KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mart 2026 Perşembe
°C

Solhan'da 'Ayak Tenisi Turnuvası' düzenlendi

Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk kez düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası'nda dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Solhan`da `Ayak Tenisi Turnuvası` düzenlendi
18 TEMMUZ 2021 PAZAR 14:47
2
1574
0
AA aa

Solhan ilçesinde belediye tarafından ilk kez ayak tenisi turnuvası düzenlendi. Düzenlenen organizasyonu Ayak Tenisi Bingöl il temsilciliği koordine ederken Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü de etkinliğe destek verdi. 4 kişiden oluşacak şekilde 12 takımın katıldığı, grup müsabakalarının ardından oynanan yarı final ve final müsabakalarında ilk üçe giren takımlara madalya ve hediyeler verilirken ilk iki takıma kupaları Solhan Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı ve Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız tarafından verildi.

Turnuva hakkında bilgi veren aynı zamanda sporcu olan Ayak Tenisi Bingöl temsilcisi Serdar Demir, bu turnuvanın bir ilk olduğunu ve Kurban Bayramı sonrasında Bingöl'de daha kapsamlı bir turnuva düzenleneceğini aktardı. Türkiye'de Ayak Tenisi Federasyonunun Mart 2021'de kurulduğunu ve akabinde illere temsilcilik verildiğinde Bingöl il temsilciliğinin de kendisine verildiğini aktaran Serdar Demir, "Federasyonumuz kurulup il temsilciliği verildikten sonra faaliyetlere başladık. Federasyonumuz tarafından ilk resmi turnuva Antalya Alanya'da yapıldı. Bingöl ekibi olarak katılıp Türkiye 3'üncüsü olduk. Bingöl'de de ilk olarak Solhan Belediyesi tarafından Ayak Tenisi Turnuvası yapıldı. Bizler de Ayak Tenisi Bingöl il temsilciliği olarak turnuvanın yapılmasını koordine ediyoruz. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü de turnuvaya destek verdi. 12 takım katıldı. Salı ve çarşamba günleri grup müsabakaları yapıldı. Bugün de final müsabakaları yapılarak turnuva tamamlandı. Dereceye giren takımlarımıza kupa, madalya ve hediyeler verildi. Bugün yanımızda olan Kaymakamımız Mustafa Hamit Kıyıcı, Solhan Belediyesi desteği ile yapılan bu turnuva için öncelikle Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan ve emeği keçen tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Bingöl'de ilk turnuvayı yapıyoruz. Kurban Bayramı sonrasında Bingöl'de federasyon olarak geniş kapsamlı bir turnuva yapmayı planlıyoruz" dedi.

Final müsabakası sonrasında yapılan gösteri karşılaşmasında gençlerle beraber sahaya çıkıp ayak tenisi oynayan Kaymakam Kıyıcı ve Başkan Yıldız takımları tebrik ederek bu tür organizasyonların devamlılığını diledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.03.2026
02:42
Bingöl`de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
Bingöl'de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
6 Şubat 2023'te meydana gelen 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası Bingöl'de riskli olduğu belirlenerek yıkılan 4 okulun yeniden yapımı için ihale ilanları yayımlandı. İhaleler mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.
05.03.2026
02:02
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Yakın zamanda Devlet Su İşleri 94. Şube Müdürlüğü arsasını alan Bingöl Belediyesi, bu kez Bingöl-Muş yolu üzerindeki Et ve Süt Kurumu bahçesindeki yaklaşık 40 dönümlük arsayı satın aldı.
05.03.2026
02:01
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte eşel mobil sistemine geçildi. Petrol fiyatları ve döviz kurlarına bağlı artışların yüzde 75'i ÖTV'den karşılanacak.
05.03.2026
02:00
Ramazan`da İstanbul`dan Bingöl`e Gönül Köprüsü
Ramazan'da İstanbul'dan Bingöl'e Gönül Köprüsü
İstanbul'da yaşayan Bingöllü iş insanı Umut Övün ve gönül dostları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda yardımı, Bingöl merkez ve Genç ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
05.03.2026
02:00
Bingöl`de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 39 ayrı dosyadan toplam 36 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
05.03.2026
01:58
Bingöl Umut Kervanı`ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Şubat ayında 1.036 aileye 1 milyon 185 bin 448 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye gönderilen destekle birlikte toplam yardım tutarı 2 milyon 450 bin 848 TL'ye ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın