KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Aralık 2025 Perşembe
°C

Sağlar ve beraberindekilerden kurum ziyaretleri

AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Defterdarlık, Milli Eğitim ve Müftülüğü ziyaret edip hem çalışmalarla ilgili bilgi aldı, çözüm odaklı çalışmalarda destek mesajını iletti.

Sağlar ve beraberindekilerden kurum ziyaretleri
05 EYLÜL 2022 PAZARTESİ 21:49
8
2224
5
AA aa

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'ndan yapılan basın duyurusunda, AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin Defterdarlık, Milli Eğitim ve Müftülüğü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldığı kaydedildi.

İl Müftüsü Mustafa Topal, depreme dayanıksız olduğu için yıkılan camilerden 6'sında yapım çalışmalarının başladığını, 1 camide ise proje büyütme nedeniyle çalışmaların yakın bir tarihte başlayacağını, kaba inşaatın yıl sonuna doğru bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Müftü Topal, 4-6 yaş grubunda 6 olan derslik sayısına 12 derslik ilave edileceğini, çift öğün eğitim verileceğini, yeni camiiler ve mahallelerde devam eden Kuran Kurslarında da 4-6 yaş çocuklarımıza eğitim verileceğini belirtti.

Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde yeni eğitim öğretim yılını tebrik eden AK Parti İl Başkanı Sağlar, Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel'den kurum faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yücel şu bilgileri paylaştı: “Kapalı olan 26 Köy Okulu'nu açtık. 30 köy okulunu onardık. 11 Anaokul, Meslek ve Anadolu Liseleri'nde onarım çalışmaları yaptık. Temel Eğitimde toplamda 75 okul onarıldı. Ücretsiz Ders Kitaplarımız hazır. Bunun yanında bu yıl ilk defa yardımcı kaynakları da ücretsiz bir şekilde dağıtacağız. 400 bin yardımcı kaynağı öğrencilerimize ücretsiz teslim edeceğiz. Kuruca Köyümüzde Köy Yaşam Merkezi kuruyoruz. İçerisinde okuma, yazma, halk eğitim kursları, sağlık evi, siyer, trafik parkuru, anaokulu gibi Türkiye'de ilk olacak bir uygulamayı hayata geçireceğiz. Açılışa Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer'in gelmesini bekliyoruz. Bingöl üniversite yerleştirmede 68. Sıradan 42'e yükseldi. Yarışmalarda Türkiye ve Dünya'da başarılar ve şampiyonluklar almaya başladık.” Şeklinde bilgiler verdi.

AK Parti İl Başkanı Sağlar, eğitim alanında sağlanan başarıda fiziksel yapının iyileştirilmesi, öğretmen sayısındaki artış, sportif faaliyetler, barınma gibi merkezi hükümet yatırımlarının ve Milletvekillerinin katkılarının büyük etkisi olduğunu söyledi.

AK Parti heyeti son olarak İl Defterdarı Mehmet Ay'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95293)
07 Eylül 2022 Çarşamba 21:30
Bize ne,? Bu ziyaretin halka ne faydası var ki bunu haber konusu yapıyorsunuz? Siyasetçi dedin mi taziyeyle düğünle bürokratik ziyaretlerle haber konusu olmaz, hizmetleriyle haber konusu olur. İlkel kalmış topluluklarda maalesef bu tip sıradan şeyler bile haber konusu olabiliyor. Bingöl medyası bu konuda özeleştiri yapmali.. e daha yeter ya, banane bu ziyaretin bana bir vatandaş olarak ne gibi faydası olabilir? Medya ahlakına bile uygun değil bu tarz haberler..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95272)
07 Eylül 2022 Çarşamba 09:05
bingölün güzel yanlarını yansıtan bir Allahın kulu yok mu. Biz ne ara böyle olduk. Her şey eleştirilir mi.kurum müdürlerini ziyaret etmiş,onlar gidiciymiş.yazık yazık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95264)
06 Eylül 2022 Salı 20:04
VEDA ZİYARETLERİ ERKEN BAŞLADI.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95263)
06 Eylül 2022 Salı 17:40
Bunlarda kurumları denetleyecek kapasite var mı. Emir talimat vermesinler gerisi gelir. Milli eğitime gelince Allah ancak o kurumu duzelte.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95254)
06 Eylül 2022 Salı 06:55
Ak partiyi bingölde bitirdiniz..Sen birgün bir esnafı gezdinmi il başkanı olarak..Kurum müdürünü gezeceğine önce esnafı ziyaret etseydin..O kurum müdürü 2 yıl sonra yok gittikten sonrada senide bingölüde unutur..Önce halkın içine girmen gerekir..Tek başına bir esnafı gezmedin bugüne kadar...Diyorum yine sizler BİNGÖL de AK PARTİYİ bitidirniz..Ama şunu unutmayın sadık oylarla ayakta AK PARTİ..Sizlerler değil...
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl`deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın