Sevginin çözemeyeceği problem yoktur
Sevgiden, şefkatten yoksun çocukların uyuşturucuya yöneldiklerini belirten ve ailelerden çocuklarına yeteri kadar sevgi ve şefkat göstermelerini isteyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, sevginin çözemeyeceği problemin olmadığını söyledi.
17 OCAK 2011 PAZARTESİ 09:10 |
0 |
3249 |
0 |
|
AA |
aa |
|
Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların talep ve isteklerinin yerinde görülmesi, sorunlara çözüm bulunması amacıyla huzur toplantısı düzenlendi.
Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, emniyet müdür yardımcıları Hasan Özdemir, Ali Bin, şube müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, ilk ve ortaöğretim okulları idarecileri, esnaf ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen toplantı Yenimahalle Camii taziye evinde yapıldı. Toplantıda halkın emniyet teşkilatından beklentileri, şehir içi trafiğin sorunları, hırsızlık olayları ve uyuşturucu ile mücadele konusunda polis-halk ilişkilerinin nasıl olması gerektiği konuları görüşüldü.
"Hastalarınız için 155 Polis İmdat'ı arayıp araç isteyebilirsiniz"
Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, bunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, "Şimdiye kadar her türlü fedakarlığı yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Her konudaki dert ve sıkıntı için kapımız 24 saat açıktır. Halkımızın 155 Polis İmdat hattını aramaktan çekinmemeleri gerekir. Gerektiğinde hastası olan ve araç bulamayan vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat telefonunu arayarak hastanın en yakın sağlık kuruluşuna ekip aracıyla götürüleceği ve tedavisinin yaptırılacağı bilinmelidir. Her hangi bir konuda yapılacak ihbarlar kesinlikle gizli kalacaktır" dedi.
“Çocuklarınıza sevginizi gösterin”
Sevgiden, şefkatten yoksun çocukların uyuşturucuya yöneldiklerini ve ailelerden çocuklarına yeteri kadar sevgi ve şefkat göstermelerini isteyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, sevginin çözemeyeceği problemin olmadığını söyledi. Uyuşturucu maddenin hem biyolojik hem de psikolojik zararlarının olduğunu belirten Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, çocukların uyuşturucu ve her türlü kötü alışkanlıktan korunmaları için polisten yardım istenebileceğini dile getirdi.
Akbal, "Çocuklarımızı korumak ve kollamak için tüm emniyet teşkilatı diğer kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, muhtarlar, okul yöneticileri, okul aile birliği üyeleri ve öğrenci velileri ile birlikte ortak hareket edecektir" şeklinde konuştu.
Huzur toplantısına katılan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ahmet Güngör, trafik ile ilgili konularda, Asayiş Şube Müdürü Bilal Keçici asayiş konularında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Zafer Ercan uyuşturucu ile mücadele konusunda, Yenişehir Şehit Hayrullah Polat Polis Merkezi Amiri Dr. Bülent Akaya, şikayet ve sorunlarda izlenecek yol ile ilgili konularda vatandaşlara detaylı bilgiler aktardı. Toplantıda ayrıca, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından vatandaşlara 'Çocuklarımız ve aileler için tavsiyeler', 'Ev ve işyerlerinden hırsızlıklara karşı önlemler' ve 'Uyuşturucu madde ile mücadele' konularında broşür ve kitapçıklar dağıttı.
|
11.04.2026 18:19
 |
Bingöl'de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var |
Bingöl'de lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması' geniş katılımla gerçekleştirildi. İl genelinde yapılan sınavda gençler, Umre ödülü için ter döktü. |
|
11.04.2026 18:11
 |
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında 'Denetim Raporu' Tartışması |
DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, 2025 Denetim Komisyonu raporuna muhalefet şerhi koyarak belediye yönetimini eleştirdi. Bingöl Belediyesi ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek bütçe farkının yatırım ve afet harcamalarından kaynaklandığını açıkladı. |
|
11.04.2026 17:49
 |
Bingöl'de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı |
Bingöl'de polis ekiplerinin bir haftalık çalışmasında aranan 27 kişi yakalanırken, farklı suçlara yönelik operasyonlarda 20 şüpheli hakkında işlem yapıldı. |
|
10.04.2026 22:28
 |
Vali Çelik: Bingöl'ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz |
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı. |
|
10.04.2026 22:00
 |
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi |
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi. |
|
10.04.2026 21:58
 |
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı |
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu. |
|
|