KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Rafting Ekibine Kano ve Bot Hediyesi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından rafting ve kanoda ülke genelinde önemli başarılar elde eden sporculara 10 kano ve 2 rafting botu hediye edildi.

Rafting Ekibine Kano ve Bot Hediyesi
11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ 00:54
0
1991
1
AA aa

Bingöl Genç İlçesi'nde hayat bulan kano ve rafting sporu adını duyuran ve birçok şampiyonada önemli dereceler elde eden sporculara bir destek de Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden geldi.

Rafting ve kano sporcularına 10 adet kano, 2 adet de rafting botu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu ve beraberindeki heyetle teslim edildi.

Türkiye'de su debisi büyüklüğü olarak önemli bir yere sahip olan Murat nehrinde Rafting ve Kano faaliyetleri yapılmasının önemli olduğunu ve sportif anlamda yeni bir alan açtığını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu; “32 bin 757 nüfuslu Genç ilçemizin yüzde 39'u (12 bin 775 kişi) gençlerden oluşmaktadır. Bin 287 Lisanlı Sporcusu, 8 Faal Spor Kulübü bulunan Genç ilçemizde bu tarz faaliyetlerin yaygınlaşmasını sağlamak ve çeşitli başarılar elde eden sporcularımızı desteklemek amacıyla bakanlık ve il müdürlüğü olarak Genç ilçemize alanında uzman antrenör görevlendirip, 10 adet kano ile 2 adet rafting yarış botu aldık ve gençlerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.

“Başarılarıyla gururlandık”

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yerel yönetimlerin destekleriyle kurulduğu, ilk günden bu yana elde ettiği başarılarla Genç ilçesinin Türkiye çapında duyulmasında büyük katkıları olan rafting takımlarının şehre büyük gururlar yaşattığını aktaran Loğoğlu; “Uzman antrenörlerimiz eşliğinde daha önce katıldıkları birçok yarışmada ulusal ve uluslararası başarı elde eden Rafting takımlarımız, son olarak 5 takımla katıldığı Türkiye Analig Rafting Final yarışmalarında 5 ayrı kategoride Türkiye üçüncüsü oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığının “Anadolu Yıldızlar Ligi” (ANALİG) Projesi kapsamında Tunceli'de üç gün süren şampiyonaya Bingöl ilini temsilen 14 sporcu, 5 takımla katıldığı (Erkek-Kadın-Mix) kategorilerinde, “Erkek (A)takımı Türkiye üçüncüsü, Kadın(A) takımı Türkiye üçüncüsü, Mix (A)takımı Türkiye üçüncüsü, Kadın (B) takımı Türkiye üçüncüsü ve Mix(B) takımı Türkiye üçüncüsü oldu. Başarılarıyla gururlandık. Gençlerimizi ve onları yetiştiren emek ve destek veren herkese huzurlarınızda teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103840)
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:07
Benim anlamadığım malum sandıka başkanın tüm kurum mudurlerin faaliyetlerin neden poz veriyor kendini valimi zanediyor ?
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın