KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Eylül 2026 Cuma
°C

Solhan'da sağlık alanında güzel şeyler oluyor

Önce hemodiyaliz ünitesi açıldı, şimdi de ameliyatlara başlandı.

Solhan`da sağlık alanında güzel şeyler oluyor
09 EKİM 2011 PAZAR 22:26
4
7404
1
AA aa

Geçtiğimiz Ağustos Ayı'nda “hemodiyaliz ünitesini açarak, kronik böbrek yetmezliği çeken hastaların imdadına yetişen Solhan Devlet Hastanesi, şimdi de burada yapılan ameliyatlarla adından söz ettirmeye başladı.

İlk sezaryenle doğum ameliyatını 4 Ekim'de yapan hastane, aynı ameliyatın ikincisini bir sonraki gün gerçekleştirdi. Sezaryenle doğum ameliyatının yanı sıra, pilonidal sinüs (kıl dönmesi) ameliyatı da gerçekleşti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Solhan'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Beril Gürlek tarafından ilk sezaryenle doğum ameliyatı gerçekleştirilirken, diğer taraftan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özlem Samur tarafından pilonidal sinüs (kıl dönmesi) operasyonları gerçekleştirildi.

“Bu Bir Ekip İşi”

Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Hastanesinde uzmanlık eğitimini tamamlayan ve Solhan Devlet Hastanesinde 6 ay önce göreve başlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op.Dr. Beril Gürlek, ameliyatın başarılı ile geçtiğini, anne ve bebeğin durumunun iyi olduğunu ve taburcu edildiği belirtti. Sonraki gün yapılan ikinci sezaryen operasyonunun da başarıyla gerçekleştiğini ifade eden Dr. Gürlek, ameliyatın bir ekip işi olduğunu ve mevcut ekibin başarılı ameliyatlara devam edeceğini, bu başlangıcın Solhan Halkı için hayırlı olmasını temenni etti. Sezaryenle yapılan ameliyatlar, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Dr Beril Gürlek, Genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Özlem Samur ve Anestezi Uzmanı Serkan Doğru tarafından gerçekleştirildi. Op.Dr. Beril Gürlek ameliyathanenin kurulumunu sağlayan Solhan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emine Çavuşoğlu ve hastane müdürü İrfan Yakışık'a ayrıca teşekkürlerini iletti.

Solhan Devlet Hastanesi 24 saat acil hizmetinin yanında Kadın Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Çocuk Hastalıkları Uzmanı, Anestezi Uzmanı ve Aile Hekimi uzmanlarıyla hizmet veriyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mehmet (@Misafir_6623)
19 Ekim 2011 Çarşamba 16:41
tebrikler.başarılarının devamını diliyorum.bu solhan adına yapılan iyi işlerden bir tanesi.umuyorum ki hastane de çok daha başarılı işler yapılır.kendi adıma sevindirici bi durum olup iler ki dönemlerde daha başarılı işler yapılacagını umuyorum.
03.09.2026
23:38
Bingöl Yem-Süt`te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi`ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt'te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi'ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait Merkez Saray Mahallesi'ndeki iki taşınmazın satış ve devir süreci tamamlandı. Bingöl Valiliği, ihale sürecine ilişkin açılan davanın mahkeme tarafından reddedildiğini, satış bedelinin tahsil edildiğini ve Bingöl İl Özel İdaresi'ne düşen payın ilgili hesaplara aktarıldığını açıkladı.
03.09.2026
23:37
Bingöl`de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kontrolden çıkarak dereye uçan araçta bulunan 5 kişiden 1'i hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
03.09.2026
23:35
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
TÜİK'in 'herkes memleketine dönseydi' simülasyonunda Bingöl'ün nasıl bir nüfusa ulaşacağı hesaplandı. Bingöllüler memleketine dönseydi kentte nasıl bir nüfus tablosu ortaya çıkardı? İşte yanıtı ve Bingöl'ün Türkiye'deki sıralaması…
03.09.2026
23:34
Okullar için alışverişte ‘Bingöl` önerisi
Okullar için alışverişte 'Bingöl' önerisi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mesut Kurtaran ve beraberindeki oda başkanları, İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Görüşmede, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okulların ihtiyaçlarına yönelik mal ve hizmet alımlarında, mevzuat çerçevesinde yerel esnaf ve işletmelerin daha fazla değerlendirilmesi gündeme geldi.
03.09.2026
23:32
Beş şehir, tek turizm rotası
Beş şehir, tek turizm rotası
Bingöl, Elâzığ, Adıyaman, Tunceli ve Malatya'nın turizm potansiyeli ortak bir vizyonla ele alındı. Bakan Ersoy, beş ilin birbirini tamamlayan bir turizm coğrafyası olarak değerlendirilerek ulusal ve uluslararası görünürlüğünün artırılacağını söyledi. Bingöl'ün sahip olduğu değerlere de dikkat çeken Bakan Ersoy, bölgedeki potansiyelin doğru şekilde ürünleştirilmesi ve tanıtılması gerektiğine dikkat çekti.
03.09.2026
02:07
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 4 Eylül Cuma günü itibarıyla 8,24 TL zam bekleniyor. Artışın gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 92 TL'yi aşacak. 50 litrelik deponun dolum maliyeti ise 412 TL artacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın