KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Sevenleri ölüm ayırmıyor

Arzu Balkan " Sevenleri tabii ki ölüm ayırmıyor. Ölümle ayrılmadık" diyerek, Deniz Uğur'a gönderme yaptı.

Sevenleri ölüm ayırmıyor
27 MAYIS 2007 PAZAR 17:03
0
1121
0
AA aa
Deniz Uğur'la aşk yaşadığı iddia edilen Tamer Karadağlı'dan boşanan Arzu Balkan, son günlerde Uğur'un yaptığı açıklamalara yanıt vermekten kaçındı. Deniz Uğur'un "Sevenleri ancak ölüm ayırır" sözlerinin hatırlatılması üzerine Balkan şunları söyledi: "Boşanalı bir ay oldu. Önümde kocaman güzel günler var. Enerjimi kendi hayatıma ve çocuğuma vermek istiyorum. Sözünü ettiğiniz kişi muhatabım olan bir kişi değil. Ama yine de bir şey söylemek gerekiyorsa sevenleri tabii ki ölüm ayırmıyor. Ölümle ayrılmadık. Birbirimizi çok severek evlendik. Hepiniz bizim nasıl evlendiğimize şahit oldunuz. Hakikaten temeli aşka ve sevgiye dayanıyordu. Köklü bir ilişki yaşadık. Bu mutluluğu hepinizle paylaştık. Evlendiğimiz günü asla unutamam. İnsanlar camlardan sarkıp bize mutluluklar diledi. Kaçınılmazlık oldu ve evliliğimiz sona erdi. Ben asla sevenlerin ölümle ayrılacağını düşünmüyorum.
Dünyanın bin bir türlü hali var. Bir takım olaylar bizi sevdiklerimizden ayırabiliyor. Bu başıma gelenlerin bir tek benim başıma geldiğini de düşünmüyorum. Sokakta yürürken insanları dinledikçe bunun toplumsal bir sorun haline geldiğini görüyorum. Aldatmak ve aldatılmak. Hatta bir televizyon şirketi böyle bir program yapma teklifinde bulundu. Değerlendirme içerisindeyim. Sıcak bakıyorum" dedi.
Eminim Tamer de gururlanmıştır
Deniz Uğur'un 'Yuva yıkan bir kadın değilim' sözlerine de yanıt veren Balkan, "Benim ilişkimi bozma ve evliliğimi durdurma sebebim Tamer'in başka bir ilişkisi olduğunu düşünmemdir" diyerek isim vermekten kaçındı. Uğur'un aynı zamanda 'Tamer'e aşığım' sözlerine ise Balkan, "Ne kadar güzel. Aşık olmak güzel bir şey. Eminimki Tamer Bey çok gururlanmıştır bundan" açıklamasında bulundu. Tamer Karadağlı ile dostluklarının devam ettiğinden söz eden Balkan, 'Yeniden bir birliktelik olabilir mi?' sorularına ise "Her şeyi zaman gösterir. Ama şu anda öyle bir şey söz konusu değil" dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2026
16:05
`Ay Grubu` suç örgütüne operasyon
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı.
14.07.2026
13:42
Bingöl`de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare`ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın