KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2026 Cuma
°C

Solhan'da ihl ve öğrenci yurdu yapılacak

Bingöl'ün Solhan ilçesinde Anadolu imam hatip lisesi ve öğrenci yurdu için ihale yapıldı.

Solhan`da ihl ve öğrenci yurdu yapılacak
27 ŞUBAT 2014 PERŞEMBE 07:31
0
4269
0
AA aa

Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi 24 Derslikli Okul ve 200 Kişilik Öğrenci Yurdunun ihalesi Solhan Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından yapıldı. İşin yaklaşık 5.5 Milyon TL'ye ihale edildiği belirtildi. Halen Solhan Kız Meslek Lisesine ait eski binada eğitim-öğretimine devam eden Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin derslik sorununun giderileceği ifade edilirken, 200 Kişilik Öğrenci Yurdunun da yapılmasıyla bu okulda eğitim-öğretim gören öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi. Solhan'da Anadolu İmam Hatip Lisesi 24 Derslikli Okul ve 200 Kişilik Öğrenci Yurdu yapılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Solhan Kaymakamı Şeref Aydın: “Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik öğrenci yurdu için başta Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan; olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarım” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.05.2026
23:38
Minik Sümeyye`nin Rüyası Gerçek Oldu
Minik Sümeyye'nin Rüyası Gerçek Oldu
Bingöl'de yaşayan ayrık omurga hastası ve yüzde 90 fiziksel engelli 10 yaşındaki Sümeyye Kalan'ın rüyasında gördüğü akülü sandalye, Vali Cahit Çelik'in desteğiyle gerçeğe dönüştü.
07.05.2026
23:08
Sosyal Medyada
Sosyal Medyada 'Kimlik Doğrulama' Dönemi
Sosyal medya platformları için yeni bir düzenleme hazırlanıyor. Buna göre kullanıcıların tüm hesaplarını e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasıyla eşleştirmesi zorunlu hale gelecek. Doğrulanmayan hesapların kapatılması öngörülüyor.
07.05.2026
22:56
'Gazze Meselesi Vicdani Bir Sorumluluktur'
Bingöl'de düzenlenen 'Gazze' konulu panelde, Filistin'de yaşanan insani kriz, İslam dünyasının tutumu, ümmet bilinci ve tarihi süreçler farklı yönleriyle ele alındı. Programa akademisyenler, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
07.05.2026
19:10
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.05.2026
18:41
Süresiz nafaka sona erdirilecek
Süresiz nafaka sona erdirilecek
12. Yargı Paketi'nde, yargılama süreleri ve hobi bahçeleri davalarına yönelik pakette düzenlemeler yer alacak. Paket kapsamında kamuoyunda da tartışma konusu olan süresiz nafaka sona erdirilecek.
07.05.2026
12:24
Bingöl`de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Bingöl'de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Solhan'da bir haftadır aranan Parkinson hastası öğretmenden acı haber geldi. Kutbattin Keskin'in cansız bedeni, bugün Dilektepe köyü mevkiindeki Solhan Deresi'nde bir köy sakini tarafından bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın