KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Şubat 2026 Salı
°C

Servi bölgesi alevlere teslim! Söndürme çalışmaları sürüyor

Genç ilçesi Servi bölgesi Güzeldere ve Dedebağı köylerinde akşam çıkan orman yangını kısa sürede büyüdü. Müdahale çalışmaları gece boyunca devam eden yangının, öğlen saatlerinde önemli oranda kontrol altına alındığı öğrenildi.

Servi bölgesi alevlere teslim! Söndürme çalışmaları sürüyor
26 HAZİRAN 2021 CUMARTESİ 14:03
11
6558
1
AA aa

Dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü Genç ilçesi Servi bölgesi Güzeldere ve Dedebağı köylerinde başlayan orman yangını, kısa sürede büyüdü. Kuraklığın da etkisiyle hızla yayılan yangın, ürkütücü boyutlara ulaştı. İhbar üzerine harekete geçen Orman İşletme Müdürlüğü, 2 arazöz, 2 ilk müdahale aracı, 25 yangın işçisi ve 5 iş makinesi ile bölgeye intikal ederek yangına müdahale etmeye başladı. Köylülerin de katıldığı söndürme çalışmalarında büyük bir alan küle dönerken, söndürme çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği, yangının önemli oranda kontrol altına aldındığı ve çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

İki köyde başlayan yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, yangının tümüyle söndürülmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83977)
26 Haziran 2021 Cumartesi 16:11
Servi değil. Sivan'a bağlı köyler. Servi belde adı bölge adı değil. Sözkonusu köyler serviye bağlı degildir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84022)
28 Haziran 2021 Pazartesi 12:18
@Misafir Kullanıcı Malı mülkü, doğası yanan benim. Editoryal hattaya dikkat çektim. Boş yapma.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84010)
27 Haziran 2021 Pazar 22:45
@Misafir Kullanıcı Eleman dediğin adamın köyü, malı mülkü yandı. Sadece bir düzeltmeydi. Boş konuşma. Sen yorum yaparken ben üç gündür alevler içinde mücadele ediyorum. Git başka duvara işe
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83997)
27 Haziran 2021 Pazar 13:15
@Misafir Kullanıcı Koyun can derdinde kasap et derdinde...Orman ve hayvanlar cayır cayır yanarken bu eleman beldenin köylerin isim derdinde...
17.02.2026
02:22
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI grubu sigara fiyatlarına 17 Şubat 2026'dan itibaren geçerli yaklaşık 10 TL zam geldi. Güncel listede en ucuz sigara 100 TL, en pahalısı ise 115 TL oldu.
17.02.2026
01:55
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.02.2026
19:46
Bingöl`de Çaya Yüzde 30 Zam
Bingöl'de Çaya Yüzde 30 Zam
Artan maliyetler nedeniyle Bingöl'de çay fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. 13 TL'lik yeni rayiç sonrası esnaf temsilcileri, düzenlemenin zorunlu olduğunu vurguladı.
16.02.2026
19:25
Bingöl`de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Bingöl'de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Kapsül halinde 88 parça uyuşturucu yutan şüpheliler, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.02.2026
19:24
Hesarek`te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Hesarek'te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Yeşilay ve Narkotik'ten Bingöl Hesarek Kayak Merkezinde farkındalık etkinliği düzenlendi. Karaca; 'Bağımlılıkla mücadelede en güçlü yöntem, sorun ortaya çıkmadan önce önlemektir. Bu nedenle özellikle gençlerimize ve ailelerimize ulaşarak koruyucu ve önleyici çalışmalarımızı anlatıyoruz' dedi.
16.02.2026
19:23
Hesarek`e ziyaretçi akını
Hesarek'e ziyaretçi akını
Bingöl'de kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hesarek Kayak Merkezi, ziyaretçi akınına uğradı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın