniyet sitesi demeniz yeterli olacaktır..sizin göreviniz sloganıznızda belirttiğiniz gibi tarafsız olmak zorundasınız ama siz tarafın nasıl tutulacağini adeta haykırıyorsunuz..size zahmet olacak ama biraz gazetecilik yapın iktidar bağimlisi olmayın..belki de olay emniyetin verdiğin tam aksine ceryan etmiştir..lütfen gazetecilik yapın.
12.01.2026
15:29
Bayram`dan yeni yönetime net mesaj;
Bayram'dan yeni yönetime net mesaj; 'Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!'
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından görevi devreden 52 yıllık Başkan Ali Bayram, yeni yönetime seslendi; 'Yiyicilere karşı sert olmazsanız bir kez boyun eğersiniz, bir ömür eğik kalır. O hâlinizi severler, kıymetli olursunuz, belki parayı da bulursunuz. Tercih sizin' dedi. Bayram, ağabeylik yapı tecrübe paylaşımına da açık olduğunun altını çizdi.
12.01.2026
15:08
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen yayında, hayırsever vatandaşların yoğun desteğiyle 550 bin TL bağış toplandı.
12.01.2026
14:56
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
12.01.2026
14:50
Bingöl`de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de kar ve buzlanmadan dolayı otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
12.01.2026
14:40
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran`daki protestoların başarı şansı var mı?
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran'daki protestoların başarı şansı var mı?
Bingöllü Bürokrat ve Yazar Muhammed Berdibek tarafından kaleme alınan 'Mehdi'den Önce, Devrimden Sonra: İran' eseri gündemdeki yerini korurken Berdibek, canlı yayında günlerdir süren protestoların başarıya ulaşma şansının olup olmadığını değerlendirdi.
11.01.2026
15:55
HÜDAPAR, Genç`teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDAPAR, Genç'teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, ilçe genelinde özellikle öğrenciler, veliler, yaşlılar ve hastaların yaşadığı ulaşım sıkıntılarını belediye meclisine soru önergesiyle taşıdıklarını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın