KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Şubat 2026 Pazartesi
°C

Solhan için 'güvenli eğitim

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Toplum Destekli Polislik(TDP) kapsamında ‘Güvenli Eğitim’ projesinde ilk eğitim verildi.

Solhan için `güvenli eğitim
02 ARALIK 2011 CUMA 23:28
0
3523
0
AA aa

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan ‘Güvenli Eğitim' projesinin ilk uygulaması İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Yurdaer, Solhan Lisesi Müdürü Muhittin Çiftçi, Solhan Lisesi Öğretmenleri, projede görevli polis memurları ve Solhan Lisesi öğrencilerinin katılımıyla Solhan Lisesinde gerçekleştirildi.

Proje hakkında bilgi veren Solhan İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Yurdaer, Solhan ilçesindeki öğrencilerde var olan trafik kültürü ve güvenlik bilinci seviyesini yükselterek öğrencilerimizin kendilerine ve çevrelerine faydalı bir birey olmaları yönünde katkı sağlamak olduğunu,  projenin 3 aşamalı olduğunu söyledi. 

Solhan ilçesindeki tüm öğrencileri kapsadığını, sosyal sorumluluk bilinci ile toplumun her kesiminin yanında olduklarını hissettirmeyi arzuladıklarını belirten Yurdaer, proje sonunda Okul aile birliği toplantılarına katılarak rehber öğretmenlerle görüşmeler yapıp öğrencilerin tutum ve davranışlarında ne tür değişiklikler olduğunu gözlemleyip, projenin ne derece faydalı olduğunu öğrenmek istediklerini belirtti.

Solhan Lisesinde verilen ilk eğitimde projede görevli polis memurları tarafından güvenlik ihtiyacı, genel güvenlik ve dolandırıcılık olaylarına karşı alınacak basit tedbirler, trafik güvenliği, internet güvenliği, arkadaş seçimi, zararlı alışkanlıklar, bıçak taşıma yasağı ve terör konuları hakkında öğrencilere bilgi verildi.

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.02.2026
14:43
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) için geri sayım devam ediyor. Sistemin 2026 yılında hayata geçirilmesi bekleniyor. Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, çalışanlara maaş kesintileriyle ek emeklilik geliri oluşturuyor. İşte tüm detaylar...
02.02.2026
14:42
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Özgür-Der Bingöl Şubesi'nin düzenlediği konferansta konuşan Prof. Dr. Halis Aydemir, modern dünyanın insanı hız, haz ve sürekli meşguliyetle kuşatarak kulluk bilincinden uzaklaştırdığını söyledi.
02.02.2026
01:51
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı yapan Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, çığ ve yağış nedeniyle oluşması muhtemel su baskını ve sel riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.
02.02.2026
01:50
BDDK yeni kredi kartı düzenlemesinin detaylarını açıkladı
BDDK yeni kredi kartı düzenlemesinin detaylarını açıkladı
BDDK'dan kredi kartı limitlerine yapılan düzenlemeyle ilgili yeni bir açıklama geldi. Kredi kartı kullanıcılarının yüzde 75'inin karardan etkilenmeyeceği belirtilen açıklamada düzenleme ile beraber limit artırımı için artık maaş bordrosu isteneceği belirtildi.
02.02.2026
01:49
Vali Çelik`ten İkinci Dönem Mesajı:
Vali Çelik'ten İkinci Dönem Mesajı: 'Geleceğimizi Eğitimle İnşa Ediyoruz'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı'nın ikinci döneminin başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı ve sağlık temennisinde bulundu.
02.02.2026
01:48
DEM Parti`den Belediyeye Kar Tepkisi:
DEM Parti'den Belediyeye Kar Tepkisi: 'Ara Sokaklar Kaderine Terk Edildi'
DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, kentte günlerdir etkili olan yoğun kar yağışının ardından belediyenin yetersiz kaldığını savunarak, özellikle ara sokaklarda yaşanan sorunlara dikkat çekti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın