KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Saat: 20.45 türkiye'nin şampiyonu

Fenerbahçe, Denizlispor'a takıldı, Galatasaray sarısıyla kırmızısıyla alınlarının akıyla mutlu sona ulaştı. Kayseri önünde İliç ve Sabri (2) tarihi geceye imza attı.

Saat: 20.45 türkiye`nin şampiyonu
15 MAYIS 2006 PAZARTESİ 12:37
0
1463
0
AA aa
DÖNÜŞÜ yoktu bu yolun.. 90 dakika sonunda ya F.Bahçe, ya da G.Saray şampiyon olacaktı. Sarı kırmızılılar ümitliydi. Çünkü futbol sürprize her zaman gebe bir oyundu.

Adnan Polat haftaçi '20.45'te şampiyon olacağız" dedikten sonra dün Ali Sami Yen Stadı doldu. Sanki içlerine doğmuştu sarı kırmızılı taraftarların. Stat sarı kırmızılı renklerle bir gelin gibi süslenmişti.

Erik Gerets, Beşiktaş maçında kadroyu değiştirmiş, ameliyat olan Song'un yerine Orhan'a şans vermiş, derbide 2 gol atan Hasan Kabze'yi sahaya sürüp, Necati'yi yanına çekmişti.

İmkansızlarla boğuşan, son haftaya kadar ezeli rakiplerinin peşini bırakmayan sarı kırmızılılar Kayseri karşısına stresli çıktı. Öyle ki ilk tehlikeli ataklar hep misafir takımdan geliyordu. Dakikalar 4'ü gösterirken, Hasan Kabze'nin ardından İliç'in vuruşları direkten döndü, sarı kırmızılılar da uyandı. Tribünler de ateşlendi...

Galatasaray aradığı golü 18. dakikada buldu. Hasan Şaş'ın yaptığı ortaya iyi yükselen İliç takımını 1-0 öne geçirdi. Gözler sahada ama kulaklar Denizli'de olmaya devam ediyordu. Galatasaray maçının 44. dakikası oynanırken Denizlispor maçı basın tribününde seyrediliyordu. G.Saraylı yöneticiler, kadroda olmayan futbolcular Denizli- Fener maçını seyrediyordu. Denizlispor öyle bir gol kaçırdı ki, başta Ümit Karan olmak üzere herkes gol diye ayağa kalktı ama top auta çıkmıştı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Galatasaray'ın baskısı ikinci yarıda da devam etti. 49 'da Sabri farkı ikiye çıkardı. Denizli'den de bu dakikalarda gol sesi çıkmayınca seyircinin de keyfine diyecek yoktu. 85'de Sabri kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atıyordu ama gözler ve kulaklar hala Denizli'deydi. Galatasaray için mutlu haber 89. dakikada geldi. Denizli golü atınca taraftarlar ve sahada futbolcular sevinç yumağı oluşturdu. Fenerbahçe berabarlik golünü atınca biraz sessizlik oldu. Dualar futbolcular ve yöneticiler tarafından arka arkaya yapılıyordu. Ve bitiş düdüğü ile birlikte o sevinç ve gözyaşları görülmeye değerdi.

Hürriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2026
16:08
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram`a TMOK`ta Önemli Görev
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl`de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS`de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın