Bingöllülerin yoğun olarak yerleştikleri ilçelerin arasında bulunan Sancaktepe'de bir araya gelen hemşerilerimiz, sosyal ve siyasi arenada daha etkin olmamız için güç birliği içerisinde olması gerektiği vurgulandı.
Kurucu başkanlığına Şahin Delikanlı'nın seçildiği derneğin toplantısı, Samandıra Koçlar restaurantta gerçekleşti. Aralarında Sancaktepe belediye başkan yardımcısı Hasan Kamal, ilçe Müftüsü Yusuf Bingöl, Ak Parti kurucu belde başkanı Sabri Balaman, işadamı Erdal Eğin, Adaklı Hösnekliler dernek başkanı Çelebi Çınlayan, Adaklı Kantar köyü dernek başkanı İsmail Şenyuva, Sancaktepe esnaf odası başkanı Sabri Eser ve çok sayıda hemşerimizin katıldığı toplantıda, ilçede ikamet eden her Bingöllünün derneğe üye yapılarak, sosyal ve dayanışma çalışmaları başlatıldı.
İlçe belediye başkanı İsmail Erdem ile beraber feshane Bingöl tanıtınm günlerine katılan başkan Şahin Delikanlı, gerçekleşen tanıtım günlerine olan katılıma gurur duyduğunu belirtti.