KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Seçilenlere mesaj! 'Memleketimiz için ciddi mesai harcanmalı'

Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu Sözcüsü Orhan Açıkbaş, 'Seçilenlerin her şeyden önce şehrimize ve aziz hemşerilerimize faydalı olma noktasında bu şehrin bir evladı olarak, önümüzdeki 5 yıllık zaman sürecinde neler yapılabileceği hususunda ciddi mesailer harcamaları gerekir' dedi.

Seçilenlere mesaj!
21 NİSAN 2024 PAZAR 00:47
7
2127
8
AA aa

Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu Sözcüsü Açıkbaş, yaptığı açıklamada 31 Mart'ta yapılan seçim sonucunu değerlendirdi.

Seçim sonucunun hayırlı olmasını temenni eden Açıkbaş, seçilmiş belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve muhtarlara başarılar diledi.

"Seçim öncesinde vaat edilen projeleri ve bu projelerin hayata geçirilmesi için BİNSİDAP olarak seçim sonrası süreçte de bu taleplerin takipçisi olacağız ve projelerin hayata geçmesi için bizlerde seçilen belediye başkanımıza katkı sunacağız.” ifadelerine yer veren Açıkbaş, şöyle devam etti:

"Seçilen İl, ilçe, belde belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve tüm muhtarlarımız hizmet noktasında önceki dönemleri de göz önünde bulundurarak hareket etmelidirler. Zira dünden bugüne şehrimize ve halkımıza hizmet noktasında neler yapıldı veya neler yapılabilirdi evvela bunları irdelemek gerekiyor. Yine seçilenlerin her şeyden önce şehrimize ve aziz hemşerilerimize faydalı olma noktasında bu şehrin bir evladı olarak, önümüzdeki 5 yıllık zaman sürecinde neler yapılabileceği hususunda ciddi mesailer harcamaları gerekir. 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçlarının memleketimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109162)
23 Nisan 2024 Salı 23:03
.... yorumlara bakıyorum da topunuz fitne , fesat, bataklık içindesiniz, iki dakika adam kalın be...herşeye bir yorumu olan Herboloklar...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109146)
22 Nisan 2024 Pazartesi 10:54
Evet çalmak çırpmak için iyi değerlendirirler merak etmeyin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109141)
21 Nisan 2024 Pazar 18:11
Memlekette kimler söz sahibi olmuş. Bingöl halkından kimse yokmu önerisi tavsiyesi projesi olan. Bingöl genç olmuş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110040)
14 Haziran 2024 Cuma 16:00
@Misafir Kullanıcı @misafir 109156 kibirli birine hak ettiği şekilde muamele de bulunacaksın nokta
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109156)
23 Nisan 2024 Salı 03:05
@Misafir Kullanıcı İşiniz gücünüz hedef göstermek. Aydın hoca bu memlekette binlerce öğrenciyi mezun etmiştir. Ayıp değil mi koskoca adamla dalga geçmeniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109148)
22 Nisan 2024 Pazartesi 15:30
@Misafir Kullanıcı Bir iki kelimede o söyleseydi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109147)
22 Nisan 2024 Pazartesi 13:34
@Misafir Kullanıcı Olmaz olur mu, Bingölün entelektüel(!) şahsiyetlerinden Aydın Başoğuz var mesela.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109139)
21 Nisan 2024 Pazar 13:32
İyi helal olsun sivil toplum kuruluşları dernekler ve vakıflar üzerinden rant çıkar ilişkisine girmeyip görevlerini yapanlar da var. Veya öyle görünüyorlar..
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
01.07.2026
08:20
Bingöl`de ‘koruyucu aile` çağrısı
Bingöl'de 'koruyucu aile' çağrısı
Bingöl'de Koruyucu Aile Günü'nde farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Yürütülen çalışmalarla koruyucu aile hizmetinin toplumun her kesiminde daha fazla tanınmasını amaçladıklarını belirten Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, daha fazla çocuğun sevgi dolu bir aile ortamında büyümesine katkı sağlamayı ve koruyucu aile bilincini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.
01.07.2026
08:16
Sarım Çayı`nda kaybolmuştu! Cansız bedenine ulaşıldı
Sarım Çayı'nda kaybolmuştu! Cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi sınırlarında bulunan Sarım Çayı'na düşen Vedat Karabulut'un cansız bedeni, 18 gün sonra, kaybolduğu yerden 2,5 kilometre ileride bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın