KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Kasım 2025 Perşembe
°C

Sevginin çözemeyeceği problem yoktur

Sevgiden, şefkatten yoksun çocukların uyuşturucuya yöneldiklerini belirten ve ailelerden çocuklarına yeteri kadar sevgi ve şefkat göstermelerini isteyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, sevginin çözemeyeceği problemin olmadığını söyledi.

Sevginin çözemeyeceği problem yoktur
17 OCAK 2011 PAZARTESİ 09:10
0
3057
0
AA aa

Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların talep ve isteklerinin yerinde görülmesi, sorunlara çözüm bulunması amacıyla huzur toplantısı düzenlendi.
Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, emniyet müdür yardımcıları Hasan Özdemir, Ali Bin, şube müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, ilk ve ortaöğretim okulları idarecileri, esnaf ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen toplantı Yenimahalle Camii taziye evinde yapıldı. Toplantıda halkın emniyet teşkilatından beklentileri, şehir içi trafiğin sorunları, hırsızlık olayları ve uyuşturucu ile mücadele konusunda polis-halk ilişkilerinin nasıl olması gerektiği konuları görüşüldü.
"Hastalarınız için 155 Polis İmdat'ı arayıp araç isteyebilirsiniz"
Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, bunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, "Şimdiye kadar her türlü fedakarlığı yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Her konudaki dert ve sıkıntı için kapımız 24 saat açıktır. Halkımızın 155 Polis İmdat hattını aramaktan çekinmemeleri gerekir. Gerektiğinde hastası olan ve araç bulamayan vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat telefonunu arayarak hastanın en yakın sağlık kuruluşuna ekip aracıyla götürüleceği ve tedavisinin yaptırılacağı bilinmelidir. Her hangi bir konuda yapılacak ihbarlar kesinlikle gizli kalacaktır" dedi.
“Çocuklarınıza sevginizi gösterin”
Sevgiden, şefkatten yoksun çocukların uyuşturucuya yöneldiklerini ve ailelerden çocuklarına yeteri kadar sevgi ve şefkat göstermelerini isteyen Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, sevginin çözemeyeceği problemin olmadığını söyledi. Uyuşturucu maddenin hem biyolojik hem de psikolojik zararlarının olduğunu belirten Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, çocukların uyuşturucu ve her türlü kötü alışkanlıktan korunmaları için polisten yardım istenebileceğini dile getirdi.

 Akbal, "Çocuklarımızı korumak ve kollamak için tüm emniyet teşkilatı diğer kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, muhtarlar, okul yöneticileri, okul aile birliği üyeleri ve öğrenci velileri ile birlikte ortak hareket edecektir" şeklinde konuştu.
 

Huzur toplantısına katılan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ahmet Güngör, trafik ile ilgili konularda, Asayiş Şube Müdürü Bilal Keçici asayiş konularında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Zafer Ercan uyuşturucu ile mücadele konusunda, Yenişehir Şehit Hayrullah Polat Polis Merkezi Amiri Dr. Bülent Akaya, şikayet ve sorunlarda izlenecek yol ile ilgili konularda vatandaşlara detaylı bilgiler aktardı. Toplantıda ayrıca, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından vatandaşlara 'Çocuklarımız ve aileler için tavsiyeler', 'Ev ve işyerlerinden hırsızlıklara karşı önlemler' ve 'Uyuşturucu madde ile mücadele' konularında broşür ve kitapçıklar dağıttı.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.11.2025
17:56
Bingöl`de Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 120 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl'de Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 120 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Valilik açıklamasında, sürecin hassasiyetle takip edildiği ve olayla ilgili adli ve idari tahkikatın başlatıldığı belirtildi.
26.11.2025
17:21
Tapu sahibi olanlar aman dikkat! Son 5 gün
Tapu sahibi olanlar aman dikkat! Son 5 gün
Emlak vergisinde ikinci taksit için son gün 1 Aralık. Süreyi kaçıran gayrimenkul sahiplerini aylık %3,7 gecikme faizi bekliyor. Peki kimler vergiden tamamen muaf, yeni emekli olanlar ödeme yapacak mı? İşte cezaya düşmemek için kritik ayrıntılar…
26.11.2025
17:12
EFT ve IBAN`dan para transferinde yeni dönem!
EFT ve IBAN'dan para transferinde yeni dönem!
Hazine ve Maliye Bakanlığı, EFT ve IBAN üzerinden yapılan para transferlerinde yeni bir dönemi başlatıyor. MASAK'ın hazırladığı düzenlemeyle yüksek tutarlı işlemlerde beyan şartı geliyor. 1 Ocak 2026'dan sonra kurallara uymayanlar para gönderemeyecek.
26.11.2025
15:44
Bingöl`de dezavantajlı bireyler Engelsiz Yaşam Merkezi`nde hayata katılıyorlar
Bingöl'de dezavantajlı bireyler Engelsiz Yaşam Merkezi'nde hayata katılıyorlar
Bingöl Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi düzenlediği eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dezavantajlı bireylerin yanında oluyor.
26.11.2025
15:29
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.11.2025
02:03
Seven:
Seven: 'Yarın Seçim Olsa Hazırız'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde şehrin sağlık, ulaşım, su ve deprem risklerine yönelik yürütülen çalışmalara kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, seçimlerin zamanında yapılacağını düşündüklerini ancak olası bir erken seçim durumunda teşkilat olarak hazır olduklarını vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın