KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Temmuz 2026 Cuma
°C

Solhan'da 'Ayak Tenisi Turnuvası' düzenlendi

Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk kez düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası'nda dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Solhan`da `Ayak Tenisi Turnuvası` düzenlendi
18 TEMMUZ 2021 PAZAR 14:47
2
1798
0
AA aa

Solhan ilçesinde belediye tarafından ilk kez ayak tenisi turnuvası düzenlendi. Düzenlenen organizasyonu Ayak Tenisi Bingöl il temsilciliği koordine ederken Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü de etkinliğe destek verdi. 4 kişiden oluşacak şekilde 12 takımın katıldığı, grup müsabakalarının ardından oynanan yarı final ve final müsabakalarında ilk üçe giren takımlara madalya ve hediyeler verilirken ilk iki takıma kupaları Solhan Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı ve Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız tarafından verildi.

Turnuva hakkında bilgi veren aynı zamanda sporcu olan Ayak Tenisi Bingöl temsilcisi Serdar Demir, bu turnuvanın bir ilk olduğunu ve Kurban Bayramı sonrasında Bingöl'de daha kapsamlı bir turnuva düzenleneceğini aktardı. Türkiye'de Ayak Tenisi Federasyonunun Mart 2021'de kurulduğunu ve akabinde illere temsilcilik verildiğinde Bingöl il temsilciliğinin de kendisine verildiğini aktaran Serdar Demir, "Federasyonumuz kurulup il temsilciliği verildikten sonra faaliyetlere başladık. Federasyonumuz tarafından ilk resmi turnuva Antalya Alanya'da yapıldı. Bingöl ekibi olarak katılıp Türkiye 3'üncüsü olduk. Bingöl'de de ilk olarak Solhan Belediyesi tarafından Ayak Tenisi Turnuvası yapıldı. Bizler de Ayak Tenisi Bingöl il temsilciliği olarak turnuvanın yapılmasını koordine ediyoruz. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü de turnuvaya destek verdi. 12 takım katıldı. Salı ve çarşamba günleri grup müsabakaları yapıldı. Bugün de final müsabakaları yapılarak turnuva tamamlandı. Dereceye giren takımlarımıza kupa, madalya ve hediyeler verildi. Bugün yanımızda olan Kaymakamımız Mustafa Hamit Kıyıcı, Solhan Belediyesi desteği ile yapılan bu turnuva için öncelikle Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan ve emeği keçen tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Bingöl'de ilk turnuvayı yapıyoruz. Kurban Bayramı sonrasında Bingöl'de federasyon olarak geniş kapsamlı bir turnuva yapmayı planlıyoruz" dedi.

Final müsabakası sonrasında yapılan gösteri karşılaşmasında gençlerle beraber sahaya çıkıp ayak tenisi oynayan Kaymakam Kıyıcı ve Başkan Yıldız takımları tebrik ederek bu tür organizasyonların devamlılığını diledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.07.2026
13:26
Motorine Kallavi Zam Kapıda! Bingöl`de Litre Fiyatı 80 Lirayı Aşacak
Motorine Kallavi Zam Kapıda! Bingöl'de Litre Fiyatı 80 Lirayı Aşacak
Akaryakıt fiyatlarında yeni bir artış bekleniyor. Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 4,20 lira zam yapılacak. Zamla birlikte Bingöl'de motorinin litre fiyatının 80 liranın üzerine çıkması bekleniyor.
24.07.2026
09:51
Bayraktar;
Bayraktar; 'Gazetecilik popülerlik değil, sorumluluk mesleğidir'
Bingöl Basın Konseyi Başkanı Hâkim Bayraktar, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, yerel basının ekonomik zorluklar ve dijital dönüşümün baskısı altında ayakta kalmaya çalıştığını belirterek, gazeteciliğin emek, doğrulama ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğunu söyledi. Bayraktar, sosyal medyada üretilen her içeriğin gazetecilik olarak değerlendirilemeyeceğini ifade etti.
24.07.2026
09:11
Baraç:
Baraç: 'Basın Özgürlüğü Demokratik Toplumun Vazgeçilmez Unsurudur'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, özgür ve ilkeli basının demokratik toplumun temel taşlarından biri olduğunu belirterek, halkın doğru bilgiye ulaşmasında gazetecilerin önemli bir sorumluluk üstlendiğini söyledi.
24.07.2026
08:13
Kovandan Ayrılan Binlerce Arı Meşe Ağacına Oğul Verdi
Kovandan Ayrılan Binlerce Arı Meşe Ağacına Oğul Verdi
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde kovandan ayrılan binlerce arı, yakındaki bir meşe ağacının dalında kümelendi. Oğul veren arıları yeniden kovana almak isteyen arıcı Kadri Sağdıç'ın verdiği uzun uğraş cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
23.07.2026
13:56
Bingöl`de Duygu Dolu Açılış: Akın Akınözü Gözyaşlarını Tutamadı
Bingöl'de Duygu Dolu Açılış: Akın Akınözü Gözyaşlarını Tutamadı
Hayır Kapısı Derneği tarafından Bingöl'de hayata geçirilen 'Özlem Akınözü Arın Atölyesi' düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışta annesinin adını taşıyan atölye için konuşan oyuncu Akın Akınözü, duygu dolu anlar yaşarken gözyaşlarına hâkim olamadı.
23.07.2026
13:36
YKS Adaylarına Kritik Uyarı: `Tercih Sadece Bölüm Yazmak Değildir`
YKS Adaylarına Kritik Uyarı: 'Tercih Sadece Bölüm Yazmak Değildir'
2026 YKS tercih döneminin yaklaşmasıyla birlikte açıklamalarda bulunan Tercih Danışmanı ve Öğrenci Koçu Hamza Ayan, adayların sadece puana göre değil, gelecek hedeflerini de dikkate alarak tercih yapmaları gerektiğini belirtti. Ayan, bilinçsiz yapılan tercihlerin öğrencilerin eğitim ve meslek hayatını olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın