KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2025 Cuma
°C

Sağlık çalışanlarının bayramını kutladılar

AK Parti Bingöl Milletvekilleri, yaptıkları açıklamayla Bingöl'de görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarının '14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladılar

Sağlık çalışanlarının bayramını kutladılar
14 MART 2008 CUMA 10:11
0
1004
0
AA aa
‘14 Mart Tıp Bayramı' münasebetiyle bir açıklamada bulunan AK parti Bingöl Milletvekilleri Cevdet Yılmaz, Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, Bingöl'de görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladılar.
Tıbbın temel amacının, tüm insanların daha sağlıklı, daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmek olduğunun belirtildiği açıklamada, “Tıp, bu yönde geçmişten gelen tüm birikimleri de kullanarak sürekli bir ilerleme içerisinde olmuştur” ifadelerine yer verildi.
Tarih boyunca toplumsal yaşam içerisinde değişik statülere sahip olan hekimliğin, insan yaşatmaya ve insan acısını azaltmaya amaç edilen yaklaşımıyla, kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olduğunun vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi.
“Sağlık hizmetlerinin en yaygın ve en etkili biçimde halkımıza ulaştırılmasını Cumhuriyetin kurulmasında bu yana temel ilke edilen Türkiye'de AK Parti dönemimde de önemli adımlar atılmış ve tıp daima, dünyadaki gelişmelerin hiçbir zaman gerisinde kalmamış. Doktorlarımızın ve diğer sağlık personelinin gösterdikleri üstün çabalar ile kimi zaman da bu gelişmelere öncülük ederek, tıp bilimini yönlendirilmiş. Bugün bilim adamlarımızın, yurdumuzda ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptıkları başarılı çalışmalarla tıp bilimine katkıda bulunmasından hepimiz gurur duymaktayız. Sağlık hizmetlerinde ulaştığımız düzey sevindirici olarak değerlendirilebilir. Ancak hiçbir zaman yeterli görülmemelidir. Çağdaşlık yarışındaki iddiamızın sürdürülebilmesi için sağlık sistemimizin geliştirilmesi, bu kapsamda insanımıza daha kaliteli sağlık hizmeti verilmesi öncelikli görevlerimizden biri olmalıdır. Sağlık sistemimizin aksayan yönlerinin düzeltilmesi ve insanımızın ihtiyaçlarının daha iyi karşılaması yönünde beklenilen adımlar atılırken, kendi toplumsal gerçeğimiz göz ardı edilmemeli, sorunlara uzun vadeli, kalıcı çözümler üretilmelidir. Temel hedefimiz, vatandaşlarımızı en iyi yaşam koşullarına kavuşturmak, onların sağlık, eğitim ve diğer sosyal hizmetlerden daha iyi yararlanmasını sağlamaktır. Millet ve devlet olarak göstereceğimiz planlı ve özverili çabaların, bilimsel destekli olarak yürütülmesi, amaçlara ulaşılması konusunda yok gösterici olacaktır. Bu düşüncelerle tüm doktorlarımızın ve diğer sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sağlık ve mutluluk dolu günler diliyoruz.”
 





BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2025
19:32
Hesarek`e ruhsat engeli! Kapatıldı!
Hesarek'e ruhsat engeli! Kapatıldı!
Bingöl'de Üniversite Termal Tesisinin ardından bir kapatma kararı da Hesarek Kayak Merkezi için verildi. Türkiye'deki birçok tesis için verilen karardan etkilenen Hesarek'te yatılı konaklama ile teleferik ve telesiyej sistemi kapatıldı. Kafeterya ve acemi pisti açık olacak.
07.02.2025
18:11
Bingöl`de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 77 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeni ile 77 köy yolu ulaşıma kapandı.
07.02.2025
14:17
Bingöl`de ‘İŞKUR Gençlik Programı` sözleşmesi imzalandı
Bingöl'de 'İŞKUR Gençlik Programı' sözleşmesi imzalandı
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), devlet üniversiteleriyle birlikte öğrencilerin istihdam edilebilirliğini artırmak ve aynı zamanda öğrencilere bilgi, beceri, çalışma alışkanlığı ve disiplin kazandırmak amacıyla İŞKUR Gençlik Programı'nı başlattı. Bu kapsamda Bingöl Üniversitesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında iş birliği sözleşmesi imzalandı.
07.02.2025
13:59
Termal Tesis Konusu ‘Bürokratik Krize` mi dönüştürülüyor?
Termal Tesis Konusu 'Bürokratik Krize' mi dönüştürülüyor?
Hijyen noktasında eleştirilerin odağındaki Bingöl Üniversitesi Ilıcalar Uygulama Oteli ve Termal Tesisi'nin 15 gün süreyle kapatılması bürokratik krizi tetikledi. Üniversite kanadı bunu 'Rektörü yıpratma' olarak yansıtırken, kamuoyu ise kapatma kararı nedeniyle Valiyi takdir ve tebrik ediyor. Yorumlar ise karşılıklı suçlama ve savunma odaklı sürüyor! İşin aslı ne? Kim ne yapmak istiyor?
07.02.2025
12:32
Bingöl Üniversitesi`nden termal tesisleri için ‘sıkı tedbir` vurgusu!
Bingöl Üniversitesi'nden termal tesisleri için 'sıkı tedbir' vurgusu!
Tesisteki hijyen sorununa dair alınan yeni kararları duyuran Bingöl Üniversitesi, 'Bu tür durumların önlenmesine dair radikal tedbirler almış bulunuyor ve bu tedbirleri kararlılıkla devam ettireceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz' açıklamasında bulundu. Alınan tedbirler is şöyle sıralandı;
07.02.2025
12:01
Bingöl`de ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 8 tabanca, av tüfeği fişek ve mermi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın