KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Polisgücüspor mersin'e uğurlandı

Bingöl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Polisgücüspor Kulübü Atletizm Takımı yarışmaya katılmak üzere Mersin'in Silifke ilçesine uğurlandı.

Polisgücüspor mersin`e uğurlandı
17 OCAK 2011 PAZARTESİ 08:42
0
2336
0
AA aa

Kulüplerarası Atletizm Yarışması'na katılmak üzere Silifke'ye giden Polisgücü Atletizm Takımı sporcuları ve aileleri ile birlikte yemekte buluşan Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Bingöllü gençlerden oluşan takımdan başarı beklediğini söyledi. Bingöl Polisevi'nde düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, bu tür sosyal faaliyetlerle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini söyledi. 

Akbal, "Siz değerli sporcularımız Bingöl'ü, şahsınızı, ailenizi ve kulübünüzü temsil ediyorsunuz. Gideceğiniz yerde yapacağınız maçta kaybetmek olmayacaktır. Sonunda kazanan siz olacaksınız. Çünkü maçları kaybettikçe azminiz artacak ve daha çok çalışacaksınız. İçinizden Türkiye şampiyonu, hatta ülkemizi uluslararasında temsil edecek sporcuların çıkacağına inanıyorum. Siz gençlere tavsiyem hiçbir şeyden yılmadan hedefinize doğru emin adımlarla yürüyün. Sizlerden çok ümitliyiz" dedi.

Emniyet teşkilatı olarak asli görevlerinin yanında vatandaşların sorun ve sıkıntılarıyla da ilgilendiklerini belirten Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, sportif faaliyetlerle gençleri tehdit eden unsurlardan uzak tutacaklarını dile getirdi. Akbal, "Emniyet teşkilatı olarak asli görevimiz suçun işlenmesini önlemektir. İkincisi ise suç işleyenleri hukuk kuralları içerisinde yakalayıp adalete teslim etmektir. Bu asli görevin dışında ilimizin diğer sorunları ile ilgilenerek vatandaşımıza destek vermeye çalışıyoruz. Spor kulüpleri ile gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutup sağlıklı bir şekilde yetişmesini hedefliyoruz. Sosyal faaliyetlerle gençlerimizi uyuşturucu gibi bataklıklardan uzak tutmayı amaçlıyoruz. Bu tür faaliyetler arttıkça ve gençler bu etkinliklere katıldıkça boş vakit bulamayacaktır. Boş vakitlerini spor ile değerlendiren gençler kötü alışkanlıklardan uzak kalacaktır" dedi.

Yemeğin ardından sporcular, aileleri ve emniyet teşkilatı mensupları tarafından hatıra fotoğrafı çekildikten sonra atletizm takımı sporcuları Mersin'in Silifke ilçesine uğurlandı. Uğurlama törenine Bingöl Polisgücüspor Kulübü Başkanı Celal Ayrancı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, Bingöl Emniyet Müdür Yardımcıları Ali Bin, Hasan Özdemir ve Olcay Tosun, Eğitim Şube Müdürü Ferhat Kılıç, Emniyet Komuta Kontrol Merkezi (EKKM) Şube Müdürü Arif Yıldız, atletizm takımı antrenörleri, yarışmaya katılacak olan 10 sporcu, sporcu aileleri ve polis memurları katıldı.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.05.2026
12:39
Anşin:
Anşin: 'Enflasyon Düşmüyor, Maaşlar Eriyor'
Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, TÜİK'in nisan ayı enflasyon verilerine ilişkin yaptığı açıklamada, memur ve emeklilerin alım gücünün hızla düştüğünü belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
04.05.2026
12:26
Ekmek Almaya Diye Çıktı, 2 Gündür Kayıp
Ekmek Almaya Diye Çıktı, 2 Gündür Kayıp
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaşayan Parkinson hastası 45 yaşındaki emekli öğretmen Kutbattin Keskin'den 2 gündür haber alınamıyor. Bölgede başlatılan arama çalışmalarında şahsa ait olduğu değerlendirilen mont ve cep telefonu bulundu.
04.05.2026
12:24
Solhan FK, Penaltılarla BAL`a Yükseldi
Solhan FK, Penaltılarla BAL'a Yükseldi
Bingöl 1. Amatör Lig'de mücadele eden Solhan FK Spor, Çaytepe Spor karşısında penaltı atışları sonucu galip gelerek Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösterdi.
03.05.2026
21:39
Kooperatiften Yayan`ın iddiaların jet yanıt!
Kooperatiften Yayan'ın iddiaların jet yanıt! 'Genel Kurul Şeffaf ve Usule Uygun Yapıldı'
Bingöl Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demir, genel kurul sonrası ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, sürecin mevzuata uygun ve şeffaf şekilde yürütüldüğünü ve genel kurulun kamera kaydı altında olduğunu açıkladı.
03.05.2026
19:48
Bingöl Basın Konseyi`nden `Yapay Zekâ Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimi`
Bingöl Basın Konseyi'nden 'Yapay Zekâ Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimi'
Bingöl Basın Konseyi tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde yapay zekâ araçlarının kullanımı konularında teorik ve uygulamalı bilgiler aktarıldı. Yapay zekâ teknolojilerinin medya alanında sunduğu imkânlara dikkat çekerken, bu araçların bilinçli ve etik kullanımının önemine vurgu yapan Konsey Başkanı Bayraktar, farklı alanlarda eğitim programları düzenlemeye devam edeceklerini vurguladı.
03.05.2026
19:46
Genç Muratspor Küme Düştü! Kritik Maç Sonrası
Genç Muratspor Küme Düştü! Kritik Maç Sonrası 'Şike' İddiası
Genç Muratspor'un Doğubeyazıtspor'u 2-0 mağlup etti ve bu skorla ligde kalacaktı ancak aynı anda oynanan Kurtalanspor – Şırnak Petrolspor maçı 5 dakika uzatıldı ve Kurtalanspor 5 dakikada 3 gol atarak 5-4 maçı kazanınca Genç Muratspor küme düştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın