KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mart 2026 Pazartesi
°C

Servi bölgesi alevlere teslim! Söndürme çalışmaları sürüyor

Genç ilçesi Servi bölgesi Güzeldere ve Dedebağı köylerinde akşam çıkan orman yangını kısa sürede büyüdü. Müdahale çalışmaları gece boyunca devam eden yangının, öğlen saatlerinde önemli oranda kontrol altına alındığı öğrenildi.

Servi bölgesi alevlere teslim! Söndürme çalışmaları sürüyor
26 HAZİRAN 2021 CUMARTESİ 14:03
11
6595
1
AA aa

Dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü Genç ilçesi Servi bölgesi Güzeldere ve Dedebağı köylerinde başlayan orman yangını, kısa sürede büyüdü. Kuraklığın da etkisiyle hızla yayılan yangın, ürkütücü boyutlara ulaştı. İhbar üzerine harekete geçen Orman İşletme Müdürlüğü, 2 arazöz, 2 ilk müdahale aracı, 25 yangın işçisi ve 5 iş makinesi ile bölgeye intikal ederek yangına müdahale etmeye başladı. Köylülerin de katıldığı söndürme çalışmalarında büyük bir alan küle dönerken, söndürme çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği, yangının önemli oranda kontrol altına aldındığı ve çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

İki köyde başlayan yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, yangının tümüyle söndürülmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83977)
26 Haziran 2021 Cumartesi 16:11
Servi değil. Sivan'a bağlı köyler. Servi belde adı bölge adı değil. Sözkonusu köyler serviye bağlı degildir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84022)
28 Haziran 2021 Pazartesi 12:18
@Misafir Kullanıcı Malı mülkü, doğası yanan benim. Editoryal hattaya dikkat çektim. Boş yapma.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84010)
27 Haziran 2021 Pazar 22:45
@Misafir Kullanıcı Eleman dediğin adamın köyü, malı mülkü yandı. Sadece bir düzeltmeydi. Boş konuşma. Sen yorum yaparken ben üç gündür alevler içinde mücadele ediyorum. Git başka duvara işe
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83997)
27 Haziran 2021 Pazar 13:15
@Misafir Kullanıcı Koyun can derdinde kasap et derdinde...Orman ve hayvanlar cayır cayır yanarken bu eleman beldenin köylerin isim derdinde...
09.03.2026
02:40
12Bingölspor`da alarm! Puan farkı 7`ye düştü
12Bingölspor'da alarm! Puan farkı 7'ye düştü
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sahasında Erciyes 38 FK ile 1-1 berabere kalan Bingöl temsilcisinde galibiyet hasreti üç maça çıkarken, lider ile en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 7'ye kadar geriledi. Yeşil beyazlı ekibin önündeki kritik karşılaşmalarda hata yapma lüksü yok!
09.03.2026
02:38
İran`da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da Uzmanlar Meclisi, ABD-İsrail'in 28 Şubat'taki hava saldırısında öldürülen Ali Hamaney'in ardından liderlik makamına oğlu Mücteba Hamaney'in 'ezici oy çoğunluğuyla' seçildiğini duyurdu.
09.03.2026
02:37
Bingöl`de Jandarma Operasyonları: 38 şüpheli yakalandı
Bingöl'de Jandarma Operasyonları: 38 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin bir haftalık çalışmaları kapsamında 38 şüpheli hakkında işlem yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 5 kişi tutuklandı. Aynı dönemde 25 olaya müdahale edilirken uyuşturucu maddeler ve tarihi olduğu değerlendirilen sikkeler ele geçirildi.
09.03.2026
02:35
Enkazdan atölyeye uzanan azim!
Enkazdan atölyeye uzanan azim!
6 Şubat depremlerinde AFAD gönüllüsü olarak Gaziantep'in İslâhiye ilçesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Bingöllü Nevin Baysan, bugün memleketinde kurduğu mobilya atölyesiyle hem üretim yapıyor hem de kadın girişimcilere örnek oluyor.
09.03.2026
02:34
Kırsalda yol açma çalışmaları devam ediyor
Kırsalda yol açma çalışmaları devam ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmaları devam ediyor.
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik`ten İlk Roman:
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın