KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Solhan'da ihl ve öğrenci yurdu yapılacak

Bingöl'ün Solhan ilçesinde Anadolu imam hatip lisesi ve öğrenci yurdu için ihale yapıldı.

Solhan`da ihl ve öğrenci yurdu yapılacak
27 ŞUBAT 2014 PERŞEMBE 07:31
0
4381
0
AA aa

Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi 24 Derslikli Okul ve 200 Kişilik Öğrenci Yurdunun ihalesi Solhan Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından yapıldı. İşin yaklaşık 5.5 Milyon TL'ye ihale edildiği belirtildi. Halen Solhan Kız Meslek Lisesine ait eski binada eğitim-öğretimine devam eden Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin derslik sorununun giderileceği ifade edilirken, 200 Kişilik Öğrenci Yurdunun da yapılmasıyla bu okulda eğitim-öğretim gören öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi. Solhan'da Anadolu İmam Hatip Lisesi 24 Derslikli Okul ve 200 Kişilik Öğrenci Yurdu yapılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Solhan Kaymakamı Şeref Aydın: “Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik öğrenci yurdu için başta Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan; olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarım” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.07.2026
13:08
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde ve silah da ele geçirildi.
13.07.2026
01:50
Bingöl`e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yapılacak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) binası için yapım ihalesi gerçekleştirilecek.
13.07.2026
01:49
Bingöl`deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl'deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bağlı tesislerde yangın güvenliğinin güçlendirilmesi amacıyla yangın alarm sistemlerinin bakım, onarım ve kurulum işi için ihaleye çıkıyor.
13.07.2026
01:48
Solhan`daki GES Projesi Halkın Görüşüne Sunulacak
Solhan'daki GES Projesi Halkın Görüşüne Sunulacak
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yapılması planlanan Kaynak Güneş Enerji Santrali (GES) ve Elektrik Depolama Tesisi projesi için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci kapsamında halkın katılımı toplantısı düzenlenecek.
13.07.2026
01:46
Ilıcalar Belediyesi çevre düzenlemesi için ihaleye çıkıyor
Ilıcalar Belediyesi çevre düzenlemesi için ihaleye çıkıyor
Ilıcalar Belde Belediyesi, taş duvar, kilitli parke, kamelya ve çevre düzenlemesini kapsayan yapım işi için 22 Temmuz'da ihaleye çıkacak. Çalışmaların 90 gün içinde tamamlanması planlanıyor.
12.07.2026
22:10
Bingöl`de maden faaliyetlerine tepki:
Bingöl'de maden faaliyetlerine tepki: 'Toprağımızı ve suyumuzu savunacağız'
Kiğı'da bir araya gelen çevre platformları ve sivil toplum kuruluşları, Bingöl'de yürütülen ve planlanan madencilik faaliyetlerine tepki gösterdi. Platform temsilcileri, doğa ve su kaynaklarının tehdit altında olduğunu savunarak hukuki mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın