KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Şubat 2025 Perşembe
°C

Sağlık hizmetleri devam ediyor

Milletvekili fehmioğlu, 100 yataklı devlet hastanesi ile 150 yataklı kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi'nin yapılması durumunda hastane kampüs projesinin tamamlanacağını ifade ederek, kentteki sağlık hizmetleri aralıksız devam edecek dedi.

Sağlık hizmetleri devam ediyor
16 EYLÜL 2017 CUMARTESİ 01:21
0
2101
0
AA aa

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı il, ilçe, işyeri temsilcileri ile kadın ve gençlik kollarının katılımı ile Eylül Ayı İl Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen İl Divan Kurulu Toplantısı'na AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Ak Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemür, Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Mücahit Çelik, Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, Sağlık-Sen Bingöl Şubesi yönetim kurulu üyeleri, il, ilçe ve işyeri temsilcileri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda üye katıldı.

Sendikacılığın dünü ve bugününden bahsederek, Sağlık-Sen ile birlikte kazanımlar hususunda sendikacılığın büyük bir ivme kazandığını, yetkiyi aldığı tarihten bu yana Sağlık-Sen'in almış olduğu kazanımlar ile çalışanların yüzünün güldüğünü dile getiren Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, Elde edilen kazanımların yanı sıra çalışanların hak ve menfaatlerine yönelik yapılması gereken çok önemli işlerin olduğunu dile getirdi.

“ÜLKE MENFAATİ ELBETTE HER TÜRLÜ MENFAATİN ÖNÜNDEDİR”

Ülke olarak olağanüstü dönemlerden geçildiğini anımsatan Arslan; “ 15 Temmuz hain darbe girişimi ile zirve yapan iç güvenlik tehditleri, Arap Baharı ve Suriye olayları neticesinde oluşan dış tehditler, bizleri ister istemez mutedil adımlar atmaya zorunlu kılmıştır. Ülke menfaati elbette her türlü menfaatin önündedir. Elbette kâinat var oldukça Hak mücadelesi devam edecek, bu Hak mücadelesi, emaneti teslim edinceye kadar fasılasız şekilde sürecektir. Hak mücadelemizin, yenilikçi ve üretken sendikacılık kimliğimizin çalışanlar ve milletimiz nazarında gördüğü takdire layık olmak, sendikal politikalarımıza duyulan güveni sarsmamak adına daha fazla çalışacak, daha etkin bir mücadele ortaya koyacağız. Sağlık ve sosyal hizmet alanında sendikacılığı, bizden önce yetkiyi elinde bulunduranların hayal bile edemeyeceği seviyelere çıkardık. Giyim yardımı, yemek yardımı, görevde yükselme sınavı gibi talepleri ağzında sakız gibi çiğneyen ilkel sendikacılığı, memura toplu sözleşme hakkı elde eden, çalışanlarımızın mesleki niteliklerine katkı sağlayan kazanımlara imza atan, mahsuplaşma, lisans tamamlama gibi önemli kazanımlar elde eden ve Sayın Cumhurbaşkanımızın söz verdiği ve çalışmalarının yapıldığı yıpranma payı gibi sosyal güvenlik sisteminde değişiklik gerektiren makro düzeyde kazanımlar elde eden çağdaş ve etkin sendikacılığa taşıdık” diye konuştu.

Memur-Sen'in yeni Türkiye vizyonuna göre hareket ettiğini belirten, Memur- Sen Bingöl İl Başkanı Mücahit Çelik ise, değerlerin yaşayıcısı, yaşatıcısı, sözcüsü, çağın erdemliler hareketinin tutarlı, kararlı ve vakarlı öncüsü olduğunu, Memur-Sen ailesi olarak her zaman ve zeminde ayrıştırıcı anlayışlara karşı birleştirici ve bütünleştirici olduklarını, bu yolda sorumluluk almaktan asla kaçınmadıklarını, etnik, mezhepsel, bölgesel ve ideolojik sendikacılık yerine hizmet, akademik, toplumsal ve değerler sendikacılığı yaptıklarını, erdemli yolculuğa kamu görevlileri, ülke, millet ve insanlık için hizmet üreterek devam ettiklerini dile getirdi.

SAĞLIK İÇİN, BERABERLİK ÇAĞRISI

Sağlıkta hükümet olarak devrim yaptıklarını hatırlatan ve yatırımların devam ettiğini dile getiren AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Bingöl'de yapılacak olan Hastane Kampüs'ünde tamamlanacağını söyledi.

Aile hekimliği uygulaması, sağlık teşkilatının yeniden yapılandırılması gibi önemli sağlık hizmetlerin yapıldığını dile getiren Fehmioğlu; “ilimizde de hizmetler devam ediyor. 100 yataklı devlet hastanesi ile 150 yataklı kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinin hastane yanına yapılarak hastane kampus projesinin tamamlanacak. Böylece sağlık hizmetlerinde çok önemli mesafeler kat edilip,  ilimizdeki hizmetlerin özelikle sağlık hizmetlerinin daha da kaliteli, çağdaş ve ulaşılabilir olması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.

Sağlık-Sen Bingöl Şubesi İl Divan Kurulu soru ve cevap faslından sonra toplantı sona erdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.02.2025
18:11
Bingöl depreme ne kadar hazır? Vali Usta tek tek açıkladı
Bingöl depreme ne kadar hazır? Vali Usta tek tek açıkladı
Yapı stokundan dönüşüm çalışmalarına, çadır stokundan çadır kent alanlarına, Master planından tatbikat ve arama kurtarma ekiplerine kadar birçok konuda detay veren Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, 7 ilçe Kaymakamlığı bünyesinde olası afetlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla İlçe Afet Yönetim Merkezleri kurulduğunu vurguladı.
06.02.2025
17:56
Bingöl`de 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı
Bingöl'de 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı
Bingöl'de, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler anıldı. Mezarlar ziyaret edilip mevlid okutuldu, ikramlar yapıldı.
06.02.2025
17:27
Bingöl`de tarihi eser kaçakçılığı! 4 gözaltı
Bingöl'de tarihi eser kaçakçılığı! 4 gözaltı
Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
06.02.2025
16:33
Keskin:
Keskin: 'Bir an önce harekete geçilmelidir'
6 Şubat depremlerinin 2. yılına dair açıklamada bulunan Bingöl İMO Temsilcisi Keskin'den olası yeni depremler için çağrı; 'Türkiye sıradaki afeti çaresizce beklemektedir! Sorumlular bir an önce harekete geçmelidir!'
06.02.2025
15:06
Bingöl Üniversitesi Termal Tesisleri Kapatıldı
Bingöl Üniversitesi Termal Tesisleri Kapatıldı
Bingöl Üniversitesi Ilıcalar Uygulama Oteli ve Termal Tesisi, Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'nın ziyareti sırasındaki incelemesi sonrası denetim yapıp numune alan Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce 15 gün süreyle kapatıldı.
05.02.2025
21:08
Bingöl`de hırsızlık olaylarına karışan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de hırsızlık olaylarına karışan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de ev ve işyerinde 3 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 6 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın