KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Aralık 2025 Salı
°C

Servi bölgesi alevlere teslim! Söndürme çalışmaları sürüyor

Genç ilçesi Servi bölgesi Güzeldere ve Dedebağı köylerinde akşam çıkan orman yangını kısa sürede büyüdü. Müdahale çalışmaları gece boyunca devam eden yangının, öğlen saatlerinde önemli oranda kontrol altına alındığı öğrenildi.

Servi bölgesi alevlere teslim! Söndürme çalışmaları sürüyor
26 HAZİRAN 2021 CUMARTESİ 14:03
11
6446
1
AA aa

Dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü Genç ilçesi Servi bölgesi Güzeldere ve Dedebağı köylerinde başlayan orman yangını, kısa sürede büyüdü. Kuraklığın da etkisiyle hızla yayılan yangın, ürkütücü boyutlara ulaştı. İhbar üzerine harekete geçen Orman İşletme Müdürlüğü, 2 arazöz, 2 ilk müdahale aracı, 25 yangın işçisi ve 5 iş makinesi ile bölgeye intikal ederek yangına müdahale etmeye başladı. Köylülerin de katıldığı söndürme çalışmalarında büyük bir alan küle dönerken, söndürme çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği, yangının önemli oranda kontrol altına aldındığı ve çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

İki köyde başlayan yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, yangının tümüyle söndürülmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83977)
26 Haziran 2021 Cumartesi 16:11
Servi değil. Sivan'a bağlı köyler. Servi belde adı bölge adı değil. Sözkonusu köyler serviye bağlı degildir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84022)
28 Haziran 2021 Pazartesi 12:18
@Misafir Kullanıcı Malı mülkü, doğası yanan benim. Editoryal hattaya dikkat çektim. Boş yapma.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84010)
27 Haziran 2021 Pazar 22:45
@Misafir Kullanıcı Eleman dediğin adamın köyü, malı mülkü yandı. Sadece bir düzeltmeydi. Boş konuşma. Sen yorum yaparken ben üç gündür alevler içinde mücadele ediyorum. Git başka duvara işe
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83997)
27 Haziran 2021 Pazar 13:15
@Misafir Kullanıcı Koyun can derdinde kasap et derdinde...Orman ve hayvanlar cayır cayır yanarken bu eleman beldenin köylerin isim derdinde...
09.12.2025
03:19
Bingöllü Doktor Ankara`da Umut Oldu
Bingöllü Doktor Ankara'da Umut Oldu
Aylar süren ağrılar ve geciken tanının ardından Ankara'da ameliyat olan Çiğdem Dursun Varol, Bingöllü hemşehrimiz Op. Dr. Mehmet Ali Çaparlar'ın başarılı operasyonuyla sağlığına kavuştu. Çaparlar'a teşekkür ederek tedavi sürecindeki ilgi ve güven için memnuniyetini dile getiren Varol, tavsiyelerini de paylaştı.
09.12.2025
03:17
Mutluca sakinleri mutsuzca seslendiler!
Mutluca sakinleri mutsuzca seslendiler!
Köylüler, defalarca ilettikleri taleplerin karşılıksız kalmasından şikâyet ederek '2025 yılında hâlâ yol beklemek zorunda kalıyoruz' diyerek tepkilerini dile getirdi.
09.12.2025
03:15
BİGED`den Ödüllü Dama Turnuvası
BİGED'den Ödüllü Dama Turnuvası
Başvurular 15 Aralık 2025 tarihine kadar kabul edilecek. Dernek, strateji ve zekâ gerektiren bu köklü oyuna ilgi duyan tüm vatandaşları turnuvaya katılmaya davet etti.
09.12.2025
03:14
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Çalışmalar kapsamında yakalanan 2 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.
09.12.2025
03:13
Zıktê Sürkap`tan Engelliler İçin Kahvaltı Programı
Zıktê Sürkap'tan Engelliler İçin Kahvaltı Programı
Engelli bireylerin toplumda daha görünür, daha bağımsız ve daha aktif bireyler olmasını arzu ettiklerini söyleyen Atalay; 'Hayatımızdaki zorlukların sevgi ve empatiyle aşılacağına inanıyoruz' dedi.
09.12.2025
03:08
Bingöl Umut Kervanı`ndan 203 Aileye kış desteği
Bingöl Umut Kervanı'ndan 203 Aileye kış desteği
Kasım ayı faaliyet raporunu açıklayan Bingöl Umut Kervanı, gıda, giyim ve nakit desteklerini kapsayan yardımlarla 203 aileye ulaştı. Kış şartlarının ağırlaşmasıyla çalışmalarını hem Bingöl'de hem de mazlum coğrafyalarda artıran dernek, toplamda 1,5 milyon TL'yi aşan yardımlarıyla dikkat çekerken, hayırseverleri kış desteklerine katkı sunmaya çağırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın