Sevginin çözemeyeceği problem yoktur
Sevgiden, şefkatten yoksun çocukların uyuşturucuya yöneldiklerini belirten ve ailelerden çocuklarına yeteri kadar sevgi ve şefkat göstermelerini isteyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, sevginin çözemeyeceği problemin olmadığını söyledi.
17 OCAK 2011 PAZARTESİ 09:10 |
0 |
3755 |
0 |
|
AA |
aa |
|
Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların talep ve isteklerinin yerinde görülmesi, sorunlara çözüm bulunması amacıyla huzur toplantısı düzenlendi.
Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, emniyet müdür yardımcıları Hasan Özdemir, Ali Bin, şube müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, ilk ve ortaöğretim okulları idarecileri, esnaf ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen toplantı Yenimahalle Camii taziye evinde yapıldı. Toplantıda halkın emniyet teşkilatından beklentileri, şehir içi trafiğin sorunları, hırsızlık olayları ve uyuşturucu ile mücadele konusunda polis-halk ilişkilerinin nasıl olması gerektiği konuları görüşüldü.
"Hastalarınız için 155 Polis İmdat'ı arayıp araç isteyebilirsiniz"
Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, bunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, "Şimdiye kadar her türlü fedakarlığı yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Her konudaki dert ve sıkıntı için kapımız 24 saat açıktır. Halkımızın 155 Polis İmdat hattını aramaktan çekinmemeleri gerekir. Gerektiğinde hastası olan ve araç bulamayan vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat telefonunu arayarak hastanın en yakın sağlık kuruluşuna ekip aracıyla götürüleceği ve tedavisinin yaptırılacağı bilinmelidir. Her hangi bir konuda yapılacak ihbarlar kesinlikle gizli kalacaktır" dedi.
“Çocuklarınıza sevginizi gösterin”
Sevgiden, şefkatten yoksun çocukların uyuşturucuya yöneldiklerini ve ailelerden çocuklarına yeteri kadar sevgi ve şefkat göstermelerini isteyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, sevginin çözemeyeceği problemin olmadığını söyledi. Uyuşturucu maddenin hem biyolojik hem de psikolojik zararlarının olduğunu belirten Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, çocukların uyuşturucu ve her türlü kötü alışkanlıktan korunmaları için polisten yardım istenebileceğini dile getirdi.
Akbal, "Çocuklarımızı korumak ve kollamak için tüm emniyet teşkilatı diğer kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, muhtarlar, okul yöneticileri, okul aile birliği üyeleri ve öğrenci velileri ile birlikte ortak hareket edecektir" şeklinde konuştu.
Huzur toplantısına katılan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ahmet Güngör, trafik ile ilgili konularda, Asayiş Şube Müdürü Bilal Keçici asayiş konularında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Zafer Ercan uyuşturucu ile mücadele konusunda, Yenişehir Şehit Hayrullah Polat Polis Merkezi Amiri Dr. Bülent Akaya, şikayet ve sorunlarda izlenecek yol ile ilgili konularda vatandaşlara detaylı bilgiler aktardı. Toplantıda ayrıca, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından vatandaşlara 'Çocuklarımız ve aileler için tavsiyeler', 'Ev ve işyerlerinden hırsızlıklara karşı önlemler' ve 'Uyuşturucu madde ile mücadele' konularında broşür ve kitapçıklar dağıttı.
|
03.09.2026 23:38
 |
Bingöl Yem-Süt'te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi'ne aktarıldı |
Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait Merkez Saray Mahallesi'ndeki iki taşınmazın satış ve devir süreci tamamlandı. Bingöl Valiliği, ihale sürecine ilişkin açılan davanın mahkeme tarafından reddedildiğini, satış bedelinin tahsil edildiğini ve Bingöl İl Özel İdaresi'ne düşen payın ilgili hesaplara aktarıldığını açıkladı. |
|
03.09.2026 23:37
 |
Bingöl'de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı |
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kontrolden çıkarak dereye uçan araçta bulunan 5 kişiden 1'i hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. |
|
03.09.2026 23:35
 |
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu? |
TÜİK'in 'herkes memleketine dönseydi' simülasyonunda Bingöl'ün nasıl bir nüfusa ulaşacağı hesaplandı. Bingöllüler memleketine dönseydi kentte nasıl bir nüfus tablosu ortaya çıkardı? İşte yanıtı ve Bingöl'ün Türkiye'deki sıralaması… |
|
03.09.2026 23:34
 |
Okullar için alışverişte 'Bingöl' önerisi |
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mesut Kurtaran ve beraberindeki oda başkanları, İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Görüşmede, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okulların ihtiyaçlarına yönelik mal ve hizmet alımlarında, mevzuat çerçevesinde yerel esnaf ve işletmelerin daha fazla değerlendirilmesi gündeme geldi. |
|
03.09.2026 23:32
 |
Beş şehir, tek turizm rotası |
Bingöl, Elâzığ, Adıyaman, Tunceli ve Malatya'nın turizm potansiyeli ortak bir vizyonla ele alındı. Bakan Ersoy, beş ilin birbirini tamamlayan bir turizm coğrafyası olarak değerlendirilerek ulusal ve uluslararası görünürlüğünün artırılacağını söyledi. Bingöl'ün sahip olduğu değerlere de dikkat çeken Bakan Ersoy, bölgedeki potansiyelin doğru şekilde ürünleştirilmesi ve tanıtılması gerektiğine dikkat çekti. |
|
03.09.2026 02:07
 |
Motorine 8,24 TL zam geliyor! |
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 4 Eylül Cuma günü itibarıyla 8,24 TL zam bekleniyor. Artışın gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 92 TL'yi aşacak. 50 litrelik deponun dolum maliyeti ise 412 TL artacak. |
|
|