KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Servi bölgesi alevlere teslim! Söndürme çalışmaları sürüyor

Genç ilçesi Servi bölgesi Güzeldere ve Dedebağı köylerinde akşam çıkan orman yangını kısa sürede büyüdü. Müdahale çalışmaları gece boyunca devam eden yangının, öğlen saatlerinde önemli oranda kontrol altına alındığı öğrenildi.

Servi bölgesi alevlere teslim! Söndürme çalışmaları sürüyor
26 HAZİRAN 2021 CUMARTESİ 14:03
11
6993
1
AA aa

Dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü Genç ilçesi Servi bölgesi Güzeldere ve Dedebağı köylerinde başlayan orman yangını, kısa sürede büyüdü. Kuraklığın da etkisiyle hızla yayılan yangın, ürkütücü boyutlara ulaştı. İhbar üzerine harekete geçen Orman İşletme Müdürlüğü, 2 arazöz, 2 ilk müdahale aracı, 25 yangın işçisi ve 5 iş makinesi ile bölgeye intikal ederek yangına müdahale etmeye başladı. Köylülerin de katıldığı söndürme çalışmalarında büyük bir alan küle dönerken, söndürme çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği, yangının önemli oranda kontrol altına aldındığı ve çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

İki köyde başlayan yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, yangının tümüyle söndürülmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83977)
26 Haziran 2021 Cumartesi 16:11
Servi değil. Sivan'a bağlı köyler. Servi belde adı bölge adı değil. Sözkonusu köyler serviye bağlı degildir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84022)
28 Haziran 2021 Pazartesi 12:18
@Misafir Kullanıcı Malı mülkü, doğası yanan benim. Editoryal hattaya dikkat çektim. Boş yapma.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84010)
27 Haziran 2021 Pazar 22:45
@Misafir Kullanıcı Eleman dediğin adamın köyü, malı mülkü yandı. Sadece bir düzeltmeydi. Boş konuşma. Sen yorum yaparken ben üç gündür alevler içinde mücadele ediyorum. Git başka duvara işe
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83997)
27 Haziran 2021 Pazar 13:15
@Misafir Kullanıcı Koyun can derdinde kasap et derdinde...Orman ve hayvanlar cayır cayır yanarken bu eleman beldenin köylerin isim derdinde...
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
17.08.2026
01:17
Yeşilay Bingöl bağımlılıkla mücadele için sahada
Yeşilay Bingöl bağımlılıkla mücadele için sahada
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadelede farkındalığı artırmak ve ihtiyaç duyan vatandaşları doğru desteğe yönlendirmek amacıyla pazar yeri, cadde ve kahvehanelerde bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.
17.08.2026
01:16
Atıl alan modern dil merkezine dönüştürüldü
Atıl alan modern dil merkezine dönüştürüldü
Zazaca ve Kürtçenin de aralarında bulunduğu farklı dillerde uluslararası geçerliliğe sahip sınavların yapılabileceği 30 bilgisayarlı Dil Laboratuvarı ve Yabancı Dil e-Sınav Merkezi hizmete açıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın