KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Sağlıkta akıl almaz işler oluyor

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü'nde iki hafta önce yapılan Sağlık İl Müdürlüğü Güvenliği ve 1 Nolu Sağlık Ocağı Güvenliği için alımı yapılan 14 güvenlikçi, sabah mesaisi doldurulduktan sonra işten alındı.

Sağlıkta akıl almaz işler oluyor
04 AĞUSTOS 2008 PAZARTESİ 10:17
0
1925
0
AA aa
Son günlerde birçok eleştiri alan İl Sağlık Müdürlüğü, akıl almaz bir olayla eleştiri oklarının hedefi oldu. İki hafta önce İl Sağlık Müdürlüğü'nde yapılan güvenlik personeli alım işinde yerleştirilen toplam 14 güvenlikçi Cuma günü sabah mesaisine üniformalarını giyip başladılar. Öğle paydosu arasında gelen bir talimatla güvenlikçiler, işi bırakmak zorunda kaldı. Buna bir anlam veremediklerini ifade eden işten alınan güvenlikçiler, yapılan uygulamadan hiçbir şey anlayamadıklarını söylediler. İşe alındıktan sonra Cuma günü üniformalarını giyip işe başladıklarını söyleyen güvenlikçiler, anlam vermedikleri bir biçimde işi bırakmak zorunda kaldıklarını söylediler. Yapılan ihalede 1 Nolu Sağlık Ocağı Güvenliği için 6, Sağlık İl Müdürlüğü Güvenliği için 7 ve bir de şef olmak üzere 14 işçi işe alınmış ve sadece sabah çalıştıktan sonra işten alınmıştı.

İhale kimin menfaatine dokundu!
İki hafta önce yapılan ihalede bazılarının menfaatlerinin zedelendiği yüzünden alımı yapılan elemanların işten alındığı iddiaları da güçlük kazanıyor. İhalenin yapıldığı gün müdürlükte sert tartışmaların yaşandığı ve kurum içerisinde yüksek seste bağrışmaların olduğu söylemleri de işten alınan elemanların neden alındığını gözler önüne seriyor. 

 


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın