Aralarında Bingöl'ünde bulunduğu Doğu ve Güneydoğuda ki 8 ildeki Jandarma birliklerinin koordinesini yürüten Jandarma Tuğgeneral Hacı İlbaş, Bingöl'de faaliyet gösteren Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu'na iade-i ziyarette bulundu ve federasyonun hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Federasyon Başkanı Ziya Sözen, Tuğgeneral İlbaş'a federasyon çalışmaları hakkında bilgiler de verdi.
Federasyonun çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını dile getiren Tuğgeneral İlbaş: “Her ortamda şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve kahraman köy korucularımızın yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olmaya, onlara destek sunmaya hazırız” dedi.
Ziyaret esnasında Tuğgeneral İlbaş tarafından Federasyon Başkanı Ziya Sözen'e ziyaret anısına plaket takdim edildi.